GOSSIP

Γιατί πολλοί πιστεύουν πως η Kate Middleton είναι και πάλι έγκυος;

Πριν από μόλις 1 χρόνο η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί της, το μικρό πρίγκιπα Louis. Και όμως τώρα χιλιάδες είναι βέβαιοι πως η Kate Middleton είναι και πάλι έγκυος και περιμένει και τέταρτο παιδί.

Πριν από λίγες μέρες η 37χρονη Δούκισσα έκανε τη πρώτη δημόσια εμφάνισή της, μετά από ένα σύντομο διάστημα που απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας και απολάμβανε τις καλοκαιρινές διακοπές της με την οικογένειά της.


Η Kate κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες με το αψεγάδιαστο στιλ της και έδειχνε πιο αδύνατη από ποτέ, αλλά και πάλι κάποιοι είναι βέβαιοι πως η Δούκισσα είναι έγκυος. Τι θεωρούν πως πρόδωσε την εγκυμοσύνη; Η αλλαγή στα μαλλιά της.


Η Kate εμφανίστηκε φέτος το Σεπτέμβριο, με ανανεωμένο κούρεμα και νέο χρώμα στα μαλλιά και οι φαν της βρετανικής βασιλικής οικογένειας θυμίζουν πως κάθε φορά που η Kate ήταν έγκυος σε κάποιο από τα τρία παιδιά της (George, Charlotte και Louis) λίγο πριν ανακοινωθεί επίσημα η εγκυμοσύνη, η Δούκισσα πάντα φρόντιζε να αλλάζει το hair look της (κάτι που γενικά δεν το συνηθίζει).

Και βλέποντας... καρέ- καρέ τα πλάνα από την πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της Middleton, κάποιοι επισημαίνουν πως η Δούκισσα φαίνεται συχνά να αγγίζει "προστατευτικά" τη κοιλιά της.

Λέτε να έχουν δίκιο; Το μέλλον θα δείξει
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!