ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου 2019

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στο Λέοντα δίνοντάς σου την ευκαιρία να στραφείς στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς απολαμβάνεις να βρίσκεσαι με φίλους και να εκφράζεις απόψεις και σκέψεις για κοινά θέματα που σας απασχολούν.

Κριός 

 

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στο Λέοντα ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σου. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις σημαντικές συνεργασίες και να εξομαλύνεις τις καταστάσεις που μπορεί να σε απασχολούν στην προσωπική σου ζωή.  Έχεις το δυναμισμό να διεκδικήσεις τα θέλω σου και τη διάθεση να αντιληφθείς τι θέλουν οι άλλοι. Προσοχή το βράδυ γιατί το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να ξεσπάσει στο ταίρι σου δημιουργώντας έντονα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή τώρα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα.

 

Σήμερα οι στιγμές μπορεί να είναι όμορφες για εσένα και το ταίρι σου, αρκεί να περιορίσεις τις οριστικές διαθέσεις λόγω εκνευρισμού. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν, προσοχή μόνο γιατί η ένταση δεν θα βοηθήσει στη θετική εξέλιξη τους. 

 

 

Ταύρος

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στο Λέοντα επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τα οικεία του πρόσωπα. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις καθημερινά θέματα που μπορεί να δημιουργούσαν μέχρι πρότινος ζητήματα στην οικογένειά σου. Προσοχή το βράδυ γιατί το τετράγωνο της με τον Ουρανό  στο ζώδιό σου αυξάνει κατακόρυφα τον εκνευρισμό και μπορεί να αντιδράσεις απότομα και εριστικά δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα του οικείου περιβάλλοντος. 

Σήμερα μην αφήσεις τα νεύρα να κυριαρχήσουν καθώς θα χάσεις έντονα ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κυκλοθυμία και εκνευρισμός πιθανά να μη σου επιτρέψουν να επικεντρωθείς στον έρωτα.

 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στο Λέοντα και επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικές συμφωνίες εμπορικής φύσεως. Η επικοινωνία με το ταίρι σου είναι εξαιρετική και έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις θέματα που μπορεί να απασχόλησαν την προσωπική σου ζωή. Προσοχή το βράδυ γιατί το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα λόγω αναμνήσεων που έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με κοντινά σου πρόσωπα λόγω επιθετικής διάθεσης που σε διακρίνει.

Σήμερα κράτησε χαμηλούς τόνους και περιόρισε τον εκνευρισμό που μπορεί να δυναμιτίσει στην ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει η ένταση που σε διακρίνει όμως μόνο προβλήματα θα προκαλέσει. 

 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στο Λέοντα και προσπαθείς να τακτοποιήσεις λογαριασμός και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Προσοχή δείξε σε περιττά έξοδα γιατί θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό σε βοηθά να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να προωθήσεις πιθανά οικονομικά σχέδια ή συζητήσεις με σκοπό την αύξηση του εισοδήματός σου. Προσοχή το βράδυ γιατί το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει την ένταση κατακόρυφα και πιθανό είναι να  εκτονώσεις στο ταίρι σου φόβους καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις απόλυτος και εριστικός.

Σήμερα η νευρικότητα μπορεί να χαλάσει τις τρυφερές στιγμές με το/η σύντροφό σου, προσπάθησε να τη χαλιναγωγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η ένταση λόγω ανασφαλειών δεν είναι εύκολο να αφήσει περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι. 

 

 

 

Λέων

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς και να εκφράσεις με δυναμισμό τις ανάγκες σου σε συνεργάτες και σύντροφο. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό  σου δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται να επικοινωνήσεις αυτά που νιώθεις και να βρεις ανάλογη διάθεση για να γίνουν αποδεκτά από τους γύρω σου. Προσοχή το βράδυ γιατί το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο ενισχύει τον εκνευρισμό και πιθανό είναι να έρθεις σε σύγκρουση με το ταίρι ή πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθώς μπορείς να γίνεις επιθετικός και  εριστικός μαζί τους.

Σήμερα ο εγωισμός και η νευρικότητα δεν θα είναι καλοί σύμβουλοι για την πορεία της προσωπικής σου ζωής. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου, η ένταση θα δυσκολέψει τη μετέπειτα πορεία της.

 

 

 

Παρθένος

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στο Λέοντα εντείνοντας την εσωστρέφεια και τη μοναχικότητα που μπορεί να νιώθεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε καθημερινές υποχρεώσεις καθώς φαίνεται να μην σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και αυτό θα οδηγήσει σε λάθη. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που εκκρεμούν δείχνοντας δυναμισμό και αυτοπεποίθηση Εκεί που χρειάζεται. Προσοχή το βράδυ γιατί το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα ανακινήσουν αναμνήσεις του παρελθόντος και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα δεν αποκλείονται.

Σήμερα ο έντονος συναισθηματισμός και ο εκνευρισμός  δεν αφήνουν περιθώρια για ήρεμες στιγμές στην προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει που θα εκτοξεύσει την ένταση στα ύψη.

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στο Λέοντα δίνοντάς σου την ευκαιρία να στραφείς στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς απολαμβάνεις να βρίσκεσαι με φίλους και να εκφράζεις απόψεις και σκέψεις για κοινά θέματα που σας απασχολούν. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σού δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορείς να έχεις καθώς έχεις τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται. Προσοχή το βράδυ γιατί το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει την νευρικότητα κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να υπάρχουν συγκρούσεις με φιλικά σου πρόσωπα λόγω εκνευρισμού και επιθετικής διάθεσης που σε διακρίνει.

Σήμερα κοινοί στόχοι μπορεί να γίνουν αιτία για να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο δεν αποκλείεται  η εριστική σου διάθεση μόνο ανασταλτικό ρόλο θα παίξει.

 

 

Σκορπιός

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στο Λέοντα στρέφοντας το ενδιαφέρον σου κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να προκύπτουν καθώς δεν αποκλείεται να αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που χρειάζεται να αναλάβεις. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό σε γεμίζει σιγουριά και σου δίνεται η δυνατότητα να λύσεις θέματα που μπορεί να εκκρεμούσαν και να σου δημιουργούσαν μέχρι πρότινος έντονο άγχος σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή το βράδυ γιατί το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει τον εκνευρισμό και δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με ανώτερους σου κάτι που μπορεί να στοιχίσει στην εξέλιξη της καριέρας σου.

Σήμερα ο εκνευρισμός λόγω επαγγελματικών συγκρούσεων μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή με δυσάρεστες συνέπειες. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, η ένταση που μπορεί να εκδηλώσεις θα προκαλέσει δυσαρέσκεια. 

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στο Λέοντα βγάζοντας σε από την εσωστρέφεια και ανεβάζοντας την αισιοδοξία και τη χαρά στα ύψη. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος για να περάσεις όμορφα διασκεδάζοντας  ή ανταλλάσσοντας απόψεις για πνευματικά ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό  σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις ζητήματα σε σχέση με τις σπουδές ή το εξωτερικό που σε ενδιαφέρουν με άκρως θετικές προεκτάσεις. Προσοχή το βράδυ γιατί το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει το άγχος και τις εμμονές και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς έντονα σε παρέες που θα βρεθείς.

Σήμερα μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να κατακλύσει τη σχέση και να χαλάσει τις προϋποθέσεις για  μοναδικές ερωτικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν, η ένταση που εκπέμπεις μπορεί να βάλει εμπόδια  στην εξέλιξή τους.

  

 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στο Λέοντα και προσανατολίζεται το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις. Η καχυποψία και η περιέργεια εντείνεται και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή και με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό ισορροπεί τη διάθεσή σου και σε βοηθάει  σε οικονομικά θέματα που σε απασχολούν να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα. Προσοχή το βράδυ γιατί το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει τον εκνευρισμό στα ύψη και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στο ταίρι σου με δυσάρεστες συνέπειες.

Σήμερα επικεντρώσου στο πάθος και στον αισθησιασμό και άφησε τη νευρικότητα στην άκρη καθώς μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η η καχυποψία και η ένταση είναι στα ύψη δεν αφήνουν περιθώρια για να επικεντρωθείς στον έρωτα.

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στο Λέοντα στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ηρεμία και ισορροπία. Ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και είναι αυτός που καθορίζει τη στάση σου, προσπάθησε να αποφύγεις την υποχωρητικότητα που οδηγεί σε καταπίεση. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό σε γεμίζει χαρά και σιγουριά για τον εαυτό σου κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο στις συνεργασίες σου και σε λύσεις που πρέπει να δώσεις. Προσοχή το βράδυ γιατί το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί έντονες συνθήκες που μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείονται οι συγκρούσεις με το ταίρι σου.

Σήμερα  ο εκνευρισμός θα είναι κακός σύμβουλος στην προσωπική σου ζωή απέφυγε τα ξεσπάσματα για να επικρατήσει ήρεμο κλίμα.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες, η ένταση που έχεις θα λειτουργήσουν ανασταλτικά  στην εξέλιξή τους.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνάει στο Λέοντα και έρχεσαι αντιμέτωπος με καθημερινές αγγαρείες και υποχρεώσεις που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία και στο πρόγραμμά σου. Προσοχή γιατί η γκρίνια και η διάθεση να επικρίνεις τους γύρω σου θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σε συναδελφικό επίπεδο. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία για ευοίωνες συζητήσεις οικονομικής φύσεως στη δουλειά καθώς δεν αποκλείεται να κερδίσεις αυτό που διεκδικείς. Προσοχή το βράδυ γιατί το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει τον εκνευρισμό το άγχος και τις εμμονές δημιουργώντας έντονα προβλήματα στις σχέσεις με το περιβάλλον του.

Σήμερα γκρίνια και ξεσπάσματα δεν θα βοηθήσουν να επικρατήσει ήρεμο κλίμα στη σχέση σου, απέφυγε τις συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση της καθημερινότητας και η ένταση που νιώθεις δεν σου επιτρέπουν να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!