ΖΩΔΙΑ

Υπάρχουν ζώδια που μετά από κάθε απιστία νιώθουν πάντα τύψεις

Η απιστία μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ερωτική σχέση ή γάμο, αλλά η αστρολογία εκτιμά πως κάποια ζώδια μετά από την απιστία νιώθουν τύψεις.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως είναι τα λιγότερο άπιστα ζώδια, αφού σε ελάχιστες περιπτώσεις οι τύψεις σημαίνουν πως δεν θα επαναλάβουν το ίδιο αμάρτημα στο μέλλον, ωστόσο σύμφωνα με άρθρο του marieclaire.gr, αυτά είναι τα τρία ζώδια που βασανίζονται από τύψεις όταν την κάνουν την... κουτσουκέλα στο ταίρι τους.

Καρκίνος: Το ζώδιο που είναι ολόκληρο φτιαγμένο από αγάπη και ζει για να την υμνεί στην πιο αγνή και υψηλή μορφή της θα απατήσει πολύ δύσκολα κι αν το κάνει θα έχει φτάσει στο αμήν.Και πάλι όμως δεν θα του αρέσει. Θα το μετανιώνει μια ζωή και δε θα συγχωρεί τον ίδιο του τον εαυτό.

Παρθένος: Ο Παρθένος είναι τόσο ορθολογιστής που θα τα βάλει κάτω και θα πει: “Γιατί απάτησα; Δεν ήταν σωστό. Το σωστό ήταν να χωρίσω και μετά να κάνω ότι θέλω. Εγώ όμως αντί να κάνω αυτό, έκανα το λάθος.Ντροπή μου. Δε θα επαναληφθεί”. Τόσο απλά.

Τοξότης: Προσοχή λίγο γιατί αφορά μόνο στις γυναίκες, οι άντρες Τοξότες απολαμβάνουν την απιστία. Η γυναίκα Τοξότης είναι η πιο δύσκολη του ζωδιακού να δεσμευτεί, όταν όμως το κάνει βγάζει τις παρωπίδες από το άλογό της και τις φοράει αυτή. Αν απατήσει, αυτομαστιγώνεται μια ζωή.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!