ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 31 Αυγούστου 2019

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μπορεί να ξεκινήσουμε αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, να επουλώσουμε τις πληγές της ψυχής μας και να ασχοληθούμε με την αναγέννηση των σημαντικών σχέσεων μας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και αντίθεση με τον Ποσειδώνα έχουμε την επιθυμία να ξεφύγουμε από το περιβάλλον μας με κάθε τρόπο και δεν έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων.

ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα καθημερινότητας και πιθανές εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν σε εργασιακό επίπεδο. Είναι σημαντικό για εσένα να είσαι άψογος σε ότι διεκπεραιώσεις, όμως αυτό μπορεί να δημιουργήσει εμμονές και γκρίνια και να επηρεάσει σημαντικά το περιβάλλον του. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει έντονη διαίσθηση, ψυχικό σθένος για να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όποια πιθανά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν σε σχέση με τη δουλειά, κάτι που θα δώσει ώθηση για μεταμορφωτικές αλλαγές στην καριέρα σου.


ΤΑΥΡΟΣ
Η  Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης με το σύντροφο, πιθανή νέα γνωριμία και την παρέα σου καθώς η διάθεσή σου είναι στα ύψη και δεν χάνεις ευκαιρία να περάσεις μοναδικά. Βάλε την τέχνη στο πρόγραμμα σου αφού μέσω αυτής απογειώνεσαι και ικανοποίησε. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος, τον αισθησιασμό και την ανάγκη να περάσεις μοναδικές στιγμές έρωτα που θα στιγματίσουν καταλυτικά την προσωπική σου ζωή. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες που μπορεί να λειτουργήσουν μεταμορφωτικά από εδώ και στο εξής.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και θέματα που μπορεί να την απασχολούν. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στο περιβάλλον σου, γι’ αυτό καλό θα είναι να τη διαχειριστείς. Εξαιρετικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας, προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το ένστικτο και μπορεί να σε οδηγήσει στις καλύτερες δυνατές αποφάσεις σε ότι αφορά μετακομίσεις ή αγοραπωλησίες. Έντονα συναισθήματα κυριαρχούν σε ότι αφορά οικογενειακό περιβάλλον.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς απολαμβάνεις την παρέα τους, τη συζήτηση, την ανταλλαγή απόψεων. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά το εμπόριο, την επικοινωνία, το διαδίκτυο καθώς έχεις τα επιχειρήματα και την ευστροφία να κινηθείς και να πείσεις τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικές συνεργασίες που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά σε ότι αφορά την επαγγελματική σου πορεία, μην χάσεις την ευκαιρία.


ΛΕΩΝ
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και όλη η προσοχή είναι στραμμένη σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς η ανασφάλεια είναι έντονη και μπορεί να κυριαρχήσει. Λογαριασμοί και τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις μπορεί να σε απασχολήσουν καθώς επιθυμείς να διεκπεραιώσεις ότι μπορεί να εκκρεμεί και δεν σου επιτρέπει να ηρεμίσεις. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δώσει σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τη δουλειά σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα και σε οικονομικό επίπεδο. Το πάθος στην προσωπική σου ζωή κυριαρχεί.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και δεν θα διστάσεις να πρωταγωνιστήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς διεκδικείς την προσοχή και την ικανοποίηση των αναγκών σου από τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Πιθανές είναι οι πρωτοβουλίες μπορείς να πάρεις σε ότι αφορά νέες συνεργασίες. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για καταλυτικές γνωριμίες σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή που θα εκτοξεύσουν τον αισθησιασμό και θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά για εσένα.


ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η εσωστρέφεια είναι έντονη καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με μνήμες και καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε οδηγούν τη μελαγχολία. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ζητήματα ρουτίνας καθώς το έλλειμμα συγκέντρωσης που σε διακρίνει δεν βοηθά στο να πάρεις σωστές αποφάσεις. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο οικογενειακά ζητήματα που ακόμα εκκρεμούν από το παρελθόν, έχεις όμως την ευκαιρία να δώσεις οριστικά λύσεις και να αφήσεις πίσω δείχνοντας ψυχικό σθένος και δύναμη ότι σε έχει πληγώσει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα καθώς αυτό είναι που σε ευχαριστεί περισσότερο από ποτέ. Πρωτότυπες σκέψεις, ιδέες και αντιλήψεις μπορούν να εκφραστούν στις παρέες σου και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για κοινούς στόχους και δράσεις. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο συναλλαγές με φιλικά πρόσωπα που θα έχουν ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Εκ βάθους συζητήσεις με φίλους μπορεί να μεταμορφώσουν τη σχέση σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα, υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να σε απασχολούν. Είναι σημαντικό για εσένα να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες για την προσωπική σου εξέλιξη, αυτό όμως θα πρέπει να προσέξεις είναι το άγχος και τη διάθεση να συγκρουστείς λόγω απολυτότητα. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη και στα οικονομικά σου. Γεγονός είναι ότι έχεις την ευκαιρία να αναγεννηθείς σε ότι αφορά τη δημόσια εικόνα.
Σήμερα  ο πόθος και ο αισθησιασμός που βιώνεις τη σχέση σου μπορεί να σε οδηγήσει σε καταλυτικές αποφάσεις σε ότι αφορά την εξέλιξη της. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που να σηματοδοτήσει ριζικές αλλαγές  στην προσωπική σου πορεία.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το κέφι είναι στα ύψη καθώς βλέπεις τη ζωή από την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και δεν επιτρέπεις σε κανέναν και τίποτα να σε σταματήσει. Συναντήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανές αφού η κοινωνικότητα και η ανάγκη για διασκέδαση έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου εντείνει το πάθος και την ανάγκη να κυριαρχήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς κάτι που πιθανόν να παίξει σημαντικό ρόλο σε νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρχουν.
Σήμερα η διασκέδαση και ο έντονος ερωτισμός λειτουργούν άκρως ευεργετικά και αναγεννησιακά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα παίξει  μεταμορφωτικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η ένταση είναι διάχυτη καθώς έρχονται στο προσκήνιο ανασφάλειες και απωθημένα και δημιουργούν έντονο εκνευρισμό. Πιθανές είναι οι συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις αφού επιθυμείς τη διεκπεραίωσή τους και το ένστικτό σου αποτελεί σημαντικό όπλο στη φαρέτρα σου. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παρελθούσες καταστάσεις που δημιουργούν έντονο φόβο, κάτι που πιθανόν να εκδηλωθεί στην προσωπική σου ζωή και να δημιουργήσει προβλήματα. Επικεντρώσου στο πάθος και άφησε τον έλεγχο στην άκρη.
Σήμερα  είναι σημαντική ευκαιρία για την απόλυτη ένωση με το ταίρι σου, μην επιτρέψεις στην ένταση να κυριαρχήσει.  Αν είσαι ελεύθερος/η  επιστροφές του παρελθόντος δεν αποκλείονται που θα λειτουργήσουν σαν δυναμίτης σε ότι αφορά τα συναισθήματα.


ΙΧΘΥΣ
Η  Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Επιδιώκεις να επικρατήσουν οι ισορροπίες, όμως αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να καταπιέζεις τις δικές σου ανάγκες γι’ αυτό προσπάθησε να το αποφύγεις. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για νέες συνεργασίες που μπορεί να είναι άκρως σημαντικές και να λειτουργήσουν αναγεννησιακά σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις.
Σήμερα  το πάθος και ο αισθησιασμός που επικρατούν στη σχέση σου και δίνουν  θετική ώθηση στην εξέλιξη της. Αν είσαι ελεύθερος/η γνωριμία μπορεί να προκύψει και να λειτουργήσει αναγεννησιακά για την  πορεία της προσωπικής σου ζωής.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!