ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου 2019

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και έχεις τη δυνατότητα να οριστικοποιήσεις συμφωνίες για θέματα που αφορούν το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις και το διαδίκτυο καθώς έχεις τα επιχειρήματα και την γρήγορη αντίληψη να κινηθείς προς θετική κατεύθυνση. 

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Πρόσεξε μόνο γιατί η τάση να επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου και να γίνεσαι υποκειμενικός μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι και τους συνεργάτες σου.  Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν.  Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε σπατάλες και περιττά έξοδα που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και αργότερα να μετανιώσεις.

Σήμερα απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών με το ταίρι σου, μακριά από την αδιαλλαξία και το πείσμα που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει που θα εκτοξεύσει το πάθος και τον αισθησιασμό. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς, κάτι που θα οδηγήσει σε λάθη.  Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου εντείνοντας την κοινωνικότητα και την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να κυριαρχήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς.  Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός και επιθετικός θέλοντας να υπερασπιστείς τις απόψεις και σκέψεις δημιουργώντας εντάσεις στο περιβάλλον σου.

Σήμερα επιδιώκεις το ταίρι σου να ασχοληθεί με τις ανάγκες σου, προσπάθησε μόνο να δώσεις χώρο και για τις δικές του. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει αφού έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείς.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα και να κάνεις κινήσεις προς την επίτευξη στόχων και φιλοδοξιών που μπορεί να έχεις. Σημαντικό είναι βέβαια να αφήσεις την αλαζονεία και την εριστική διάθεση στην άκρη καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα.  Ο συναισθηματισμός εκτοξεύεται και αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό οδηγώντας σε μελαγχολία. Κάνε στροφή στην τέχνη και στη μουσική που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις

Σήμερα μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να βουλιάξει συναισθηματικά επηρεάζοντας τη σχέση σου, απόλαυσε ένα μοναδικό βράδυ ρομαντισμού και τρυφερότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να προκαλέσουν συναισθηματικές αναταράξεις 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα.  Καλό είναι να αποφύγεις την ένταση και τις αντιπαραθέσεις με ανώτερους ή σημαντικά πρόσωπα την καριέρα σου καθώς είναι αυτό που θα βάλει εμπόδια στην προσωπική σου εξέλιξη.  Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τα φιλικά σου πρόσωπα αφού επιδιώκεις να εκφράσεις επαναστατικές απόψεις και να τις συζητήσεις μαζί τους.  Η ομαδική προσπάθεια σε ελκύει, γι’ αυτό πιθανό είναι να εμπλακείς σε συλλόγους και οργανώσεις. 

Σήμερα το να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά επιδίωξε το. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει μέσα από τον φιλικό περίγυρο, οι κοινές απόψεις θα σας φέρουν πιο κοντά. 

 

 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα τον Κριό και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Ταξίδια και επαφές με πρόσωπα στο εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο που απογειώνουν το κέφι για την αισιοδοξία.  Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνει την προσοχή σου σε επαγγελματικά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και σε απασχολούν έντονα.  Δεν αποκλείεται να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις, αυτό είναι που θα σου δώσει την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να εξελιχθείς σε ανώτερα επίπεδα.

Σήμερα πιθανός εκνευρισμός μπορεί να δημιουργηθεί από επαγγελματικά θέματα που θα εκτονώσεις το ταίρι σου, απέφυγε το για να μην υπάρξει ένταση στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα πρωταγωνιστήσει και σε προσωπικό επίπεδο.

 

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή να πάρεις αποφάσεις για επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Προσπάθησε να περιορίσεις πιθανό εκνευρισμό γιατί θα επηρεάσει τις συναλλαγές και την προσωπική σου ζωή. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου αφού σε γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Πιθανό είναι να υπάρξουν συναντήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον που θα οδηγήσουν σε έντονη διασκέδαση απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.

Σήμερα η θετικότητα κυριαρχεί και έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές ξεφαντώματος και ερωτικού παιχνιδιού με το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ και η διασκέδαση έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους.

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις ζητήματα που αφορούν τη συνεργασία σου. Η διάθεση να ισορροπήσεις καταστάσεις είναι υπαρκτή, φρόντισε μόνο να μην καταπιέζεσαι γιατί μπορεί να βρεθείς να επωμίζεσαι πρόσωπα που δεν σου ταιριάζουν.  Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο εντείνοντας πιθανό εκνευρισμό και ανησυχία καθώς φοβίες και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια. Επικεντρώσου στο να δρομολογήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά και επενδύσεις καθώς η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη και μπορεί να έχεις άκρως θετικά αποτελέσματα.

Σήμερα το πάθος και ο ερωτισμός κυριαρχούν, προσπάθησε να αφήσεις ζήλια και καχυποψία στην άκρη γιατί θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει συναισθηματική θύελλα.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν στη δουλειά ή σε καθημερινό επίπεδο.  Η έντονη τελειομανία που διέπει μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και επικριτικότητα δημιουργώντας προβλήματα το συναδελφικό περίγυρο. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο εντείνοντας την κοινωνικότητα και την ανάγκη να μπεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. Πιθανές είναι οι προτάσεις για νέες συνεργασίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, καλό είναι να μην επιδιώξεις να ικανοποιήσεις τους πάντες εκτός από τον εαυτό σου γιατί η τάση να καταπιέζεσαι είναι έντονη. 

Σήμερα η ανάγκη να ικανοποιήσεις το ταίρι σου κυριαρχεί, φρόντισε μόνο να μην αφήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η φλερτάρεις και γοητεύεις και αυτό κινεί το ενδιαφέρον πολλών σε ερωτικό επίπεδο.

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη.  Καλό είναι να μην προβείς σε υπερβολές και πομπώδεις εκφράσεις καθώς η ανάγκη σου για προσοχή μπορεί να οδηγήσει στο να γίνεις εγωκεντρικός προκαλώντας τις αντιδράσεις του περιβάλλοντος σου. Η προσωπική σου ζωή είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και έρχονται στο προσκήνιο καθημερινές υποχρεώσεις και θέματα δουλειάς που ανεβάζουν το άγχος κατακόρυφα.  Να θυμάσαι ότι η γκρίνια και η επικριτικότητα μπορούν να χαλάσουν τις συναδελφικές σχέσεις, προσπάθησε να τις αποφύγεις.

Σήμερα η νευρικότητα που νιώθεις λόγω της πίεσης της δουλειάς μπορεί να εκτονωθεί στην προσωπική σου ζωή με δυσάρεστες συνέπειες. Αν είσαι ελεύθερος/η κούραση και άγχος δεν αφήνουν περιθώρια ώστε να επικεντρωθείς στον έρωτα.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια ή ζητήματα για ακίνητης περιουσίας που έχουν έρθει στο προσκήνιο.  Η έντονη κυκλοθυμία σου μπορεί να προκαλέσει ένταση και αντιπαραθέσεις που καλό είναι να αποφύγεις.  Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο εκτοξεύοντας τη χαρά και την παιδικότητα στα ύψη. Σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και να περάσεις μοναδικές στιγμές έρωτα και διασκέδασης με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

Σήμερα η αισιοδοξία και η χαρά κατακλύζει τη σχέση σου και είναι βέβαιο ότι απολαμβάνεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η λάμψη και η γοητεία που εκπέμπεις δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες πολλοί είναι αυτοί που θα δείξουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον.

  

 

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και έχεις τη δυνατότητα να οριστικοποιήσεις συμφωνίες για θέματα που αφορούν το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις και το διαδίκτυο καθώς έχεις τα επιχειρήματα και την γρήγορη αντίληψη να κινηθείς προς θετική κατεύθυνση.  Προσοχή γιατί η νευρικότητα μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη των συνεργασιών σου.  Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και θέματα που την απασχολούν.  Έντονη είναι η συναισθηματική φόρτιση και η κυκλοθυμία, προσοχή γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα που θα σου δημιουργήσουν εσωστρέφεια.

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία για άκρως ρομαντικές και ερωτικές στιγμές για δύο στο προσωπικό σου χώρο με το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη εσωστρέφεια δεν αφήνει περιθώρια για να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στο ερωτικό παιχνίδι.

 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και έχεις την δυνατότητα να διεκπεραιώσεις οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια.  Σχέδια και συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματός σου δεν αποκλείονται καθώς μέσω αυτού νιώθεις αυτοπεποίθηση. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο εντείνοντας την ανάγκη σου για επικοινωνία και δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με κοντινά σου πρόσωπα επιδιώκοντας να βρεθείς μαζί τους. Κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι μπαίνουν στο πρόγραμμά σου, απόλαυσε τις στιγμές, τις νέες γνωριμίες, τις νέες πληροφορίες που μπορείς να λάβεις.

Σήμερα η διασκέδαση θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς λειτουργεί άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία αφού η επικοινωνιακή σου δεινότητα και η γοητεία σου δεν μπορούν να περάσουν αδιάφορα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!