GOSSIP

O πατέρας της Markle μίλησε ξανά στα media - Νέοι μπελάδες για τη Δούκισσα

Όσο και αν πασχίζουν οι Meghan & Harry να κρατήσουν τα μέλη της οικογένειας της Meghan Markle, μακριά από τα media τόσο οι συγγενείς της Δούκισσας του Σάσεξ φροντίζουν διαρκώς να προσελκύουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες μέρες, από όταν ο πρίγκιπας Harry εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά μερίδας των media, ενώ η Δούκισσα του Σάσεξ κατέθεσε μήνυση εναντίον την Mail On Sunday, της βρετανικής εφημερίδας που δημοσίευσε την επιστολή που είχε στείλει η Δούκισσα στον πατέρα της Thomas Markle, και τώρα μια νέα συνέντευξη του πατέρα της Markle, έδωσε νέα λαβή για σχόλια.


Ο Thomas Markle μίλησε στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail και στη νέα συνέντευξή του λέει πως θέλησε να δώσει εξηγήσεις για την αποκάλυψη της επιστολής που του είχε στείλει η κόρη του.
Έτσι είπε πως έδωσε στους δημοσιογράφους μόνο μέρος της επιστολής και όχι το σύνολό της γιατί κάποια από τα πράγματα που αναφέρονταν σε αυτή τον πλήγωσαν πάρα πολύ και δεν θέλει να τα δημοσιοποιήσει και παράλληλα εξήγησε πως αποφάσισε να δημοσιεύσει (μέρος) της επιστολής της κόρης του, επειδή ήθελε να υπερασπιστεί τον εαυτό του.


Μεταξύ άλλων εξηγεί πως πήρε την απόφαση να δώσει την επιστολή της κόρης του στη βρετανική εφημερίδα επειδή θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στα όσα του είχαν καταλογίσει οι φίλες της Meghan Markle σε επιστολή που είχε δημοσιεύσει το People.


Θυμίζουμε πως η επιστολή που είχε δημοσιεύσει το περιοδικό People από τις φίλες της Markle, ήταν αυτή που είχε αποκαλύψει πως η Δούκισσα είχε στείλει ένα γράμμα στον πατέρα της όπου τον εκλιπαρούσε να μην τη διασύρει στα media.


O Thomas Markle, με αφορμή τη νέα συνέντευξή του βρήκε την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να παρακαλέσει δημόσια τη κόρη του να επικοινωνήσει μαζί του "Δεν αναγνωρίζω το άτομο που μου έστειλε αυτό το γράμμα, αλλά ακόμα αγαπώ την κόρη μου. Αρκεί να μου κάνει ένα τηλεφώνημα και όλη αυτή η τρέλα θα τελειώσει" δήλωσε τώρα ο Thomas Markle και πολλοί σχολιάζουν πως αυτή η τρέλα θα τελειώσει μόνο αν οι συγγενείς της Markle σταματήσουν να επιζητούν διαρκώς τη δημοσιότητα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!