GOSSIP

Η Ειρήνη Καζαριάν έσπασε τη σιωπή της για το sex tape

Η περσινή νικήτρια του GNTM Ειρήνη Καζαριάν, απασχολεί τα media από την πρώη στιγμή που εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό ριάλιτι με τα μοντέλα και έκτοτε διαρκώς δίνει λαβή για σχόλια.

Μάλιστα πριν καν αναδειχτεί νικήτρια του σόου είχε γίνει μεγάλος ντόρος καθώς δημοσιεύματα είχαν αποκαλύψει πως το επίδοξο μοντέλο είχε κάνει ένα sex tape και μάλιστα το ροζ βίντεο έκανε το γύρο του Διαδικτύου.
Πρόσφατα δε, το μοντέλο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις καθώς έγινε γνωστό πως παίζει σε θεατρική παράσταση και μάλιστα σε διασκευή γνωστού έργου του Ίψεν.


Η Ειρήνη συνήθως αποφεύγει να απαντήσει στα όσα κατά καιρούς ακούγονται εις βάρος της και αυτό έκανε εδώ και μήνες για το επίμαχο ροζ βίντεο.


Όμως τώρα έσπασε τη σιωπή της και σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν είπε: «Αυτό ήταν το πρώτο «χτύπημα» της δημοσιότητας, η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ σκληρό, γιατί δεν είχα ζήσει έτσι, ήξερα ότι δεν ήμουν εγώ, εννοείται ότι δεν ήμουν εγώ, οπότε δεν το πήρα πολύ στα σοβαρά, έβαλα τους δικηγόρους μου να ασχοληθούν πάνω σε αυτό και απλά να το αφήσω να ξεχαστεί. Δεν με νοιάζει τι λένε για μένα, έτσι είμαι εγώ, γενικά, έτσι έχω μεγαλώσει, οπότε δεν με απασχολούσε. Εφόσον δεν ήμουν εγώ, τελείωσε, το ξέχασα. Δεν μου έκανε καλό, όταν λένε κάτι κακό για σένα, θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Δεν ψάχνω την αναγνωρισιμότητα, όποιος με ξέρει, με ξέρει και θα με θυμάται».
.


Θυμίζουμε πως όταν το ροζ βίντεο είχε βγει στη δημοσιότητα η αδερφή της είχε βγει στα Μέσα και είχε διαψεύσει πως στις επίμαχες σκηνές ήταν η Ειρήνη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!