ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου 2019

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα, εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές. Προσοχή σε σπατάλες.

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και δεν σου είναι εύκολο να ξεφύγεις από το συναισθηματισμό και την εσωστρέφεια που σου δημιουργεί. Εκκρεμούσες καταστάσεις μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που χρειάζεται να δώσεις λύσεις. Φρόντισε να κινηθείς με ρεαλιστικούς όρους και να μην χάσεις τη συγκέντρωση σου γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη και παραλείψεις που θα σε εκθέσουν. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη εντείνει τις ευαισθησίες και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε πρόσωπα της καθημερινότητας ή που εμπλέκονται τα θέματα που σε απασχολούν χάνοντας το μέτρο και την κατεύθυνση που πρέπει να κινηθείς.

Σήμερα οι υπερβολικές αντιδράσεις μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου, φρόντισε να μην  ξεφύγεις προκαλώντας προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, σημαντικό είναι να μην χάσεις το μέτρο στις αντιδράσεις σου λόγω έντονης ευαισθησίας.

 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες δίνοντάς σου την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Γεγονός είναι ότι επιδιώκεις να βρεθείς ανάμεσα στις παρέες σου αφού έχεις πρωτοποριακές σκέψεις και όνειρα που μπορεί να ενδιαφέρουν και να γίνουν κοινοί στόχοι. Φρόντισε μόνο να αποφύγεις την αλαζονεία για να μην προκληθούν εντάσεις. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη εντείνει την επαναστατική σου διάθεση και δεν αποκλείεται να προβεί σε  υπερβολικές κινήσεις ή δράσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην εξέλιξη των σχεδίων σου. 

Σήμερα η υπέρμετρη ανεξαρτησία είναι κάτι που μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι σου γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσει στο μετρό. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, ο αυθορμητισμός σου όμως μπορεί να ξεπεράσει τα όρια και να ενοχλήσει.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και προσπαθείς να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε επαγγελματικό επίπεδο και λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Το άγχος είναι κακός σύμβουλος και πιθανό να σε οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με ανωτέρους σου ή πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί υπερβολικές προσδοκίες για επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχεις, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να βάζεις στόχους που δεν είναι εύκολο να καταφέρεις και μετά πιθανά να απογοητευτείς.  Προσοχή και σε συνεργασίες που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως δεν θα αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Σήμερα το υπερβολικό άγχος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή αρνητικά, φρόντισε να το αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό χώρο, η υπέρμετρη αισιοδοξία που θα προκαλέσει μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες φροντίζοντας να κρατήσει την ψυχολογία σου και την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Η χαρά και η αισιοδοξία κυριαρχούν και δεν χάνεις ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος για να διασκεδάσεις. Σπουδές, νομικά θέματα και ταξίδια στο εξωτερικό κυριαρχούν καθώς υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να τα  προωθήσεις. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε υπεραισιοδοξία και λανθασμένη εκτίμηση καταστάσεων που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη σε ότι αφορά ζητήματα εκπαίδευσης και επαφές στο εξωτερικό. Φρόντισε να μη χάσεις το μετρό στο ποτό και στο φαγητό.

Σήμερα ο υπερβολικός φανατισμός σε απόψεις σου μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέα γνωριμία που μπορεί να υπόσχεται πολλά, όμως οι προσδοκίες μπορεί να διαψευστούν. 

 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε τράπεζες ασφαλιστικούς φορείς ή δημόσιο που μπορεί να σε απασχολούν. Σημαντικό είναι να φροντίσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στην προσωπική σου ζωή γιατί οι ανασφάλειες και τα απωθημένα μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαράθεσης με το ταίρι σου. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη εντείνει την τον εκνευρισμό και μπορεί να προκληθούν έντονες συγκρούσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά την προσωπική σου ζωή για αυτό δείξε προσοχή. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός και σε οικονομικές υποθέσεις γιατί μπορεί να περιμένεις πολλά άλλα στο τέλος πιθανότατα να απογοητευτείς.

Σήμερα διαχειρίσου τις ανασφάλειες γιατί μπορεί να αντιδράσει υπερβολικά  και να προκαλέσεις εντάσεις που δεν χρειάζονται με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  η εσωστρέφεια ξεπερνάει τα όρια και δύσκολα θα επικεντρωθείς στον έρωτα.

 

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ανάγκη να επικρατήσει ισορροπία μπορεί να σε οδηγήσει στο να  ανεχθεί στις καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν, γι’ αυτό φρόντισε να εκφράζεις αυτά που νιώθεις. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη  εντείνει το συναισθηματισμό και πιθανό είναι να αντιδράσεις υπερβολικά σε ότι αφορά θέματα της σχέσης ή των συνεργασιών σου. Αυτό δεν σου επιτρέπει να δεις τα πράγματα με ρεαλιστικούς όρους. Νέες συνεργασίες μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να υπόσχονται πολλά καλό είναι βέβαια να κρατήσεις μικρό καλάθι.

Σήμερα οι υπερβολικές αντιδράσεις μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου καθώς ανασφάλειες και έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν, φρόντισε όμως να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις και βάζεις εμπόδια στην εξέλιξή τους. 

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα σε ότι αφορά την καθημερινότητα που μπορεί να σε απασχολούν. Οι αγγαρείες στη δουλειά μπορεί να αυξάνονται, μαζί τους αυξάνεται και το άγχος, κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς για να μην ξεσπάσει στο συναδελφικό περιβάλλον και προκαλέσει δυσαρέσκεια. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη πιθανά να σε οδηγήσει στο να αντιδράσεις υπερβολικά και να επικρίνεις χωρίς μετρό τους γύρω σου στον εργασιακό χώρο για κινήσεις που έχουν κάνει, αυτό όμως θα εντείνει την  δυσαρέσκεια και θα βαρύνει την ατμόσφαιρα.  Φρόντισε επίσης να μην αναλαμβάνεις περισσότερα πράγματα από ότι αντέχεις.

Σήμερα καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί μπορεί να χάσεις το μέτρο στην γκρίνια και στην επικριτική διάθεση προς το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η   η κούραση μπορεί να είναι έντονη σε υπερβολικό βαθμό αυτό θα σε οδηγήσει στο να μείνεις στο σπίτι σου.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου να ξεχειλίζει, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό σε προσωπικό επίπεδο αλλά και στην παρέα σου.  Φρόντισε μόνο να μην εγκλωβίζεσαι σε στον εγωισμό γιατί η ανάγκη με τραβήξεις το ενδιαφέρον των γύρω σου μπορεί να σε οδηγήσει σε αμετροεπείς συμπεριφορές. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σε οδηγήσει σε πομπώδεις εκφράσεις και υπερβολές τη συμπεριφορά σου που θα δημιουργήσουν δυσαρέσκεια το σωστότερη όσο και στο περιβάλλον σου. Πρόσεχε ιδιαίτερα γιατί στην ανάγκη σου να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου μπορεί να υπερβάλλεις σε έξοδα.

Σήμερα μην αφήσεις τον εγωισμό και την ανάγκη να γίνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του συντρόφου σου να ξεπεράσει τα όρια προκαλώντας εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν, φρόντισε όμως η συμπεριφορά σου να έχει μέτρο γιατί είναι αυτό που θα προκαλέσει  προβλήματα.

 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούν ή θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έχουν προκύψει. Είναι σημαντικό να κυριαρχήσει στην κυκλοθυμία σου καθώς είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με το οικείο περιβάλλον και να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα που μπορεί να επικροτεί. Το τετράγωνο της με τον Δία στο ζώδιό σου σε οδηγεί σε υπερβολές και δεν αποκλείεται να εκτοξεύσει την ευαισθησία και τη νευρικότητα, κάτι που θα επηρεάσει την εξέλιξη των οικογενειακών θεμάτων με την νευρικότητα να παίζει κυρίαρχο ρόλο.

Σήμερα οι κυκλοθυμικές τάσεις μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση σου φρόντισε να το αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και ο εκνευρισμός δεν αφήνουν περιθώρια για φλερτ. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε εμπορικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή συμφωνίες σε σχέση  με την επικοινωνία και το διαδίκτυο. Η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με το κοντινό σου περιβάλλον είναι κυρίαρχη και πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα δικά σου όπου θα περάσεις χαλαρά συζητώντας διάφορα θέματα που σας απασχολούν. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολικές κινήσεις ή αμετροέπεια στον λόγο που θα επηρεάσουν αρνητικά εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα.

Σήμερα καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε ότι εκφράζεις το ταίρι σου γιατί το πιθανότερο είναι να χάσεις το μέτρο και να προκαλέσει δυσαρέσκεια. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία, όμως η υπερβολή και νευρικότητα μπορεί να κυριαρχήσουν και να εμποδίσουν τη θετική εξέλιξη των πραγμάτων.

  

 

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα, εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές. Προσοχή σε σπατάλες που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη είναι πιθανόν να εντείνει την αδιαλλαξία σε οικονομικές υποθέσεις που χειρίζεσαι και να προκληθούν εντάσεις ή προβλήματα λόγω του υπερβολικού πείσματος που δείχνεις.

Σήμερα μπορεί να γίνεις κτητικός χάνοντας το μέτρο και αυτό να ενοχλήσει σφόδρα το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, η υπερβολική ανασφάλεια όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να είσαι αμετακίνητος κάτι που δεν θα βοηθήσει στην εξέλιξη τις όποιες καταστάσεις προκύψει. 

 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει  στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο δυναμισμός σου είναι εμφανής και μπορεί να χαρακτηρίσει την εξέλιξη νέων συνεργασιών καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικά ζητήματα που θεωρείς ότι έχουν πολλά να σου προσφέρουν. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σε οδηγήσει σε αμετροέπεια καθώς δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις σε στόχους ή σε κινήσεις που θα πραγματοποιήσεις. Πρόσεξε γιατί αυτό μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει και τελικά μπορεί να απογοητευτείς από τις δυσάρεστες εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σήμερα οι υπερβολές και πιθανή έπαρση μπορεί να ενοχλήσουν το σύντροφό σου φρόντισε να κρατήσει στο μετρό για να μην υπάρξει νευρικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία, η προσωπική σου διαχείριση θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη της.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!