ΖΩΔΙΑ

Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου πολλά ζώδια θα έχουν εξελίξεις στην ερωτική ζωή τους

Μέχρι σχεδόν τα μισά του ερχόμενου μήνα η Αφροδίτη κινείται στην Παρθένο και τα ερωτικά ζητήματα θα βρίσκονται στο επίκεντρο.


Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, ο τομέας του έρωτα θα βρίσκεται σε στάδιο  ανάλυσης προκειμένου να φανεί έμπρακτα η αξία των συναισθημάτων.
Η Αφροδίτη από την Παρθένο,  μας καλεί να λειτουργήσουμε περισσότερο βάση της λογικής,  δημιουργεί έντονα την τάση για ανάλυση, κριτική και προσκόλληση στην λεπτομέρεια! Τα στοιχεία αυτά, έρχονται να περιορίσουν αισθητά τον ενθουσιασμό, την πληρότητα  και την εκφραστικότητα, γεγονός που μας κάνει να περνάμε από «κόσκινο» τις καταστάσεις γύρω μας, χάνοντας  την «ουσία», την «χαρά» και το «χαμόγελο»! Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου δημιουργεί έντονα την ανάγκη να προσφέρουμε τις «υπηρεσίες» μας προς αυτούς που αγαπάμε, να δείξουμε με πράξεις αυτά που νιώθουμε πραγματικά μέσα μας … Ωστόσο, η θέση αυτή  δημιουργεί  και απαιτήσεις αποζητώντας τα  εχέγγυα για να αφήσουμε ελεύθερο το πεδίο της έκφρασης, της έμπνευσης και της χαράς … Η Αφροδίτη από την Παρθένο,  μας βοηθά να βελτιώσουμε αισθητά την φυσική μας κατάσταση, το σώμα μας, να συγκροτήσουμε περισσότερο την καθημερινότητά μας, αλλά και να παρουσιάσουμε δημιουργικό επαγγελματικό έργο!

Συγκεκριμένα, το astrokouskous.oroskopos.gr, αναφέρει πως από σήμερα 26 Αυγούστου η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό (6η μοίρα), δεν λείπουν λοιπόν οι όμορφοι αιφνιδιασμοί, οι ευχάριστες αλλαγές και οι εκπλήξεις ανανέωσης στα αισθηματικά και όχι μόνο, για το α΄δεκαήμερο των ζωδίων που προαναφέρθηκαν πιο πάνω. Πρωτομηνία η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο (στην 14η μοίρα) και οι δυνατότητες σταθεροποίησης και δέσμευσης βοηθούν κυρίως τους Ταύρους – Σκορπιούς, Καρκίνους – Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου να βάλουν γερά θεμέλια στη ζωή τους. Το διάστημα 2-4 Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι απατηλό, θολό, συγχυσμένο και μπερδεμένο γαι ζητήματα αισθηματικά και οικονομικά ιδιαίτερα τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου και για όσους έχου προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, γιατί η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Δία. Στις 20 Σεπτεμβρίου το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα προσφέρει ερωτισμό, πάθος ολοκλήρωση στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη από την Παρθένο τα 12 ζώδια;

 

Κριός

Βασική προτεραιότητα για το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου είναι το πώς θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα πιο ισορροπημένο και αρμονικό πλαίσιο στην καθημερινότητά σου! Η εργασία σου, η φυσική κατάσταση (ή δική σου, ή οικείων σου) , το πρόγραμμα της καθημερινότητας και οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, είναι τα σημεία που θα έχεις την επιθυμία και θα καταφέρεις με κάθε τρόπο να βελτιώσεις! Η περίοδος που ανοίγεται μπροστά σου θα σου δώσει λοιπόν το ερέθισμα να γίνει πιο «λεπτολόγος» με αυτούς τους τομείς και να φροντίσεις κατά κύριο λόγο και λίγο περισσότερο εσένα! Έτσι λοιπόν ευνοούνται δραστηριότητες  που θα σε αποφορτίσουν από το στρες, το ξεκίνημα γυμναστικής, η βελτίωση της διατροφής και η επίτευξη καλύτερης ποιότητας ζωής!  Η δημιουργικότητα σε θέματα εργασιακά θα σε στηρίξει σημαντικά! 

 
Ταύρος

Η «λεπτολόγα» Αφροδίτη στο φιλικό για σένα ζώδιο της Παρθένου σε κινητοποιεί σε θέματα που αφορούν τον έρωτα, την δημιουργικότητα, τα παιδιά, την τέχνη ή και την επιχειρηματικότητα! Σε αυτή την χρονική περίοδο λοιπόν έχεις όλες τις καλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να αναπτύξεις αισθητά τους παραπάνω τομείς και σίγουρα δεν θα μείνεις παραπονεμένος (η).  Μία θετική περίοδος για τα αισθηματικά σου ξεκινά όπου μπορείς πιο άνετα να απολαύσεις όλα αυτά που σου είχαν λείψει και να φλερτάρεις, να επιβεβαιωθείς, να ερωτευτείς, να έχεις εμπνεύσεις που θα σου χαρίσουν δημιουργικότητα, χαρά  και πληρότητα … Ναι επιτέλους έχει φτάσει η στιγμή να αρχίζεις να χαμογελάς και να απολαμβάνεις τα ωραία της ζωής .

Δίδυμος

Διανύουμε ένα διάστημα όπου ο Άρης κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, εισέρχεται στις 21/8 και η Αφροδίτη ενώ λίγες μέρες αργότερα έχουμε και τον Ερμή να περνά σε αυτή την θέση. Το ζητούμενό σου αυτό το διάστημα είναι να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα φέρουν μία ανανέωση στο σπίτι σου, στο χώρο σου (τον οικειακό ή επαγγελματικό) στην οικογένεια.  Μία μετακόμιση είναι πολύ πιθανή ή κάποιες ανακατατάξεις στους χώρους σου θα προσφέρουν το αίσθημα της ανανέωσης. Αγορές για θέματα σπιτιού είνα ιπολύ πιθανό να προκύψουν τώρα. Εξελίξεις που αφορούν την σχέση με οικογενειακά πρόσωπα, ή και με ζητήματα ακίνητης περιουσίας, προχωρούν ικανοποιητικά. Προσοχή στα συναισθηματικά μπερδέματα και στις εξαπατήσεις από σχέσεις και συνεργασίες σου αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο.

Καρκίνος

Με το πέρασμα και της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου κινητοποιείσαι για να εκφράσεις με λόγια αλλά και με πράξεις αυτά που αισθάνεσαι ή θέλεις να πραγματοποιήσεις.  Υπάρχει άνοιγμα επικοινωνιών, φλερτ, γνωριμίες, άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή σου, συζητήσεις, προτάσεις και προσκλήσεις … Μέσα σε όλα αυτά φαίνεται ότι επανέρχεται η έμπνευση και δημιουργικότητά σου και έχεις την επιθυμία να εκφράσεις με κάθε τρόπο όλα όσα έχεις στο μυαλό σου! Ευνοούνται εμπορικές  συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και   εύρεση δημιουργικών λύσεων που θα σε βοηθήσουν σταδιακά στην ανάπτυξη των επαγγελματικών και των οικονομικών σου. Ένα ταξιδάκι ή μία μετακίνηση θα σου μεταδώσει χαρά!

Λέων

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου και από αυτή την θέση θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις τα οικονομικά σου,  καθώς και το αίσθημα  της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης! Βέβαια επειδή έχουμε και τον Άρη να κινείται σε αυτή την θέση, είναι φανερό ότι οι εξελίξεις στους παραπάνω τομείς θα τρέξουν αρκετά πιο γρήγορα… Θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για την ανάπτυξη των οικονομικών σου και για την εύρεση νέων πηγών εσόδων!  Είναι απαραίτητο  όμως από την πλευρά σου να κάνεις μία σωστή διαχείριση γιατί η εποχή αυτή θα φέρει και αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις που θα χρειαστεί να τακτοποιηθούν.  Σε συναισθηματικό πλαίσιο η Αφροδίτη από αυτή την θέση σε βοηθά να επαναξιολογήσεις την αξία σου , να αποκτήσεις περισσότερη σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα με εσένα αλλά και με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Παρθένος

Η Αφροδίτη κάνει και αυτή με την σειρά της την είσοδό της στο ζώδιο σου, φέρνοντας τα ζητήματα που αφορούν τον έρωτα, την δημιουργικότητα, τα παιδιά, σε πρώτο πλάνο! Το διάστημα αυτό αλλάζεις, ομορφαίνεις, γοητεύεις τους ανθρώπους γύρω σου και έχεις πολύ περισσότερο την ανάγκη να προσφέρεις, να δώσεις  την αγάπη σου και να μοιραστείς με τους ανθρώπους γύρω σου (ιδιαίτερα με τον έρωτα) όμορφες στιγμές!  Οι ευχάριστοι αιφνιδιασμοί, οι νέες ερωτικές γνωριμίες και οι κεραυνοβόλοι έρωτες δεν θα λείψουν για σένα του 1ου δεκαημέρου. Περισσότερη σύγχυση, μπέρδεμα και αστάθεια θα νιώσεις εσύ του 2ου δεκαημέρου, όπου άνετα μπορεί να παρασυρθείς από τον ονειρικό κόσμο της φαντασίας και να ωραιοποιήσεις μία σχέση που δεν θα είναι και τόσο ιδανική. Φλογερός ερωτισμός και έντονη ικανοποίηση , χαρές και από παιδιά θα δεχθείς εσύ του 3ου δεκαημέρου.

Ζυγός

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου σε μία θέση που σου δημιουργεί την ανάγκη να αποτραβηχτείς για λίγο από την έντονη κοινωνικότητα και να στραφείς πιο εσωτερικά προκειμένου να διακρίνεις ποιες είναι οι πραγματικές  σου ανάγκες και όχι μόνο … Την περίοδο που ανοίγεται μπροστά σου είσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο όπου καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω σου, τις επιθυμίες σου , να συμβιβαστείς  με τις καταστάσεις γύρω σου, να συγχωρέσεις τους ανθρώπους που σε πικράνανε , να σταθείς σε ανθρώπους που αγαπάς ή που έχουν πραγματικά την ανάγκη σου! Από την άλλη πλευρά, την περίοδο που η Αφροδίτη κινείται στην Παρθένο, μπορείς να δράσεις πιο μοναχικά αλλά και δημιουργικά προκειμένου να βελτιώσεις την ποιότητα της εργασίας σου!

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου ο κοινωνικός τομέας μπαίνει στο επίκεντρο των επιθυμιών σου και το διάστημα που ξεκινά αποκτά χρώμα, απόλαυση, διασκέδαση με νέους ανθρώπους να μπαίνουν στην ζωή σου! Δικτυώνεσαι, ανανεώνεις τον κύκλο γνωριμιών σου, απολαμβάνεις στιγμές με ανθρώπους που σε συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα ή και επιθυμίες  ενώ είναι πολύ πιθανή και μία αισθηματική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ! Οι επιθυμίες σου αναζωπυρώνονται και κάποιες από αυτές φτάνουν στο στάδιο της υλοποίησης και αυτό προκύπτει μέσα από την συμμετοχή και την συνεργασία σου με άτομα του κοινωνικού σου κύκλου! 

Τοξότης

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου και από τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σου, θα σε βοηθήσει με κάθε τρόπο να αναδείξεις τα ταλέντα, τις ικανότητές σου και την καριέρα σου! Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου συνδυάζοντας την εργατικότητα και την δημιουργικότητα θα μπορείς να δεις σημαντικά οφέλη και να κερδίσεις «συμμάχους» μέσα από τον χώρο που κινείσαι και εργάζεσαι, προκειμένου να δεις πρόοδο στους στόχους σου! Επιπλέον, νέοι στόχοι είναι φανερό ότι αρχίζουν τώρα να γεννιούνται! Ευχάριστες αλλαγές στους ρυθμούς της εργασίας θα έχεις εσύ που είσαι Τοξότης του 1ου δεκαημέρου. Για σένα που είσαι Τοξότης του 2ου δεκαημέρου  είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις λίγο παραπάνω τις επαγγελματικές επιλογές αλλά και να αναμένεις ότι ο αγώνας που δίνεις για  ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο, έχεις τις καθυστερήσεις και τα μπερδέματά του, γεγονός που πρέπει να σε κάνει να λειτουργείς αρκετά πιο συγκροτημένα.  Όσο για σένα που είσαι Τοξότης του 3ου δεκαημέρου  θα καταφέρεις να βρεθείς κερδισμένος οικονομικά μέσα από τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες αλλά και την ανανέωση που θα πραγματοποιήσεις σε θέματα καριέρας.

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη να κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο της Παρθένου,  αναζητάς την χαρά , την απόλαυση, την διασκέδαση και τον έρωτα  μέσω της επικοινωνίας και της συναναστροφής! Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου είναι πιθανό να αναπτυχθεί ένα ερωτικό ειδύλλιο με άτομο που γνώρισες σε ένα ταξίδι, στο διαδίκτυο, σε ένα σεμινάριο  ή που σας χωρίζει χιλιομετρική ή και ηλικιακή διαφορά! Παράλληλα, δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να ταξιδέψεις, να έρθεις σε επαφή με κόσμο , να γνωρίσεις ανθρώπους που μπορεί να λείπουν μακριά, αλλά και να αποκτήσεις νέες γνώσεις που θα τονώσουν ιδιαίτερα την δημιουργικότητά σου! Με την Αφροδίτη από αυτή την θέση, η εποχή αυτή σε βοηθά να τακτοποιήσεις και νομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σου.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη αποχωρεί από το ζώδιο του Λέοντα, σε μία θέση που σε βοήθησε να αναπτύξεις το κομμάτι των σταθερών σου σχέσεων και συνεργασιών! Τώρα μπαίνεις σε ένα νέο στάδιο, που το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο σε υποθέσεις και εκκρεμότητες που αφορούν τα οικονομικά σου, χωρίς όμως να παύει να λείπει από την καθημερινότητά σου και το πάθος .  Μπαίνεις σε μία περίοδο που μπορείς μέσω ενός διακανονισμού να ρυθμίσεις τα οικονομικά σου χρέη ή ακόμα και να βρεθείς κερδισμένος μέσα από υποθέσεις που σχετίζονται με εργασιακά, φορολογικά, γραφειοκρατικά ζητήματα!  Στον αισθηματικό τομέα, οι ανάγκες σου παραμένουν ακόρεστες  , είτε γιατί δεν λαμβάνεις ακριβώς αυτό που θα θελες, είτε επειδή εσύ ο ίδιος αναζητάς κάτι το περισσότερο! Προσπάθησε να περιορίσεις την κτητικότητα αλλά και την τάση επιβολής που θα σε διακρίνει!  

Ιχθύς

Η Αφροδίτη περνά στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, ομορφαίνοντας τον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σου! Ως τις 14 Σεπτεμβρίου λοιπόν είναι ένα χρονικό διάστημα που έχεις την ανάγκη να απολαύσεις την ζεστασιά της συντροφικότητας. Τονώνεται ουσιαστικά ο τομέας των διαπροσωπικών σου σχέσεων και σου δημιουργείται περισσότερο η ανάγκη του να μοιραστείς αλλά και να συμπορευτείς με έναν άνθρωπο! Ευχάριστες εκπλήξεις, γνωριμίες, ταξίδια με σύντροφο και όμορφες εξελίξεις στις σχέσεις σου θα έχεις εσύ που γεννήθηκες στο 1ο δεκαήμερο. Σε όλη αυτή την «σχεσιακή»  ανανέωση δεν θα λείψουν οι συγχύσεις και τα μπερδέματα ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί  στο 2ο δεκαήμερο, προσοχή κοντά στις 2-4 Σεπτέμβρη.  Επιθυμίας για την εξέλιξη μίας σχέσης ή συνεργασίας εκπληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!