ΖΩΔΙΑ

Από σήμερα και μέχρι το Σάββατο κάποια ζώδια ευνοούνται και άλλα πρέπει να προσέξουν

Μέχρι το ερχόμενο Σάββατο, οι αστρολόγοι εκτιμούν πως αρκετά ζώδια θα δουν σημαντικές εξελίξεις στη ζωή καθώς κάποια ζώδια θα επηρεαστούν πολύ από τις αστρολογικές όψεις των ημερών. 

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου:  Ο Ερμής από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και μπορούμε να διεισδύουμε πολύ περισσότερο στις πληροφορίες που λαμβάνουμε από τις επικοινωνίες μας και με την επιμονή, την παρατηρητικότητα και την εμβάθυνση να έχουμε  καλύτερα αποτελέσματα.  Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι αλλά και οι Καρκίνοι , Σκορπιοί , Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου μπορούν να έχουν αποτελεσματικές επαφές / επικοινωνίες / συμφωνίες.  Την ίδια ημέρα ο Άρης από την Παρθένο  σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω  και έχουμε την δύναμη, την αντοχή αλλά και το σχέδιο που θα μας βοηθήσει να νιώσουμε πιο σίγουροι, έμπειροι, σταθεροί στις προσωπικές μας επιδιώξεις. Σημαντικό είναι όμως ότι αυτή την Δευτέρα μπορούμε να δεσμευτούμε ουσιαστικά στο στόχο μας, κάνοντας τις κατάλληλες κινήσεις που θα μας βοηθήσουν στην επίτευξη.

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου: Αυτή την ημέρα πρέπει να δείξουμε λίγο παραπάνω προσοχή στις αυταπάτες, γιατί η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα (17η μοίρα), μπορεί πραγματικά να μας εμπλέξει σε συγχύσεις και πλάνες που θα είναι επιζήμιες. Πίσω από το όμορφο / ιδανικό προσωπείο κάποιων ανθρώπων, μπορεί να κρύβονται άλλα στοιχεία τα οποία δεν φαίνονται τώρα καθαρά. Πιθανότατα όμως και εμείς οι ίδιοι μπορεί να εξαπατούμε τον ίδιο μας τον εαυτό μένοντας προσκολλημένοι σε μία φανταστική πραγματικότητα. Η αστάθεια, η κυκλοθυμία, η αδράνεια, το ψέμα, η αναβλητικότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της ημέρας. Επηρεάζονται περισσότερο οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου : Το τετράγωνο Άρη – Δία μας ωθεί στην υπερβολή και θα αναλώσουμε αυτή την ημέρα την ενέργειά μας σε καταστάσεις άσκοπες, ενώ δεν θα λείψει η επιπολαιότητα στις δράσεις μας. Η ανάγκη για ρίσκο είναι μεγάλη αυτή την ημέρα, αλλά θα χρειαστεί να συγκρατηθεί, ιδιαίτερα για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου :  Ερωτικά μηνύματα, δημιουργικές ιδέες, επικοινωνίες , επαφές και συναντήσεις που σκορπίζουν χαρά στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου φέρνει αυτή την ημέρα η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης (28η μοίρα). Συνάμα το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα συμβάλει με κάθε τρόπο στην ενδυνάμωση των ψυχικών αποθεμάτων για τα ίδια ζώδια που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου : Η αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα, εξασθενεί σημαντικά τα αποθέματα ενέργειάς μας, νιώθουμε κουρασμένοι, εξασθενημένοι χωρίς ζωτικότητα , ενώ οι απροσεξίες μπορούν πραγματικά να αποδυναμώσουν πολύ περισσότερο.  Αποφεύγουμε την έκθεση μας σε κινδύνους, προσέχουμε περισσότερο την φυσική μας κατάσταση και λέμε όχι στις εξαρτήσεις (κάθε είδους) ή ακόμα και στις εσφαλμένες διεξόδους προσωρινής διαφυγής από την πραγματικότητα (πχ αλκοόλ). Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.  Η Πανσέληνος που γίνεται στην 21η μοίρα  του Ιχθύ (και για την οποία θα αφιερωθούμεΠολλές εξελίξεις προβλέπουν οι αστρολόγοι πως θα έχουν πολλά ζώδια τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα μέχρι το Σάββατο και εξηγούν ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τις αστρολογικές όψεις των ημερών. πιο αναλυτικά σε άλλο άρθρο),  επηρεάζει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες)  κορυφώνοντας γεγονός που προκαλούν ένταση και σύγχυση. Δεν θα λείψουν όμως και οι ευκαιρίες για την εκπλήρωση επιθυμιών στους Ταύρους – Σκορπιούς, Καρκίνους – Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. Στο τέλος της εβδομάδας έχουμε και το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού. Οι επικοινωνίες μας αποκτούν τακτ, διπλωματία, γλυκύτητα ενώ τα αισθηματικά αρχίζουν επιτέλους να βελτιώνονται αισθητά . Ευνοημένοι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες Τοξότες

 

Πηγή; astrokouskous.oroskopos.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!