ΖΩΔΙΑ

Τον ερχόμενο μήνα κάποια ζώδια θα ευνοηθούν στον έρωτα και άλλα όχι

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στον Σεπτέμβρη, που τα ερωτικά σχεδόν όλων των ζωδίων είναι είτε θετικά, είτε...στάσιμα, αλλά τον ερχόμενο μήνα θα έχουμε εξελίξεις!

Από τις 4 Οκτωβρίου ο Άρης, θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού προκαλώντας εντάσεις, έριδες, ρήξεις τόσο σε αισθηματικές σχέσεις όσο και σε συνεργασίες. Ιδιαίτερα το 1ο και το 2ο δεκαήμερο του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) θα έχετε γεγονότα, εξελίξεις που θα προκαλέσουν νευρικότητα και ένταση στον τομέα των σχέσεών σας.


Ποιοι ευνοούνται

  • Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες του 2ου και 3ου δεκαημέρου
  •  Ταύροι, Σκορπιοί του 2ου και 3ουδεκαημέρου
  •  Παρθένοι – Ιχθύες 2ου και 3ου δεκαημέρου
  • Καρκίνοι – Αιγόκεροι 1ου και 2ουδεκαημέρου (με προϋποθέσεις ανάλογα με αστρολογικό χάρτη)

Οι  Πιεσμένοι στα αισθηματικά τον Οκτώβριο

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι (διέξοδοι και ευκαιρίες υπάρχουν για αρκετούς από εσάς, εξαρτώνται ωστόσο από το προσωπικό σας ωροσκόπιο). Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 1ουδεκαημέρου (ανάλογα με τον αστρολογικό χάρτη σας)

Ο Οκτώβριος ξεκινά με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, ως και τις 8 Οκτωβρίου. Σε αυτές τις μέρες του έτους, έκδηλη είναι η ανάγκη για ζεστασιά, αρμονία και συντροφικότητα, όμως ήδη από την πρώτη ημέρα του μήνα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, θα  δοκιμάσει αισθητά τον τομέα των σχέσεων,  βγάζοντας στην επιφάνεια ζήλειες, πάθη, εμμονές αλλά και αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν. Η τάση χειραγώγησης και επιβολής θα είναι έκδηλη στον τομέα των σχέσεων,  ενώ κάποια πάθη θα αποδειχθούν αυτοκαταστροφικά. Η τάση αυτή είναι πιο έκδηλη για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου αλλά και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.  Μέχρι τις 8 Οκτωβρίου ωστόσο, ευκαιρίες ερωτικής ανανέωσης θα μπορέσουν να έχουν οι Δίδυμοιτου 3ου δεκαημέρου, ενώ οι Λέοντες, Τοξότες και οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, στις αρχές του μήνα έχουν την άνεση να εκφραστούν, να επικοινωνήσουν, να φλερτάρουν  αλλά και να χαρούν μέσω της επαφής τους με το ταίρι τους ή με μία νέα γνωριμία για τους ελεύθερους.

Από τις 8 έως τις 31 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο της αδυναμίας της τον Σκορπιό, το πάθος θα είναι έκδηλο στις ερωτικές σχέσεις ενώ η αρμονία μέσω της συντροφικότητας θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Θα δούμε αρκετά παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις, ενώ η ζήλεια, η ίντριγκα, το παρασκήνιο, οι αποκαλύψεις θα κάνουν τις ημέρες αυτές του φθινοπώρου αρκετά παθιασμένες.  Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, πιο ευνοημένοι στα αισθηματικά τους ως το τέλος του μήνα θα σταθούν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).  Πιο συγκεκριμένα, όμως θα πρέπει να έχετε κατά νου τα εξής:  Η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό (στην 05°) στις 13 Οκτωβρίου, έτσι λοιπόν τα στοιχεία που θα είναι έκδηλα κοντά σε αυτές τις μέρες είναι η εκκεντρικότητα, η αποδέσμευση / απελευθέρωση, η εκρηκτικότητα,  οι ξαφνικές ρήξεις . Οι σχέσεις θα οδηγηθούν τα άκρα, ενώ οι νέοι απρόβλεπτοι έρωτες που τώρα θα γεννηθούν δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Στον αισθηματικό τομέα, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου, είναι οι εκπρόσωποι που δέχονται άμεση επιρροή και θα βιώσουν αστάθειες, ή και ξαφνικές εκπλήξεις στην ερωτική τους ζωή. Το διάστημα 20-21 Οκτωβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο αλλά και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, έτσι λοιπόν  κάποιοι θα ζήσουν όμορφες, ρομαντικές και σταθεροποιητικές στιγμές στα αισθηματικά τους.  Ποιοι θα είναι αυτοί; Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου. Θετική επιρροή δέχονται όμως και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 14η και 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Πιο παθιασμένες ερωτικές στιγμές θα ζήσουν τα ίδια ζώδια που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, κοντά στις 25 Οκτωβρίου(η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα), αρκεί … να κουνήσουν λίγο το χεράκι τους και να αφεθούν στα ερωτικά τους ένστικτα.

Πηγή: astrokoukous.orokopos.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!