GOSSIP

Η Ειρήνη Καζαριάν θα κάνει μεγάλη στροφή στην καριέρα της [εικόνα]

Μόλις πριν από λίγους μήνες κατάφερε να αναδειχτεί νικήτρια του τηλεοπτικού σόου Greece's Next Top Model και θα περίμενε κανείς πως η Ειρήνη Καζαριάν, τα επόμενα χρόνια θα έκανε μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ, αφού αυτός ήταν ο στόχος της όταν μπήκε στο σπίτι του GNTM.

Και όμως η 22χρονη μελαχρινή καλλονή, τώρα ανακοίνωσε πως έχει στα σκαριά ένα νέο επαγγελματικό πρότζεκτ, που δεν έχει καμιά σχέση με το μόντελινγκ.


Συγκεκριμένα η Ειρήνη ανακοίνωσε πως θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της ως ηθοποιός και πως θα συμμετέχει σε μια θεατρική παράσταση που θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του ερχόμενου μήνα.


Η παράσταση λέγεται "Κούκλες" σε σκηνοθεσία Νικόλα Ανδρουλάκη και θα κάνει πρεμιέρα στις 30/9 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.


Η Ειρήνη ανακοίνωσε ("με μεγάλη χαρά" όπως έγραψε) μέσω Instagram πως θα είναι και η ίδια μέρος αυτής της παράστασης και όλοι περιμένουν να δουν πως θα είναι στο θεατρικό σανίδι. 


Φυσικά αμέσως υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις από ηθοποιούς για το γεγονός πως ένα μοντέλο θεωρεί πως μπορεί να γίνει ηθοποιός, αλλά πολλοί σχολιάζουν πως δεν αποκλείεται να έχει ταλέντο στην υποκριτική.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noune Eirini Kazarian(@nounekazaryan) on Aug 28, 2019 at 3:52am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!