GOSSIP

H Pippa Middleton αποκάλυψε πως ο μόλις 11 μηνών γιος της πάει γυμναστήριο

Η μικρή αδελφή της Kate Middleton, ποτέ δεν έκρυψε πως λατρεύει τη γυμναστική και τον υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά κάποιοι πιστεύουν πως τώρα το έχει παρακάνει με την εμμονή της με το fitness.

H 36χρονη Pippa πλέον έχει αποκτήσει ένα γιο, τον μόλις 11 μηνών Arthur - καρπό του γάμου της με τον James Matthews.


Όσο η Pippa ήταν έγκυος στον Arthur, μέσω της στήλης που διατηρεί στο έντυπο περιοδικό Waitrose Weekend, όπου δίνει fitness συμβουλές, η μικρή αδελφή της Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε παραδεχτεί πως συνέχιζε να κάνει γυμναστική (κολύμπι, ακόμα και τένις) μέχρι και τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, ενώ πολλοί είχαν εντυπωσιαστεί με το πόσο γρήγορα έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης, που ούτως ή άλλως ήταν λιγοστά.

Και τώρα μέσω της ίδιας στήλης η Pippa αποκάλυψε πως μολονότι ο γιος της δεν έχει καν κλείσει τον πρώτο χρόνο της ζωής του, ήδη τον πηγαίνει... γυμναστήριο και μάλιστα τα βρετανικά media δημοσιεύουν εικόνες που δείχνουν την Pippa να πηγαίνει τον Arthur στο "baby gym" που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της στο Λονδίνο.

«Τώρα που ο Άρθουρ είναι 11 μηνών και κινείται περισσότερο, προσπαθώ να βρω διάφορες δραστηριότητες για να κάνω μαζί του. Έπρεπε να βρω κάτι άλλο εκτός από τις βόλτες με το καρότσι στο πάρκο. Το τοπικό γυμναστήριο για μωρά είναι υπέροχο. Είναι ένας μεγάλος χώρος γεμάτος διασκέδαση, με μαλακά αντικείμενα, χαλάκια γυμναστικής, μπάλες, κούνιες, μίνι τραμπολίνο και πολλά άλλα για την τόνωση και την άθληση των μωρών και των μικρών παιδιών. Οι τάξεις έχουν δραστηριότητες που βοηθούν στην προώθηση της κίνησης, της ισορροπίας και την δύναμης, ενώ υπάρχει και ελεύθερο παιχνίδι. Ο Άρθουρ καίει πολύ ενέργεια σε αυτό το ασφαλές περιβάλλον και μαθαίνει πολλές φυσικές δραστηριότητες. Παρατήρησα επίσης, πως χτίζει την αυτοπεποίθησή του με κάθε του επίσκεψη» έγραψε η Pippa στη στήλη της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!