ΖΩΔΙΑ

Μέχρι τις 19 Νοεμβρίου ο Άρης στο Ζυγό θα επηρεάσει τις σχέσεις πολλών ζωδίων

Από σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου ως και τις 19 Νοεμβρίου 2019  ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και θα επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις (ερωτικές και επαγγελματικές) πολλών ζωδίων.

Ο Άρης ο πλανήτης που εκφράζει  τον ενστικτώδη τρόπο αντίδρασης του ανθρώπου και συνδέεται άμεσα με την δράση, την ενέργεια, την σεξουαλικότητα, τον δυναμισμό, θα κινείται για αυτό το χρονικό διάστημα σε  μία αδύναμη θέση, περιορίζοντας σημαντικά τα αποθέματα ενέργειας, κάνοντας την ροή των εξελίξεων γύρω μας να είναι πιο διστακτική, συγκρατημένη, αναβλητική αλλά και γεμάτη ανασφάλειες.

Ο Ζυγός, είναι  το ζώδιο της δικαιοσύνης, της ισορροπίας, της συντροφικότητας και της ενότητας στοιχεία τα οποία δεν ταιριάζουν στον δυναμισμό, την ενέργεια και την ορμή του Άρη. Έτσι λοιπόν  μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι πολύ χαρακτηριστικό  το σενάριο ότι «θέλω να κάνω πολλά πράγματα αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο», «αν κάνω κάτι που είναι λάθος»; Οι δεύτερες σκέψεις αλλά και η έλλειψη αυτοπεποίθησης για την αυτόνομη πρωτοβουλία και πράξη είναι μερικά από τα στοιχεία που θα είναι ιδιαίτερα έκδηλα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα!

Επιπλέον αρκετές σχέσεις και συνεργασίες  θα περάσουν από τριγμούς ενώ οι γκρίνιες, τα παράπονα αλλά και το αίσθημα ότι αδικούμαστε θα γίνεται η αιτία να ξεκινούν κόντρες….

Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού, θα σχηματίσει στις 27 Οκτωβρίου τετράγωνο με τον Κρόνο, δοκιμάζοντας ισχυρά τις αντοχές και τα αποθέματα ενέργειάς μας. Ισχυρά εμπόδια, προκλήσεις, δοκιμασίες θα στερέψουν τα αποθέματα ενέργειας μας, χαρακτηριστικός όμως θα είναι και ο θυμός, αλλά και η απογοήτευση που θα προκληθεί. Σχέσεις και συνεργασίες θα περάσουν μία κρίση. Σημαντικό είναι να προσέξουμε ζητήματα φυσικής κατάστασης. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Στις 5 Νοεμβρίου, ο Άρης από το Ζυγό θα αναμετρηθεί με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σχηματίζοντας τετράγωνο στην 20η μοίρα. Οι ισορροπίες κλονίζονται και οι δράσεις της ημέρας χαρακτηρίζονται από παρασκήνιο, δόλο, ίντριγκα, οργή, βία ενώ τα αρνητικά ένστικτα θα εκδηλωθούν με απόλυτο και χειριστικό τρόπο.  Προσεχτικοί αυτή την ημέρα πρέπει να σταθούν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

Στις 12 Νοεμβρίου το εξάγωνό του με τον Άρη με τον Δία  στην 25ο ,  προσφέρει ευκαιρίες για την διεύρυνση γνώσεων, την απόκτηση νέων εμπειριών, τις νεες γνωριμίες, την δυνατότητα για να βάλουμε σε εφαρμογή νέα σχέδια ή και να κάνουμε επεκτατικά βήματα.  Η θετική ενέργεια θα μας δώσει την ώθηση να κινθούμε εξελιγκτικά. Επηρεάζονται οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!