ΖΩΔΙΑ

Οι περισσότεροι serial killers ανήκουν σε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Το τελευταίο καιρό χάρη σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές όπως το Mindhunters, γίνεται πολύς ντόρος για τους κατά συρροή δολοφόνους και οι αστρολόγοι θεωρούν πως οι serial killers έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά στον αστρολογικό χάρτη τους.

Μάλιστα είναι τόσα πολλά τα άρθρα που συνοψίζουν τις αστρολογικές ομοιότητες που εμφανίζουν οι serial killers, που στις ΗΠΑ κάποιοι λένε πως ίσως το FBI πρέπει να προσλάβει και αστρολόγους για να βοηθούν στον εντοπισμό δολοφόνων.


Για παράδειγμα, σε άρθρο του αμερικανικού Cosmopolitan, διαβάζουμε πως σχεδόν όλοι οι διαβόητοι serial killers των ΗΠΑ, ανήκουν σε ένα από τα 4 ζώδια, που σύμφωνα με την αστρολογία χαρακτηρίζονται από στοιχεία όπως η διπροσωπία, η εμμονή με τη λεπτομέρεια και την οργάνωση, το αχαλίνωτο πάθος για περιπέτεια ή ακόμα και από την ικανότητα να χειραγωγούν τους άλλους γύρω τους.


Και ποια είναι αυτά; Οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς!  


Συγκεκριμένα αναφέρει τα ζώδια των ακόλουθων 10 διάσημων serial killers:  Ted Bundy (Τοξότης), Jeffrey Dahmer (Δίδυμος), John Wayne Gacy (Ιχθύς), Andrew Cunanan (Παρθένος), “Son of Sam” David Berkowitz (Δίδυμος), Richard “the Night Stalker” Ramirez (Ιχθύς), “Boston Strangler” Albert DeSalvo (Παρθένος), Randy Kraft (Ιχθύς), Larry Eyler (Τοξότης), and “BTK” Dennis Rader (Ιχθύς).

Και τα κοινά σημεία δεν σταματούν εκεί, αφού οι αστρολόγοι επισημαίνουν πως οι serial killers εμφανίζουν και άλλες κοινές ομοιότητες στον αστρολογικό χάρτη τους, πέρα από το γενέθλιο ζώδιο.


Συγκεκριμένα αναφέρουν πως σχεδόν όλοι τους εμφανίζουν στο γνέθλιο αστρολογικό χάρτη τους "σκληρές" όψεις του Πλούτωνα, ευνοϊκές όψεις του Ερμή και ωροσκόπο σε σύνοδο με κάποιον άλλο σημαντικό πλανήτη!

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!