ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η ανάγκη να απομονωθείς εξακολουθεί να είναι έντονη καθώς το μυαλό σου επικεντρώνεται σε καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν μελαγχολία.

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η ένταση εξακολουθεί να βρίσκεται στα ύψη, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που συναλλάσσεται οικονομικά ή το ταίρι σου. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν σε επιχειρηματικές δράσεις, το ένστικτό σου σε καθοδηγεί άκρως θετικά για εσένα. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  σου δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες που  μπορεί να είναι άκρως προσοδοφόρες για σένα. Το πάθος απογειώνεται στην προσωπική σου ζωή και έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μοναδικές στιγμές  αισθησιασμού. 

Σήμερα εκμεταλλεύσου την παθιασμένη ατμόσφαιρα της ημέρας για να περάσει υπέροχα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που θα εκτοξεύσει τον ερωτισμό στα ύψη. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή επιδιώκοντας να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να δημιουργούν ένταση στις σχέσεις σου.  Προσπάθησε να μην καταπιέζεις τις ανάγκες σου και να εκφράζεις αυτό που θέλεις από το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν συνεργασίες που θα αποδώσουν σημαντικά και σε οικονομικό επίπεδο.

Σήμερα  μοναδικές ερωτικές στιγμές μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου καθώς ο πόθος απογειώνεται. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία πού θα ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά αφού οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες είναι αρκετές και τρώνε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου.  Η ένταση είναι στα ύψη, η διάθεση να επικρίνεις τους άλλους  εμφανής και είναι αυτά που θα δημιουργήσουν συγκρουσιακό κλίμα αν δεν καταφέρεις να τα ισορροπήσεις. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε γεμίζει διαίσθηση για να κάνεις σωστές επιλογές σε εργασιακά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν αλλά και σου δίνει την ευκαιρία οικονομικής διαπραγμάτευσης που μπορεί να αποδώσει σημαντικά για σένα.

Σήμερα βάλε το πάθος στην καθημερινότητά απογειώνοντας την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον εργασιακό περίγυρο που θα σε γεμίσει με έντονα συναισθήματα. 

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές με το σύντροφο ή την παρέα σου καθώς επιδιώκεις να διασκεδάσεις και να απολαύσεις την κάθε στιγμή. Ιδιαίτερη προσοχή σε εγωκεντρικές τάσεις καθώς δεν αποκλείεται να προκαλέσουν δυσαρέσκεια στους γύρω σου.  Η τέχνη σου δημιουργεί πρωτόγνωρα συναισθήματα και δεν θα διστάσεις να εκφραστείς μέσα από αυτήν. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε γεμίζει πόθο και έξαψη για το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι μπορείς να περάσεις υπέροχα μαζί του απογειώνοντας την ερωτική σου ζωή.

Σήμερα ο αισθησιασμός είναι στα ύψη, εκμεταλλεύσου το και απόλαυσε τις στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα λειτουργήσει αναγεννησιακά για την προσωπική σου ζωή. 

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η ανάγκη να βρεθείς με την οικογένειά σου είναι έντονη γι’ αυτό επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή μαζί τους.  Η ασφάλεια και η τρυφερότητα που σου δίνουν είναι για σένα πολύτιμη.  Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο, για αυτό καλό είναι να το ακολουθήσεις. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τη διαίσθηση και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες σε ότι αφορά όλα αγοραπωλησίες ή μετακομίσεις ακινήτων, εκμεταλλεύσου πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν.

Σήμερα ρομαντισμός και πάθος συνδυάζονται μοναδικά και μπορούν να δώσουν υπέροχες στιγμές για δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα εκτοξεύσει το πάθος.

 

 Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς η ανάγκη να επικοινωνήσεις είναι έντονη.  Εμπόριο, επικοινωνία  και διαδίκτυο  σε απασχολούν έντονα και δεν αποκλείεται να προκύψουν συναλλαγές ή συμφωνίες που θα είναι θετικές για εσένα. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις ή πάρτι που μπορείς να περάσεις μοναδικά και να εκτοξεύσει τον αισθησιασμό στην προσωπική σου ζωή. Τα κέρδη από πιθανές συμφωνίες θα είναι σημαντικά, η γρήγορη αντίληψη σου θα σε βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.  

Σήμερα εκφράζοντας τα βαθύτερα συναισθήματα και το πάθος το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι μπορείς να περάσεις υπέροχες στιγμές μαζί του.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να  απογειώσει τον ερωτισμό.

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και στρέφεσαι κυρίως στο να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και πιθανές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Η ανασφάλεια που μπορεί να σου δημιουργούν οικονομικά ζητήματα  είναι έντονη και καλό είναι να τη διαχειριστείς γιατί μπορεί να εκδηλωθεί και στην προσωπική σου ζωή. Παράλληλα απέφυγε την αδιαλλαξία που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις. Προσοχή σε περιττά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για ευνοϊκές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα, οικογενειακά πρόσωπα δεν αποκλείεται να βοηθήσουν.

Σήμερα  ο ερωτισμός και ο πόθος βρίσκονται στα ύψη και μπορούν να λειτουργήσουν αναγεννησιακά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα εντείνει την ανάγκη για ερωτικό παιχνίδι.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα σου δεν μπορούν να περάσουν. Διεκδικείς την ικανοποίηση των αναγκών σου από το ταίρι και τους συνεργάτες σου, προσπάθησε μόνο να δώσεις χώρο για να εκφράσουν και τις δικές τους ανάγκες. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες για ιδανικές εξελίξεις σε ότι αφορά το επίπεδο των συνεργασιών που μπορούν να αποφέρουν πολλά και σε οικονομικό επίπεδο. Η ένταση και το πάθος απογειώνουν την προσωπική σου ζωή.

Σήμερα εκμεταλλεύσου τις στιγμές για να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και ανάγκες στο ταίρι σου που μπορούν να γίνουν άμεσα αντιληπτές και να εκτοξεύσουν την επιθυμία στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανή που θα λειτουργήσει  μεταμορφωτικά για εσένα και την ερωτική σου ζωή. 

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η ανάγκη να απομονωθείς εξακολουθεί να είναι έντονη καθώς το μυαλό σου επικεντρώνεται σε καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν μελαγχολία. Η τέχνη και ο διαλογισμός μπορούν να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου.  Προσοχή σε ότι αφορά την καθημερινότητα γιατί τα λάθη είναι πολύ πιθανά. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ζητήματα στο προσκήνιο από το παρελθόν και οι εκ βαθέων συζητήσεις να σε οδηγήσουν στο να βρεις το ψυχικό σθένος και να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα.

Σήμερα  το πάθος και η τρυφερότητα εναρμονίζονται και μπορούν να δώσουν μοναδικές στιγμές σε σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές του προσώπων του παρελθόντος είναι πιθανές που θα εντείνουν το πάθος και την έξαψη.

  

 Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα καθώς θέλεις να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους εκφράζοντας πρωτοποριακές απόψεις και σκέψεις.  Επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον όπου θα επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί στα σχέδιά σου. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες ευκαιρίες για θετικές κινήσεις σε ότι αφορά τα όνειρά σου που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά για εσένα.

Σήμερα οι από κοινού σχεδιασμοί με το σύντροφό σου για ζητήματα που σας απασχολούν θα ανεβάσουν το πάθος στα ύψη και θα δώσουν νέα τροπή στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα εκτοξεύσει τον ερωτισμό στα ύψη.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και είναι γεγονός ότι οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολλές καθώς δείχνεις τις ικανότητες που έχεις να ανταποκριθείς τις δυσκολότερες συνθήκες.  Το άγχος και η πίεση κάνουν την εμφάνισή τους, καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου καθώς δεν θα βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  εντείνει τη διαίσθηση και σε γεμίζει ψυχικό σθένος και ενέργεια για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εντυπωσιάζοντας τους ανωτέρους σου και τον επαγγελματικό σου περίγυρο.

Σήμερα  εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να περάσεις υπέροχα με το/η σύντροφό σου αφήνοντας στην άκρη ότι σε προβληματίζει ή σε κουράζει στην επαγγελματική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξή σου.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον σκορπιό και το κέφι συνεχίζεται αμείωτο καθώς η αισιοδοξία και η θετικότητα δεν σου επιτρέπουν να πέσει ψυχολογικά.  Επιδιώκεις να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου ή πρόσωπα που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα.  Σπουδές και ταξίδια στο εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο και πιθανό είναι να ανοίξουν νέα μονοπάτια για  εσένα. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά για την πορεία σου από δω και στο εξής και για τους στόχους που έχεις θέσει. Το πάθος και το φλερτ παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα.

Σήμερα διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι μπορούν να λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από τον ευρύτερο περίγυρό που θα εντείνει τον πόθο και τον ερωτισμό.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!