ΖΩΔΙΑ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη για όλους εκτός από 4 "τυχερά" ζώδια

Μια εβδομάδα γεμάτη εντάσεις, αιφινιδασμούς, ανατροπές και μπλοκαρίσματα και περιορισμούς σε πλάνα ξεκινά και θα ζορίσει όλα τα ζώδια, με μόνη εξαίρεση κάποιους συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού.

 Πιο τυχεροί αυτή την εβδομάδα θα σταθούν πρωτίστως οι Λέοντες , Τοξότες και οι Δίδυμοι ,  Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου. 

Δίδυμος

Διανύετε μία εβδομάδα που είστε πιο «προστατευμένοι» συγκριτικά με άλλους εκπροσώπους του ζωδιακού, ενώ η σπίθα της δημιουργικότητας και του ερωτισμού, κάνουν το κλίμα γύρω σας πιο χαρούμενο και ερωτικό. Οι Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου, έχετε μία εβδομάδα με ερωτική και δημιουργική δράση.Κυνηγάτε περισσότερο αυτό που επιθυμείτε, δεν παύει όμως να υπάρχουν και εκνευρισμοί στην καθημερινότητά σας. Η νευρικότητα των ημερών προκύπτει εξαιτίας των αλλαγών και των αιφνιδιασμών στο πρόγραμμα, στην εργασία και στην καθημερινότητα. Φροντίστε να ξεκουράζεστε επαρκώς. Οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου, αισθάνεστε περισσότερο κουρασμένοι ψυχολογικά, τα οικονομικά σας ζορίζουν, ενώ ο τομέας των σχέσεων μπορεί να γίνει για εσάς η διέξοδος για να περάσετε καλά. Όσο για τους Διδύμους του 3ου δεκαημέρου, κάντε τις σωστές επιλογές στον κοινωνικό σας κύκλο, πείτε ναι σε νέες γνωριμίες  και προσπαθήστε να μην «παθιάζεστε» και να μην θυμώνετε με ανθρώπους που δεν στέκονται αντάξιοι των προσδοκιών σας.

 

Λέων

Μέσα στην ένταση των ημερών που ανοίγονται μπροστά μας, εσείς αγαπημένοι μου Λέοντες, μπορείτε πραγματικά να κάνετε βήματα προόδου στη ζωή σας, να αλλάξετε θεώρηση των καταστάσεων και να έρθετε κοντά σε νέους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να δείτε τη ζωή από μία νέα σκοπιά.  Οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου είστε πιο «ευάλωτοι» γιατί βιώνετε ξαφνικές ανατροπές, που διαταράσσουν την σταθερότητα και την ισορροπία στο σπίτι, στην οικογένεια, στην δουλειά. Υπάρχουν νέα που σας προκαλούν εκνευρισμό, όμως μέσα από το μεταρρυθμιστικό κλίμα των ημερών, εσείς καλείστε να κάνετε τώρα το μεγάλο άλμα, ή αλλιώς την υπέρβασή σας και να τολμήσετε μία νέα σημαντική αλλαγή στη ζωή σας. Οι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου, είστε πιεσμένοι και αγχωμένοι για υποθέσεις που αφορούν την εργασία σας, αλλά και την φυσική σας κατάσταση. Υπάρχουν ειδήσεις, συζητήσεις, νέα που φαίνεται ότι μπλοκάρουν με κάποιο τρόπο τα σχέδιά σας. Αρκετοί θα νιώσετε τις ημέρες αυτές ότι καταπιέζεστε και ότι δεν μπορείτε να εκφραστείτε όπως θα θέλατε.  Οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου, διανύετε μία έντονη εβδομάδα που κυριαρχεί πολύ το παρασκήνιο και η ανταγωνιστικότητα στα επαγγελματικά σας. Το γεγονός αυτό μπορεί να σας θλίβει και να σας εξαντλεί, όμως στην πορεία των ημερών που ακολουθούν μπορείτε και θα καταφέρετε να βρεθείτε δικαιωμένοι .. Ο έρωτας σας χαμογελά, μέσα από μία επαφή, μία γνωριμία, ή μία είδηση. Τα δημιουργικά σας σχέδια μπορούν τώρα να αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά, ενώ οι ευκαιρίες για διασκέδαση αποτελούν την διέξοδο για την αντιμετώπιση του άγχους που περνάτε.

Τοξότης

Διανύετε μία κοινωνική εβδομάδα, όπου βγαίνετε στην ουσία αλώβητοι από τις προκλήσεις και τις πιέσεις που βρίσκονται αντιμέτωπα άλλα ζώδια. Βρίσκετε ξανά το πάθος για ζωή, ο έρωτας παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας, είστε αρκετά δημιουργικοί και αγαπητοί στο περιβάλλον σας, δεν παύει όμως ο οικονομικός τομέας να είναι το δικό σας αδύναμο σημείο. Οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου, είστε σε κοινωνική εγρήγορση, ξεκινάτε νέες δραστηριότητες, έρχεστε σε επαφή με νέο κόσμο, κάνετε όμως και ξεκαθαρίσματα σε φιλίες και παρέες όπου αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξει και ένταση με τα άτομα που συνδέεστε. Είστε πιο διεκδικητικοί στις προσωπικές σας επιθυμίες τις οποίες μάλιστα, μοιράζεστε και με άτομα του περιβάλλοντός σας. Στην εργασία σας το κλίμα είναι τεταμένο, και υπάρχει αστάθεια στο πρόγραμμα ή και στα οικονομικά σας. Οι Τοξότες του 2ου δεκαημέρου, δεν έχετε μεγάλες και εντυπωσιακές εξελίξεις, αρκετοί μπορεί να νιώσετε ότι η ψυχολογία σας είναι κάπως πεσμένη, ή ότι η αυτοπεποίθησή σας κινείται σε χαμηλά επίπεδα. Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας, σας πιέζουν και σας θέτουν κάποια όρια τα οποία δεν σας επιτρέπουν να είστε ανέμελοι.  Οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, επηρεάζεστε από την Πανσέληνο στον Κριό, η επιρροή που θα δεχθείτε όμως, θα είναι θετική, γιατί πολλοί από εσάς θα βιώσετε έναν πολύ μεγάλο έρωτα που θα σας κάνει να αφήσετε πίσω σας, μία παλιά εποχή, προκειμένου να μπείτε σε μία νέα. Η τύχη είναι στο πλευρό σας ενώ η κοινωνική σας ζωή είναι δραστήρια. 

Υδροχόος

Εβδομάδα επικοινωνίας, πνευματικής εγρήγορσης, επαφών, γνωριμιών αλλά και εξελίξεων που ναι μεν σας βγάζουν από την ρουτίνα σας, δεν παύει όμως να σας προκαλούν και ισχυρή ένταση, δεδομένου ότι τώρα αλλάζουν οι δομές της ζωής σας. Οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, επηρεάζεστε από τις αντιθέσεις που σχηματίζει ο Ερμής και η Αφροδίτη από το Σκορπιό με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Για εσάς αυτό σημαίνει ότι οι μέρες φέρνουν αιφνιδιασμούς, ξαφνιάσματα, ανατροπές που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την καριέρα, όπου σε αυτούς τους τομείς καλείστε τώρα να κάνετε δομικές αλλαγές. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο όμως, αυτό το διάστημα απελευθερώνεστε από καταστάσεις δυσλειτουργικές , η διαδικασία αυτή μπορεί να προκύπτει με τρόπο που εσείς οι ίδιοι δεν έχετε επιλέξει, στην ουσία όμως μέσα από το ταραχώδες συναισθηματικό κλίμα που βιώνετε, μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα προόδου. Ο Άρης από το Ζυγό, σας κινητοποιεί προς νέα σχέδια, νέες γνωριμίες, ξεκινάτε νέες δραστηριότητες (εκπαιδευτικές ή και επαγγελματικές), προγραμματίζετε να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Οι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου, έχετε μία πιο στάσιμη εβδομάδα, ενώ μπορώ να πω ότι θα έχετε κατά κάποιο τρόπο και τις “κλειστές” σας, απογοητευμένοι από κάποια προσωρινά εμπόδια στα επαγγελματικά σας, ή από επιβαρύνσεις και προβληματισμούς που γενικά σας ρίχνουν την ψυχολογία. Δεν παύει όμως ακόμα και για εσάς η δικτύωση και η φιλία να αποτελεί την διέξοδο σε ότι περνάτε αυτό τον καιρό. Οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, έχετε μία πιο τεταμένη εβδομάδα, είναι σημαντικό να αποφύγετε τις κόντρες, τις αντιπαραθέσεις, αλλά και να προσέξετε περισσότερο στις μετακινήσεις σας, αλλά και το μεταφορικό σας μέσο. Οι μέρες όμως που ακολουθούν έχουν και τις εκπλήξεις τους οι οποίες μπορεί να προέλθουν από μία επαφή, μία γνωριμία, μία σημαντική πρόταση ή και μία σπουδαία υποστήριξη που θα λάβετε μέσα από το κοινωνικό σας κύκλο.

Πηγή: oroskopos.gr

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!