GOSSIP

H Kim Kardashian πόζαρε για την αραβική Vogue και έκανε αποκαλύψεις

Για πρώτη φορά η Kim Kardashian πόζαρε για το εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου της αραβικής έκδοσης του περιοδικού Vogue και παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μάλιστα τη συνέντευξη την παραχώρησε στο σύζυγό της και διάσημο ράπερ Kanye West, ο οποίος και φρόντισε να κάνει κάποιες ερωτήσεις που ίσως να μην τολμούσε να κάνει ένας δημοσιογράφος (ή να μην έπαιρνε απάντηση).


Στην αποκαλυπτική συνέντευξη η Kim εξομολογείται πως είχε εμμονή για το χρήμα και τη δόξα. Μάλιστα εξηγεί πως ενώ αρχικά ο στόχος της ήταν (και είναι) να αποκτήσει πολλά λεφτά, κάποια στιγμή έπαθε εμμονή με το να γίνει διάσημη και παραδέχεται πως η εμμονή με τη διασημότητα μπορεί να γίνει "εθιστική".


Παράλληλα ο Kanye την ρώτησε ποια από τις διάσημες αδελφές της είναι η αγαπημένη της και η Kim ομολόγησε πως ενώ αγαπά όλες τις αδελφές της, με την Kylie και την Kendall Jenner (με τις οποίες έχουν την ίδια μάνα αλλά άλλο πατέρα) δεν έχει ζήσει τόσα πολλά χρόνια μαζί τους (λόγω διαφοράς ηλικίας) όσο με τις αδελφές της Khloe και Kourtney, οπότε είναι λογικό με αυτές τις δυο (τις πιο μεγάλες) να νιώθει πιο δεμένη, ενώ στην πορεία εξήγησε πως μετά το χωρισμό της Khloe με τον Tristan Thompson και τα σκάνδαλα με τις απιστίες του, έχει έρθει πολύ κοντά ειδικά με την Khloe Kardashian, άρα προφανώς αυτή είναι η αγαπημένη της αδελφή.


Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Kim στο Instagram με τα τρία εναλλακτικά εξώφυλλα της αραβικής Vogue, στα οποία φορά ξανά κορσέ του Thierry Mugler.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Aug 26, 2019 at 1:13pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!