GOSSIP

Μάθαμε τι δουλειά έκανε η Χριστίνα Μπόμπα πριν από 3 χρόνια

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη είναι πλέον και παρουσιάστρια στην τηλεόραση, αφού παρουσιάζει το φετινό The Voice και παραμένει μια από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες influencers στα social media, αλλά πολλοί αγνοούν ποια ήταν η δουλειά της πριν γίνει διάσημη χάρη στο δεσμό της με τον νυν σύζυγό της.

Πολλοί ίσως γνωρίζουν πως η Χριστίνα είναι ένα κορίτσι με πολλές σπουδές και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, ενώ ο ίδιος ο Σάκης είχε αποκαλύψει πως είχε γνωρίσει τη Χριστίνα όταν αυτή εργάζονταν ως στέλεχος σε μια εταιρεία. 


Ποια όμως ήταν η δουλειά της; Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια μέσω Instagram θέλοντας να μοιραστεί με τους followers της την πιο τολμηρή απόφαση της ζωής της.


"Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις αρχές του 2017. Όταν πήρα την πιο τολμηρή, αλλά και πιο χαρούμενη απόφαση της ζωής μου! Ήταν η πρώτη χρόνια που ζήσαμε στη Δομινικανή Δημοκρατία, το δεύτερο μας πια σπίτι! Πριν από αυτό εργαζόμουν στέλεχος σε μία εταιρία στο marketing και μου άρεσε πολύ, αλλά η καρδιά μου πάντα έλεγε πως θέλω να ζήσω τη ζωή μου ταξιδεύοντας.
3 χρόνια (και πολλά ταξίδια) μετά, σήμερα, ένα νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει για εμένα εδώ πίσω στην Ελλάδα μας και η σκέψη που έχω είναι: «να τολμάς, να μαθαίνεις, να ονειρεύεσαι, να κανείς! Η ζωή είναι μία, να τη ζεις όπως εσύ θες και ονειρεύεσαι και όχι όπως νομίζουν ότι θα έπρεπε οι άλλοι!» #Lufthansa #LifeChangingPlaces" έγραψε η Χριστίνα!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on Oct 18, 2019 at 4:07am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!