ΖΩΔΙΑ

Μέχρι τις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη στο Ζυγό θα ευνοήσει πολλά ζώδια

 Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, την χαρά, την απόλαυση, το χρήμα, την δημιουργικότητα, τα παιδιά, τα ταλέντα, κάνει το πέρασμά του στις 14 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της κυριαρχίας του το Ζυγό όπου και θα παραμείνει ως τις 8 Οκτωβρίου. Στην ίδια θέση κινείται και ο Ερμής, ενώ λίγο αργότερα κάνουν το πέρασμά τους στον Ζυγό , ο Ήλιος (23/09) και ο Άρης (4/10).

Όπως αναφέρει το astrokoukous,oroskopos.gr, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, θα ξυπνήσει μέσα μας την ανάγκη για συμπόρευση και ενότητα, για χαρά, φλερτ, συνεργασίες, καλλωπισμό, διασκέδαση, ενασχόληση με την τέχνη … Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα είναι αρκετά πιο γενναιόδωρη, προσφέροντας σε αυτές τις μέρες του Φθινοπώρου την ευκαιρία να ανανεωθούμε. Δεν θα λείψουν ωστόσο και οι πιέσεις, τα ξεκαθαρίσματα, οι προκλήσεις και οι δοκιμασίες  σε σχέσεις, συνεργασίες, οικονομικά αφού η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο στις 25/9 (13η μοίρα). Οι παρορμητικοί Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου, καλείστε αυτή την περίοδο να αξιοποιήσετε τα μαθήματα του χτες και να βάλετε τα όρια σας, σε κάθε τι που σας στερεί την αρμονία, την χαρά και την ικανοποίηση. Νέα φλερτ, γνωριμίες, τυχερές ευκαιρίες, διασκέδαση, χαρά, νέες προοπτικές έρχονται κοντά στις 29/9 για τα ζώδια του Αέρα (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 2ου δεκαημέρου (αρκεί να κουνήσετε λίγο το δαχτυλάκι σας) αφού η Αφροδίτη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία (17η μοίρα). Τέλος, την 1η ημέρα του Οκτωβρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα (20η μοίρα)  διεγείρει τα ερωτικά ένστικτα, προκαλεί όμως και σκανδαλώδεις εξελίξεις αλλά και αποκαλύψεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. 

Συνοψίζοντας, το ζητούμενο μας αυτή την περίοδο είναι να μπορέσουμε να συνδεθούμε ομαλά, αρμονικά και ικανοποιητικά με το περιβάλλον μας, να βρούμε τους κατάλληλους συμμάχους, τον σύντροφο που θα μας συμπληρώνει και να επαναφέρουμε στη ζωή μας την χαρά, την απόλαυση, την ευδαιμονία. Για να το πετύχουμε αυτό, δεν θα λείψουν και οι στιγμές δοκιμασίας, όπου θα χρειαστεί να κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές για να επιτύχουμε το στόχο μας…..

 

Συνοπτικά για κάθε ζώδιο 

 

Κριός: Σας δίνεται η δυνατότητα να ανανεώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα μπορούν να έχουν καλές προοπτικές για το μέλλον . Πιέσεις, ανταγωνισμοί και ξεκαθαρίσματα σε επαγγελματικές συνεργασίες δεν θα λείψουν.

 

Ταύρος: Βελτιώνεται την καθημερινότητά σας, χαλαρώνετε το πρόγραμμά σας, ασχολείστε περισσότερο με το σώμα, την διατροφή, την προσωπική σας ευεξία, αλλά και φροντίζετε περισσότερο θέματα ομορφιάς. Είστε πιο δημιουργικοί στα επαγγελματικά σας.

 

Δίδυμος: Νέα φλερτ έρχονται στον ορίζοντα, είστε εκφραστικοί, ανανεώνετε την αισθηματική σας ζωή, έχετε χαρές από τα παιδιά σας, διασκεδάζετε και απολαμβάνετε στιγμές. Η δημιουργικότητά σας βρίσκεται στο ζενίθ της, ενώ η ενασχόληση με την τέχνη αποτελεί μία όμορφη διέξοδο που σας γεμίζει. Προσοχή στην οικονομική διαχείριση.

 

Καρκίνος:  Βελτιώνονται οι συνθήκες στο χώρο του σπιτιού, κάνετε μία ανανέωση στο χώρο σας, απολαμβάνετε όμορφες στιγμές με πρόσωπα της οικογένειας ή συμβαίνουν και χαρμόσυνα γεγονότα στο σπίτι.  Βρίσκετε λύσεις για θέματα που σας ταλάνιζαν ψυχολογικά και κρατάτε κοντά σας τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους που στο πέρας του χρόνου σας έχουν αποδείξει ότι μπορείτε να τους εμπιστευτείτε.

 

Λέων: Εκφραστικοί, Επικοινωνιακοί με ωραίες ιδέες και με την επιθυμία να φλερτάρετε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να διασκεδάσετε… Δέχεστε προσκλήσεις, προτάσεις, μηνύματα από το περιβάλλον σας που σας δίνουν χαρά.  Η αισθηματική σας ζωή βελτιώνετε μέσα από την πιο ουσιαστική επαφή με το άτομο που συνδέεστε. 

 

Παρθένος: Διανύετε μία περίοδο που μπορείτε να δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται και τις πηγές εσόδων να αυξάνονται. Μία νέα επαγγελματική συνεργασία μπορεί να βοηθήσει στην περαιτέρω άνοδο των εσόδων σας. Η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει και συναισθηματικά μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας και να νιώσετε πιο ασφαλείς και σίγουροι.

 

Ζυγός: Με την Αφροδίτη από το ζώδιο σας, είστε πιο γοητευτικοί, έχετε τις κατακτήσεις σας, απολαμβάνετε στιγμές, διασκεδάζετε, ασχολείστε με θέματα ομορφιάς και ανανεώνεστε. Είναι μία καλή ευκαιρία να απομακρύνετε από κοντά σας, ότι σας στερούσε την χαρά και την απόλαυση της ζωής. Βρίσκετε λύσεις για να ικανοποιήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Ευνοείστε για μία νέα ερωτική γνωριμία. 

 

Σκορπιός: Σε αυτή την χρονική περίοδο ανασυγκροτείτε τις επιθυμίες, τα θέλω σας, αναγνωρίζετε  τα πραγματικά σας συναισθήματα και γαληνεύετε ψυχολογικά. Προσφέρετε με όλη την δύναμη της ψυχής σας την αγάπη σας στα κοντινά σας πρόσωπα και διακρίνετε  ποιες σχέσεις βασίζονται σε ανιδιοτελή συναισθήματα.

 

Τοξότης: Τώρα είναι η στιγμή της κοινωνικοποίησης, της διασκέδασης, των γνωριμιών και των φλερτ! Θα είστε το επίκεντρο κάθε παρέας, θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους αλλά θα διασκεδάσετε  και με τους ήδη υπάρχοντες φίλους σας . Οι φιλικές σας σχέσεις τονώνονται ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί και ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Αναζωπυρώνονται αλλά και εκπληρώνονται κάποιες προσωπικές σας προσδοκίες.

 

Αιγόκερως: Ο τομέας της καριέρας φαίνεται ότι παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και στην καθημερινότητά σας και έχετε τις ιδέες αλλά και το μεράκι να κάνετε νέα βήματα που θα σας βοηθήσουν στην προσωπική σου ανέλιξη. Παράλληλα είναι το κατάλληλο διάστημα για να βρείτε “συμμάχους” στα προσωπικά σας σχέδια.  Βελτιώνετε την κοινωνική σας εικόνα και έχετε στο πλευρό σας και συμπαραστάτες!

 

Υδροχόος: Η  Αφροδίτης από το Ζυγό σας χαρίζει αισιοδοξία, σας κάνει αρκετά εξωστρεφείς, αλλά σας δίνει και τις ευκαιρίες διασκέδασης, δικτύωσης μέσα από ταξίδια και μετακινήσεις. Κάνετε νέα σχέδια για την πορεία σας και ερχεστε και σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ο ερχομός μίας νέας γνωριμίας από το κοινωνικό σας περιβάλλον θα σας δώσει χαρά! Οικονομικά συμφωνητικά, ή επαφές για νέες συνεργασίες ευνοούνται!

 

Ιχθύς: Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού,  φουντώνει την ερωτική σας λίμπιντο και σας βοηθά να ενισχύσετε  περισσότερο την ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας! Ακόμα και αν διανύετε  περιόδο μοναχικότητας , ξυπνά μέσα σας η επιθυμία για έρωτα και τα “καλέσματα” δεν λείπουν. Διεκδικήσεις και ζήλιες δεν θα λείψουν. Στα οικονομικά σας έχετε κάποια άνοδο, κάποιο δώρο ή είναι περισσότερο βελτιωμένη η οικονομική κατάσταση του συντρόφου και μπορείτε να περάσετε πιο ανέμελα.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!