ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει ή λογαριασμούς που εκκρεμούν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με έξοδα που δεν απαιτείται να γίνουν και θα κοστίσουν στον προϋπολογισμό σου. 

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στρέφεις όλη σου την προσοχή σε καθημερινές υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να φορτώνουν το πρόγραμμά σου και την ψυχολογία σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι λόγω γκρίνιας και άγχους μπορεί να εκτονωθούν στο συναδελφικό περίγυρο και να προκαλέσουν δυσαρέσκεια σε πρόσωπα του συναδελφικού σου περιβάλλοντος. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές στη δουλειά  που θα εντείνουν το άγχος και πιθανά την απογοήτευση. Προσοχή γιατί η αμετροέπεια και πιθανές λάθος εντυπώσεις από τους γύρω σου να σου κοστίσουν. 

Σήμερα ένταση και απογοήτευση επικρατεί και δεν αποκλείεται να εκτονωθείς στη σχέση σου, φρόντισε να το αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, η περίεργη ψυχολογία μου έχεις και οδηγεί στο να ξεκουραστείς στο σπίτι σου. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Η χαρά και η διάθεση για ξεφάντωμα είναι στα ύψη και πιθανά να επιδιώξεις να βρεθείς με παρέες όπου μπορείς να απολαύσεις κάθε στιγμή. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις εγωιστικές τάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει τις υπερβολές και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα σε ότι αφορά τη σχέση σου προκαλώντας αντιπαραθέσεις. 

Σήμερα μην βιαστείς να καταλήξεις σε θέματα που απασχολούν τη σχέση σου, αφού το πιθανότερο είναι να έχεις λάθος εντύπωση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν, καλό είναι να δώσεις χρόνο για να δεις τις πραγματικές τους προθέσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι σε θέματα που αφορούν την οικογένεια επιδιώκοντας να δώσεις λύσεις. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας δεν αποκλείεται να προκύψουν, έχεις την ευκαιρία να αντιληφθείς ποια είναι η ιδανική ευκαιρία για εσένα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με κυκλοθυμικές τάσεις που μπορεί να προκαλέσουν κόντρες. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα στο οικείο περιβάλλον χαλώντας την ζεστή ατμόσφαιρα. Μην προχωρήσεις σε συμφωνίες σε σχέση με ακίνητα, καθώς μπορεί να μην είναι αυτές που πιθανά επιδιώκεις ή φαντάζεσαι.

Σήμερα ο ρομαντισμός μπορεί να είναι βάλσαμο στη σχέση, καθώς αν κυριαρχήσουν οι υπερβολές η ένταση πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη εσωστρέφεια και η υπέρμετρη ευαισθησία δεν αφήνουν περιθώρια για φλερτ και νέες γνωριμίες.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η διάθεση να επικοινωνήσεις κυριαρχεί, γι’ αυτό πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Ζητήματα εμπορικής φύσεως και διαδικτύου μπορεί να προκύψουν και να παίξουν σημαντικό ρόλο στο επαγγελματικό πεδίο. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να προκαλέσει υπερβολές στο λόγο, έπαρση και ένταση λόγω συναισθηματικής φόρτισης που μπορεί να διαταράξει την ατμόσφαιρα και να υπάρξουν κόντρες. Καλό είναι να αποφύγεις συμφωνίες με πρόσωπα που δεν σου δίνουν ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων.

Σήμερα η ένταση και οι υπερβολές θα επηρεάσουν τη σχέση σου, δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για σημαντικές συζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που μπορεί να υπόσχονται πολλά αλλά πιθανά να μην είναι ειλικρινείς μαζί σου. 

 

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει ή λογαριασμούς που εκκρεμούν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με έξοδα που δεν απαιτείται να γίνουν και θα κοστίσουν στον προϋπολογισμό σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε οικονομικές κινήσεις που τελικά θα φέρουν απογοήτευση, μην βιαστείς να προβείς σε συμφωνίες που δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο. Το πιθανότερο είναι να βρεθείς χαμένος οικονομικά και ψυχολογικά.

Σήμερα η καχυποψία και η κτητικότητα μπορεί να εκδηλωθούν σε υπερβολικό βαθμό επηρεάζοντας αρνητικά τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  οι ανασφάλειες είναι πιθανό να κυριαρχήσουν, κάτι που δεν αφήνει περιθώρια για ερωτική “δράση”.

 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις στους γύρω σου τι επιθυμείς από αυτούς. Οι ανάγκες σου παίζουν πρωταρχικό ρόλο και αυτό δεν αποκλείεται να ενοχλήσει τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Προσπάθησε να περιορίσεις εγωκεντρικές και υποκειμενικές τάσεις που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου και θα προκαλέσουν αντιπαραθέσεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες πιθανά να φέρει στο προσκήνιο θέματα συνεργασιών, καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί το πιθανότερο είναι να μην βλέπεις τις πραγματικές προθέσεις των άλλων και να μην υπάρχουν ρεαλιστικές προϋποθέσεις. 

Σήμερα ο υπερβολικός εγωισμός μπορεί να μην σου επιτρέπει να αντιληφθείς και τις ανάγκες του/ης συντρόφου σου προκαλώντας ένταση και κόντρες.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, οι ξεκάθαρες προθέσεις τους όμως αμφισβητούνται.

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο εντείνοντας τη μοναχικότητα και την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμούσες καταστάσεις που μπορεί να σε απασχολούν ακόμα, προσπάθησε μόνο να είσαι συγκεντρωμένος γιατί τα λάθη είναι πιθανά. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει το συναισθηματισμό και δημιουργεί υπερβολές που μπορεί να επηρεάσουν την καθημερινότητά σου και πιθανές εργασιακές υποχρεώσεις που έχεις. Καλό είναι να είσαι εγκρατής με πρόσωπα στη δουλειά, γιατί πολλά μπορεί να σου υπόσχονται αλλά να μην απηχούν την πραγματικότητα. 

Σήμερα συναισθηματισμός και υπερβολικές σκέψεις θολώνουν την κρίση σου, με πιθανό αποτέλεσμα η νευρικότητα και οι λανθασμένες εντυπώσεις να κυριαρχήσουν στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να προκύψουν θα προκαλέσουν υπέρμετρη ευαισθησία.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου στο να βρίσκεσαι με φιλικά σου πρόσωπα, κάτι που για εσένα παίζει σημαντικό ρόλο. Στόχοι και σχέδια που έχεις μπορούν να δρομολογηθούν και να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα βοηθήσουν στην επίτευξή τους. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια για καθαρή και αντικειμενική σκέψη και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά τόσο τις σχέσεις στο φιλικό περιβάλλον, όσο και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις.

Σήμερα δείξε προσοχή καθώς η ένταση και οι υπερβολικές αντιδράσεις για κοινές δράσεις με το ταίρι σου θα δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο, η εξιδανίκευσή τους όμως μπορεί να οδηγήσει στην απογοήτευση.

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και πολλές είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που πιθανά σε απασχολούν και αυτό αυξάνει το άγχος. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με ανωτέρους ή σημαντικά πρόσωπα στην καριέρα σου γιατί πιθανές συγκρούσεις να κοστίσουν αρκετά. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στο ζώδιό σου και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει την ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που μπορεί να γίνει σε υπερβολικό βαθμό και να οδηγήσει σε λάθος εκτίμηση σε επαγγελματικά ζητήματα. Κράτησε μικρό καλάθι σε προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν.

Σήμερα συναισθηματικά ξεσπάσματα μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου, καλό είναι να κρατήσεις ψύχραιμη στάση για να αποφύγεις την ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τον επαγγελματικό χώρο, καλό είναι όμως να μην επενδύεις συναισθηματικά γιατί τα φαινόμενα απατούν. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σε απασχολούν κυρίως θέματα σε σχέση με σπουδές, σεμινάρια, διαφήμιση και ζητήματα σε σχέση με το εξωτερικό. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον πιθανά να επιδιώξουν να σε δουν και να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις με πρόσωπα σε παρέα που θα βρεθείς, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις το μέτρο και να περιορίσεις ξεσπάσματα και υπερβολές.

Σήμερα καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες, καλό είναι να μην έχεις υψηλές προσδοκίες γιατί είναι πιθανό να ωραιοποιείς καταστάσεις και μπορεί να πληγωθείς.

  

 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι στο να δρομολογήσεις θέματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Η ένταση είναι στα ύψη και μπορεί να εκτονωθείς στο ταίρι σου προκαλώντας κόντρες. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε ωθήσει σε λανθασμένες οικονομικές κινήσεις, καθώς δεν έχεις αντικειμενική και ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων. Πρόσεξε γιατί τα λάθη θα στοιχίσουν σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο, όπως και σε ότι αφορά τη σχέση σου γιατί οι ανασφάλειες πιθανά να κυριαρχήσουν. 

Σήμερα καχυποψία και έντονος συναισθηματισμός μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση σου, δείξε προσοχή και εγκράτεια. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια εντείνεται και δεν δημιουργεί την κατάλληλη διάθεση για ερωτικό παιχνίδι.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς πιθανά να επιδιώξεις να λύσεις ζητήματα που μπορεί να διατάραξαν τις ισορροπίες με συνεργάτες ή το ταίρι σου. Καλό είναι να εκφράζεις τις ανάγκες σου, γιατί έχεις την τάση να ανέχεσαι καταστάσεις που δεν σε καλύπτουν. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στα ζώδιό σου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συνεργασίες ή γνωριμίες που να υπόσχονται πολλά. Μην προβείς σε σημαντικές συμφωνίες, καθώς το πιθανότερο είναι να αυταπατάσαι και να κάνεις λάθος επιλογές.

Σήμερα η υπέρμετρη ευαισθησία μπορεί να φέρει ένταση στη σχέση σου, καλό είναι να μην παρασυρθείς σε ξεσπάσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που μπορεί να φαίνονται ιδανικές, όμως το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να δεις ξεκάθαρα τις προθέσεις τους.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!