ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου 2019

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα θέλοντας να περάσεις όμορφες στιγμές συζητώντας μαζί τους. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω και δημιουργεί έντονα την ανάγκη για να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς έρχονται στο νου σου καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν τραυματίσει. 

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά σπουδές και πιθανά σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν θέλοντας να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν.  Είναι γεγονός ότι θέλεις να  εξελιχθείς και να καταξιωθείς στην καριέρα σου και αυτό είναι κάτι που τριγυρίζει στο μυαλό σου. Κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να υπάρχουν θα πρέπει να παρευρεθείς φρόντισε να περάσεις όμορφα. 

Σήμερα η συναισθηματική αποστασιοποίηση που μπορεί να υπάρχει θα τραυματίσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και καλό είναι να διαχειριστείς πιθανό εκνευρισμό που μπορεί να σου δημιουργεί γιατί δεν αποκλείεται να εκτονωθεί στο ταίρι σου. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω δημιουργώντας εξαιρετική διάθεση και εκτοξεύοντας την αισιοδοξία στα ύψη.  Το μόνο που σκέφτεσαι είναι να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις γι’ αυτό δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που έχεις να δεις καιρό για να περάσεις όμορφα.  Εκμεταλλεύσου  προτάσεις για κοντινές αποδράσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην διάθεσή σου.

Σήμερα το ερωτικό στοιχείο κυριαρχεί στην ημέρα και συνδυαστικά με τη διασκέδαση μπορείς να δώσει άλλη πνοή στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που σε γεμίζουν χαρά και διάθεση για έντονο ερωτικό παιχνίδι.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και μπορείς να δρομολογήσεις ζητήματα που πιθανά απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις θέλοντας να επιδιώξεις την πολυπόθητη ισορροπία.  Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω εντείνοντας την εσωστρέφεια, την καχυποψία και τον εκνευρισμό, κάτι που μπορεί να γίνει έντονα έκδηλο στην προσωπική σου ζωή δημιουργώντας προβλήματα. Πιθανό είναι να σε απασχολούν οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, καλό είναι να εμπιστευτείς το ένστικτό σου γιατί είναι αυτό που μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σήμερα το πάθος θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση καθώς θα σε βοηθήσει να αποφύγεις συγκρούσεις και αρνητικές καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν τον αισθησιασμό και τον πόθο. 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα καθημερινότητας και δουλειές ρουτίνας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και πιθανόν να σε αγχώνουν. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω στρέφοντας την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αυτό που επιδιώκεις είναι να ικανοποιήσεις το ταίρι και τους συνεργάτες σου.  Ζητούμενο είναι για εσένα να εκδηλώσεις και τις προσωπικές σου ανάγκες καθώς η διάθεση για να κρατήσεις ισορροπίες μπορεί να σε οδηγήσει στο να καταπιεστείς και να συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν.

Σήμερα δείξε την προσοχή που θέλεις το ταίρι σου, φρόντισε μόνο να μην ξεχάσεις αυτά που σε ικανοποιούν. Αν είσαι ελεύθερος/η  η κοινωνικότητα και η γοητεία σου αποτελεί πόλο έλξης για νέες γνωριμίες που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. 

 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και φροντίζεις να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για σένα και το ταίρι σου ώστε να περάσετε όμορφες ερωτικές στιγμές.  Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά καθημερινά ζητήματα και δουλειές ρουτίνας που μπορεί να σε απασχολούν και θέλεις να διεκπεραιώσεις. Φρόντισε να μην εκδηλώσεις στο άγχος που νιώθεις ή πιθανή επικριτικότητα που μπορεί να δημιουργήσει έντονα ζητήματα στην προσωπική σου ζωή.  Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα ή για να βάλεις τη γυμναστική στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν στο να έχεις ενέργεια.

Σήμερα η ρουτίνα και τετριμμένα ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν ένταση, φρόντισε να  τα αφήσεις  στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό περίγυρο, πρόσεξε γιατί επικεντρωμένος στη λεπτομέρεια χάνεις την ουσία.

 

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας.  Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου.  Γεγονός είναι ότι θα προσπαθήσεις σήμερα να περάσεις μοναδικά, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτός στην παρέα ή στο ταίρι σου.  Το ερωτικό στοιχείο κυριαρχεί και το φλερτ είναι σημαντικό για σένα γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες  που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον.  Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις πιθανό εγωισμό γιατί είναι αυτός που θα δημιουργήσει προβλήματα στην εξέλιξη της προσωπικής του ζωής.  

Σήμερα το πάθος και ο ερωτισμός απογειώνουν τη σχέση σου και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το/η σύντροφό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η γοητεύεις και λάμπεις και αυτό δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για νέες σημαντικές γνωριμίες στη ζωή σου.

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και δείχνεις ενδιαφέρον για να λύσεις ζητήματα όπου μπορεί να απασχολούν τα κοντινά σου πρόσωπα ή εμπορικής φύσεως συναλλαγές που μπορεί να έχεις.  Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά την οικογένεια και πιθανές καταστάσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και καλά θα κάνεις να τη διαχειριστείς γιατί δεν αποκλείεται να δημιουργήσει συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα.  Φρόντισε να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του προσωπικού χώρου γιατί έτσι θα δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να υποδέχεται  τους αγαπημένους σου και να περνάτε όμορφα.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν στη σχέση σου και μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικές στιγμές επικεντρωνόμενος στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο και φιλικό περιβάλλον που θα δημιουργήσουν κλίμα ασφάλειας και σταθερότητας.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις λογαριασμούς που μπορεί να εκκρεμούν και να σε αγχώνουν.  Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς απολαμβάνεις τις συζητήσεις και τις στιγμές μαζί τους.  Η διασκέδαση κυριαρχεί στην ημέρα γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να αποδεχθεί τις προσκλήσεις για πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να προκύψουν. Μην χάσεις την ευκαιρία εάν υπάρξει για κοντινές αποδράσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου.

Σήμερα η θετική σου διάθεση και η καλή επικοινωνία θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι χαρακτηριστική και μπορεί να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για νέες γνωριμίες. 

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή  εκδηλώνοντας πιθανές ανάγκες στο ταίρι ή στους συνεργάτες σου. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω  και στρέφεσαι σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς νιώθεις ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης.  Σημαντικό είναι βέβαια να μην προβείς σε περιττές σπατάλες και έξοδα θέλοντας να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου προσωρινά γιατί είναι αυτά που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το πάθος κυριαρχεί στη σχέση, φρόντισε μόνο να αποφύγεις τάσεις αδιαλλαξίας που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα.

Σήμερα επικεντρώσου στο να περάσεις μοναδικά ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντάς την ανασφάλεια και τους φόβους στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο για να νιώσεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη δημιουργώντας έντονη μελαγχολία και εσωστρέφεια που δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις συγκεντρωμένα και ρεαλιστικά σε καθημερινά ζητήματα.  Μετά το μεσημέρι περνάει στο ζώδιό σου και σε βοηθά να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο εκδηλώνοντας συναισθήματα και ανάγκες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.  Είναι σημαντικό για εσένα να αντιληφθούν το ταίρι ή οι συνεργάτες σου αυτά που σε απασχολούν και θέλεις από αυτούς, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνει έντονα εγωιστής και υποκειμενικός και να δημιουργήσεις αντιπαραθέσεις σε ζητήματα που δεν χρειάζεται.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να εκδηλώσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου, προσπάθησε μόνο να ακούσεις και αυτό τι θέλει να σου πει. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη κοινωνικότητα και η γοητεία σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και θα κινήσουν το ενδιαφέρον πολλών.

  

 

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα θέλοντας να περάσεις όμορφες στιγμές συζητώντας μαζί τους. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω και δημιουργεί έντονα την ανάγκη για να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς έρχονται στο νου σου καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν τραυματίσει. Ο συναισθηματισμός είναι στα ύψη και καλά θα κάνεις να στραφείς στην τέχνη, τον εσωτερισμό ή τον διαλογισμό για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου και να αποφύγεις τα ξεσπάσματα που μπορεί να επηρεάσουν το περιβάλλον.

Σήμερα επεδίωξε να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους και τρυφερότητας με το ταίρι σου μακριά από όλους.  Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που να δημιουργήσουν ταραχή και έντονο συναισθηματισμό.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να εκκρεμούν και να σε απασχολούν. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω και σου δημιουργεί έντονα τη διάθεση να βρεθείς με φίλους σε παρέες που περνάς μοναδικά και εκφράζεις τις πρωτοποριακές σου απόψεις.  Δεν αποκλείεται να συμμετέχεις σε συλλογικές προσπάθειες καθώς το να δουλεύεις και να προσφέρεις σε ομαδικό επίπεδο σε ικανοποιεί πλήρως. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε εριστικές και απαξιωτικές διαθέσεις που μπορεί να πληγώσουν όσους διαφωνούν μαζί σου.

Σήμερα το να βρεθείς με την παρέα σου θα λειτουργήσει ευεργετικά και στην προσωπική σου ζωή, απόλαυσε στιγμές διασκέδασης και χαράς με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!