GOSSIP

Έξαλλος έγινε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με πασίγνωστη παρουσιάστρια

Άστραψε και βρόντηξε ο Γρηγόρης Αρναούογλου στο ραδιόφωνο και από τον αέρα της δικής του ραδιοφωνικής εκπομπής ακούστηκε να εκτοξεύει πυρά και να δείχνει πως έχει γίνει έξαλλος με πασίγνωστη παρουσιάστρια.

Αφορμή για το ξέσπασμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν τα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για κόντρα του  με τον Γιώργο Λιάγκα και το γεγονός πως ο Αρναούτογλου σχολίασε την αρνητική κριτική που έκανε στο Γιώργο Λιανό, ο Γιώργος Λιάγκας.

Την περασμένη εβδομάδα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσω της εκπομπής του, δεν είχε κρύψει την οργή του επειδή ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως ο Γιώργος Λιανός δεν είναι καλή επιλογή για τη θέση του παρουσιαστή του The Voice.


«Για τέτοια ζεις Λιάγκα! Να δημιουργείς εντάσεις, να δημιουργείς πάθη, να δημιουργείς εκνευρισμό, μίση και ίντριγκα. Δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός, τώρα τα πήρες όλα. Άσε και κανέναν άλλον να φάει ψωμάκι. Ξέρω ότι τρελαίνεστε για τέτοια. Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι, για να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό, να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είστε έτοιμοι να τα ακούσετε» είπε τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.


Το όλο σκηνικό σχολιάστηκε πρόσφατα σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σήμερα φάνηκε να έχει γίνει έξαλλος με όσα άκουσε για το όνομά του και ενώ δεν μίλησε μπροστά στις κάμερες, στο ραδιόφωνο είπε: "Ακούω διάφορες μπούρδες. Έρχεται ο καιρός που θα απαντήσω. Μπορώ να σου πω ότι έκανα και τον μαλ…α μια ζωή. Άκουγα, άκουγα, άκουγα… το καλό παιδί που άκουγε. Τώρα όμως, υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει λίγο ξεφύγει και θα πρέπει να μπει στη θέση της!".


Και όλοι πιστεύουν πως το... σχόλιο έχει ως αποδέκτη τη Φαίη Σκορδά, αφού την περασμένη Παρασκευή στην εκπομπή της πρώην συζύγου του Γιώργου Λιάγκα, η Φαίη  και οι συνεργάτες της σχολίαζαν την κόντρα Λιάγκα - Αρναούτογλου λέγοντας: «Μιλήσατε για κόντρα, εγώ βλέπω επίθεση» είπε η Φαίη και συνέχισε «Και εδώ είναι προσωπική επίθεση. Υπήρχε το ρεπορτάζ και έγινε από διάφορες εκπομπές και site αλλά εδώ είναι λίγο έντονο αυτό. Τον Γιώργο Λιανό ο οποίος θεωρώ ότι είναι πολύ αξιοπρεπές παιδί, ενόχλησε όλο αυτό το "θα είναι ή δεν θα είναι" και είναι ανθρώπινο. Γιατί πετάγεται ο Αρναούτογλου; Είναι λίγο υπερβολικό», αναρωτήθηκε αργότερα συζητώντας με τους συνεργάτες της ενώ στη συνέχεια όταν η Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε ότι και την ίδια είχε «απειλήσει» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν είχε ασκήσει κριτική στον Γιώργο Λιανό, θυμήθηκε κι εκείνη μια αντίστοιχη εμπειρία: «Δεν πήρε μια μέρα ο Γρηγόρης τηλέφωνο και εσένα Άρη μου και εσένα Δημήτρη μου και απειλούσε; Απείλησε εμένα; Όχι;». «Εγώ καταλαβαίνω τον Λιανό και είναι ανθρώπινο, και είναι πολύ αξιοπρεπής. Ποιος θα ήταν στη θέση του και δεν θα τον ενοχλούσε να γράφεται μία ότι θα είσαι και μία ότι δε θα είσαι. Η "απόρριψη" όμως έχει να κάνει με το κανάλι, όχι με ένα σχόλιο», είπε η Φαίη Σκορδά και κατέληξε γελώντας: «Ο Acun φταίει για όλα». 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!