ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 26 Αυγούστου 2019

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και προσανατολίζει την προσοχή σου στην καθημερινότητα και σε υποχρεώσεις που έχει σε αυτήν καθώς φαίνεται να αυξάνονται σημαντικά και  σου δημιουργούν άγχος. 

Κριός 

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που πιθανά έχουν προκύψει. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και μπορεί να δημιουργήσει ένταση με οικεία πρόσωπα, γι’ αυτό καλό είναι να τη διαχειριστείς. Τα εξάγωνα της με τον Άρη και την Αφροδίτη στην Παρθένο και τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να τακτοποιήσεις όποια ζητήματα έχουν προκύψει στην οικογένεια και μπορούν να απασχολούν την καθημερινότητα. Πιθανό είναι να υπάρξουν ξαφνικές συμφωνίες για ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά σε οικονομικό επίπεδο. 

 

Σήμερα η καλή διάθεση και το κέφι χαρακτηρίζουν την ημέρα και μπορούν να δημιουργήσουν ιδανικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που δεν αποκλείεται να έρθουν αιφνιδιάστηκα στη ζωή σου και να εντείνουν  το συναισθηματισμό και το πάθος. 

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και ήρθε η ώρα να κοινωνικοποιηθείς και να επικοινωνήσεις καθώς επικεντρώνεσαι το κοντινό σου περιβάλλον και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα δικά σου για να συζητήσεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Το εμπόριο και η επικοινωνία μπορεί να σε απασχολήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα εξάγωνα της με τον Άρη και την Αφροδίτη στην Παρθένο και τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργούν ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά διασκεδάζοντας με την παρέα ή το ταίρι σου. Ο ερωτισμός απογειώνεται και το καρδιοχτύπι εντείνεται  προσφέροντας μοναδικές στιγμές στην προσωπική σου ζωή. 

 

Σήμερα αιφνιδιαστικές έξοδοι μπορεί να λειτουργήσουν απογειωτικά για τη σχέση σου, το πάθος και ο αισθησιασμός εκτοξεύονται. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη κοινωνικότητα, ο μαγνητισμός και η γοητεία σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Ξαφνικές γνωριμίες μπορεί να χαρίσουν μαγικές στιγμές.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και προσανατολίζεσαι σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς θέλεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και πιθανούς λογαριασμούς που μπορεί να σε απασχολούν. Σχέδια για συζητήσεις που θα οδηγήσουν στην αύξηση του εισοδήματός σου δεν αποκλείονται. Τα εξάγωνα της με τον Άρη και την Αφροδίτη στην Παρθένο και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά σε οικονομικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει στήριξη από πρόσωπα της οικογένειας ή να λάβεις χρήματα που μπορεί να μην περίμενες. Ο πόθος και η έξαψη έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα και εναρμονίζονται με τον ρομαντισμό χαρίζοντας μοναδικές στιγμές.

 

Σήμερα μπορείς να βιώσεις έντονες στιγμές πάθους και τρυφερότητας με το ταίρι σου που θα δώσουν μοναδική ώθηση στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι γνωριμία που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για πρωτόγνωρα συναισθήματα. 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις ζητήματα που μπορεί να αφορούν τις συνεργασίες σου ή να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά σου. Έχεις την ανάγκη να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο/η σύντροφο και επιδιώκεις να σε ικανοποιήσει. Τα εξάγωνα της με τον Άρη και την Αφροδίτη στην Παρθένο και τον Ουρανό στον Ταύρο σε γεμίζουν ενέργεια και ιδέες που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο και συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Ξαφνικές προσκλήσεις από φίλους μπορούν να εξελιχθούν σε εξαιρετικές στιγμές διασκέδασης για εσένα και το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.

 

Σήμερα οι ανατροπές στο πρόγραμμα θα φέρουν παρέες και διασκέδαση που θα απογειώσουν το ερωτικό στοιχείο στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον σε όποια παρέα και αν βρεθείς αιφνιδιαστικές γνωριμίες εκτοξεύουν τον ερωτισμό και τον πόθο. 

 

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και νιώθεις ότι θέλεις να απομακρυνθείς από το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα κάνουν την εμφάνισή τους. Αναμνήσεις του παρελθόντος μπορεί να επηρεάζουν τη διάθεσή σου και να μη σου επιτρέπουν να συγκεντρωθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις. Τα εξάγωνα της με τον Άρη και την Αφροδίτη στην Παρθένο και τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να ισορροπήσεις και να νιώσεις και πάλι αυτοπεποίθηση. Ξαφνικές προτάσεις από το παρελθόν μπορεί να σε απασχολήσουν, πρόσεξε γιατί μπορεί να είναι μοναδικές ευκαιρίες για την εξέλιξή σου.

 

Σήμερα έντονο καρδιοχτύπι, ρομαντισμός, αισθησιασμός εναρμονίζονται απίστευτα και δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται που θα εγείρουν το πάθος και την έξαψη.

 

  

Παρθένος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και στρέφεις την προσοχή σου στις φιλικές παρέες καθώς είναι ιδιαίτερη ανάγκη να βρεθείς με φίλους. Οι πρωτοποριακές σου προτάσεις μπορεί να ενδιαφέρουν και δεν αποκλείεται μέσα από το φιλικό περιβάλλον να υπάρξουν πρόσωπα που θα σταθούν αρωγοί δίπλα σου σε όνειρα που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Τα εξάγωνα της με τον Άρη και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνουν το δυναμισμό, την ενεργητικότητα και την ευφάνταστη σκέψη και δεν αποκλείεται να βάλεις γερά θεμέλια για μελλοντικούς του στόχους. Το κέφι και το ευφυέστατο χιούμορ σου πρωταγωνιστούν σε όποια παρέα και αν βρεθείς.

 

Σήμερα θέσε κοινούς στόχους  με το ταίρι σου που μπορεί να ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και θα λειτουργήσουν σαν αέρας φρεσκάδας στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η μαγνητίζεις με τη γοητεία και το ταμπεραμέντο σου και πολλές μπορεί να είναι οι γνωριμίες που θα δημιουργήσουν έντονα ερωτική ατμόσφαιρα.

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο αυξάνονται, κάτι μπορεί να σου δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τους ανωτέρους σου καθώς η ένταση που νιώθεις μπορεί να εκτονωθεί με απότομο τρόπο για να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σας. Τα εξάγωνα της με τον Άρη και την Αφροδίτη στην Παρθένο και τον Ουρανό στον Ταύρο σου δίνουν την ευκαιρία να δρομολογήσεις καταστάσεις που μπορεί να εκκρεμούν από παλιά και να έχουν σημαντικό αποτέλεσμα και σε οικονομικό επίπεδο. Παράλληλα, η αισθηματική σου ζωή απογειώνεται και το πάθος δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για δύο.

 

Σήμερα ρομαντισμός και αισθησιασμός συνδυάζονται μοναδικά και μπορούν να σου χαρίσουν υπέροχες στιγμές με το/η σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που θα σε αιφνιδιάσει και θα προκαλέσεις συναισθηματική θύελλα.

 

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το κέφι εκτοξεύεται καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ και βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Σπουδές, διαφήμιση και ταξίδια στο εξωτερικό κινούνται έντονα το ενδιαφέρον σου και ανοίγουν νέους ορίζοντες για εσένα. Τα εξάγωνα της με τον Άρη και την Αφροδίτη στην Παρθένο και τον Ουρανό στον Ταύρο σε βοηθούν να δραστηριοποιηθείς σε σεμινάρια και επαφές στο εξωτερικό που σε ενδιαφέρουν και να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για επαναστατικές συνεργασίες. Η ερωτική σου ζωή απογειώνεται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον που θα σε ξαφνιάσουν και θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα σε ότι αφορά τις σχέσεις σου.

 

Σήμερα μοναδικές στιγμές διασκέδασης μπορείς να  βιώσεις με το ταίρι σου που θα εντείνουν το πάθος και τον ερωτισμό στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν αιφνιδιαστικά απογειώνοντας την αισιοδοξία, τον ερωτισμό και ανατρέποντας τα πάντα στην προσωπική σου ζωή. 

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και νιώθεις έντονο εκνευρισμό από το πρωί και δεν αποκλείεται να εκτονωθείς στο ταίρι σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να δραστηριοποιηθείς για να δώσεις λύση. Τα εξάγωνα της με τον Άρη και την Αφροδίτη στην Παρθένο και τον Ουρανό στον Ταύρο σε βοηθούν στο να δραστηριοποιηθείς έντονα σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό να έχει σημαντικές εξελίξεις και στις απολαβές σου. Πιθανές είναι οι ανατροπές στην καθημερινότητα και στη δουλειά που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου αλλά και σε οικονομικό επίπεδο.

 

Σήμερα η ανάγκη να βρεθείς με το ταίρι σου για να περάσεις  μοναδικές στιγμές μαζί του είναι διάχυτη, κάνε την ανατροπή στη ρουτίνα της σχέσης και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν κεραυνοβόλα στη ζωή σου και να απογειώσουν το πάθος και τον ερωτισμό.

  

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει ισορροπία και ηρεμία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε να εκφράζεις τις ανάγκες σου γιατί είναι πιθανόν να συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Τα εξάγωνα της με τον Άρη και την Αφροδίτη στην Παρθένο και τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τις συνεργασίες σου καθώς μπορεί να είναι άκρως αποδοτικές σε όλα τα επίπεδα και να σε οδηγήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Κεραυνοβόλοι έρωτες δεν αποκλείεται που εκτοξεύουν το  πάθος, την αισιοδοξία, την ανάγκη να απολαύσεις την κάθε στιγμή.

 

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το/η σύντροφό σου καθώς η διασκέδαση και ο ερωτισμός πρωταγωνιστούν στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η κεραυνοβόλα νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου και να εκτοξεύσει τη χαρά και τον πόθο.

  

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και προσανατολίζει την προσοχή σου στην καθημερινότητα και σε υποχρεώσεις που έχει σε αυτήν καθώς φαίνεται να αυξάνονται σημαντικά και  σου δημιουργούν άγχος. Προσοχή στη δουλειά γιατί η γκρίνια και η διάθεση να επικρίνεις τους συναδέλφους σου μόνο δυσαρέσκεια θα προκαλέσει. Τα εξάγωνα της με τον Άρη και την Αφροδίτη στην Παρθένο και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για να αξιοποιήσεις την προσπάθεια που καταβάλει και αυτό να έχει αντίκτυπο και στο μισθό σου. Αιφνιδιαστικές προτάσεις δεν αποκλείονται που θα είναι άκρως δελεαστικές.

 

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να δημιουργούν προστριβές στη σχέση σου και να αφεθείς στον έρωτα.  Αν είσαι ελεύθερος/η ξαφνικές γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον απογειώνουν τον πόθο και την έξαψη.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ καθώς πιστεύει στον εαυτό σου και αυτό είναι άμεσα εμφανές και στους γύρω σου. Ο έρωτας, η καλοπέραση, η πολυτέλεια, η διασκέδαση παίζουν καθοριστικό ρόλο και θα επιδιώξεις να βρεθείς με παρέες και να περάσεις μοναδικά. Τα εξάγωνα της με τον Άρη και την Αφροδίτη στην Παρθένο και τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρουν αιφνιδιαστικές προσκλήσεις από πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος που θα ανεβάσουν το κέφι κατακόρυφα και θα σου δώσουν την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που θα έχεις δίπλα σου. Κεραυνοβόλοι έρωτες μπορεί να προκύψουν που θα απογειώσουν τον αισθησιασμό, έσο έτοιμος.

 

Σήμερα πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις θα βοηθήσουν στο να ξεφύγεις με το ταίρι σου από ότι σε προβληματίζει και να απογειώσουν τον έρωτά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η ξαφνικές γνωριμίες έρχονται για να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!