GOSSIP

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει δεσμό με γνωστό Έλληνα ράπερ; [εικόνες]

Το γνωστό μοντέλο και κριτής στο GNTM φροντίζει να κρατά τη προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά τώρα φουντώνουν οι φήμες πως έχει βρει ξανά τον έρωτα.

Θυμίζουμε πως οι περισσότεροι ούτε καν γνώριζαν πως το μοντέλο στο παρελθόν έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει, ενώ ακόμα και για το φημολογούμενο δεσμό της με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό, υπάρχουν ελάχιστες φορές που οι δυο τους είχαν απαθανατιστεί μαζί.


Και τώρα ένα δημοσίευμα θέλει την Ηλιάνα να διατηρεί δεσμό με τον Έλληνα ράπερ SNIK.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας yourtipster, να είναι ερωτευμένη με τον γνωστό ράπερ. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο SNIK εθεάθησαν σε μπαρ του Χαλανδρίου.
«Μπήκαν στο μαγαζί με διαφορά λίγων λεπτών. Εκείνη φορούσε total black, t-shirt & jeans, με oversized jean μπουφάν και λευκές λουστρίνι γόβες. Εκείνος ήταν μαζί με δύο φίλους του και έκατσαν όλοι μαζί. Η Ηλιάνα ήταν τελείως αμακιγιάριστη, με αφέλειες, και δε σταμάτησε να είναι τρυφερή μαζί του ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που φιλήθηκαν. Ήταν αρκετά διαχυτικοί παρά τον κόσμο που διασκέδαζε την ίδια ώρα στο μαγαζί και δε φάνηκε να θέλουν να κρύψουν τη σχέση τους» αναφέρει στο yourtipster.gr άνθρωπος που ήταν εκεί.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!