GOSSIP

H Μαρία Μπεκατώρου παραδέχτηκε πως κάνει μπότοξ

Η 45χρονη παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου δείχνει πιο όμορφη από ποτέ και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση όπου και φέτος θα παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι Still Standing.

Και λίγο πριν την πρεμιέρα η Μαρία παραχώρησε μια συνέντευξη στη Real News και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με το σύζυγό της Αντώνη, αλλά και για τα μυστικά της ομορφιάς της, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί δημόσια πως κάνει μπότοξ.
Όταν λοιπόν ρωτήθηκε αν προσέχει την εξωτερική εμφάνισή της, η ίδια απάντησε: "Το καλοκαίρι στις διακοπές δεν πρόσεχα καθόλου, τώρα λέω να μπω σε ένα πρόγραμμα. Έχω αποφασίσει να πάω γυμναστήριο για τη μέση μου που πονάει, γιατί έχω πολλές ώρες ορθοστασία στη δουλειά. Με απασχολεί να μεγαλώνω ωραία. Αν αυτό λέγεται μπότοξ ή υαλουρονικό, θα κάνω, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη από αυτό. Έχω και καλό dna νομίζω και δεν καπνίζω, δεν ξενυχτάω και κάνω και τα μποτοξάκια μου" .


Και για τη σχέση της με το σύζυγό της είπε: "Είμαστε 20 χρόνια μαζί. Δεν υπάρχει μυστικό. Αν αγαπάς και αγαπιέσαι και έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σου, γιατί δεν σε έχει κοροϊδέψει ποτέ, δεν σου έχει πει ψέματα και είσαι ερωτευμένη, δεν υπάρχει μυστικό. Κάποιος κάνει υποχώρηση τη μία φορά, κάποιος κάνει την άλλη. Απλά νομίζω ότι οι γυναίκες σήμερα είναι περισσότερο της δουλειάς και λιγότερο της παράδοσης. Εγώ είμαι λίγο πιο παραδοσιακή. Προσπαθώ και να μαγειρεύω και να είμαστε δεμένοι, σαν μια ωραία οικογένεια.

Υπάρχουν φορές που ζορίζομαι. Πέρυσι με το Still Standing και το Your Face Sounds Familiar δεν προλάβαινα. Όλα αυτά τα έχω στο μυαλό μου πολύ απλά. Νομίζω ότι και σε μια δύσκολη στιγμή δεν πρέπει να απαντάς. Μη συνεχίσεις το θέμα αν δεν υπάρχει λόγος. Τα προβλήματα της καθημερινότητας μας φθείρουν, αλλά πιστεύω πως, όταν υπάρχει αγάπη, υπάρχει λύση.

Ο Αντώνης αν ζηλέψει λίγο δεν το δείχνει, εγώ το δείχνω. Πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια. Δεν μου συμβαίνει και συχνά, αλλά ακόμα ζηλεύω. Είναι το αλατοπίπερο στη σχέση μας"

.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!