ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 4 ζώδια έχουν... ραντεβού με τον έρωτα το φετινό φθινόπωρο

Το καλοκαιράκι οδεύει προς το τέλος του, όμως σύμφωνα με την αστρολογία, με το που θα αρχίσει το φθινόπωρο και τα πρωτοβρόχια, είναι πολύ πιθανό ο έρωτας να χτυπήσει την πόρτα σε 4 ζώδια.

Ήδη ο Αύγουστος ήταν (και είναι) ένας πολύ ερωτικός μήνας, με πολλές επανασυνδέσεις και κεραυνοβόλους έρωτες, αλλά το φθινόπωρο η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα βρίσκεται στο σπίτι της με τον αγαπημένο ρομαντικό Ζυγό (από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου 2019). Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που αγαπά την ισορροπία, την αρμονία και τη συντροφικότητα και όπως αναφέρει το bovary.gr, όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό, σας επιτρέπει να κάνετε νέες σχέσεις και να είστε ευτυχισμένοι και ειδικά όσοι ανήκοουν στα ακόλουθα 4 ζώδια δεν αποκλείεται να ζήσουν νέους έρωτες.

Ζυγός 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ζυγός θα ζήσει στο πετσί του το μεγάλο love story, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι ο κυβερνών πλανήτης του, τα αποτελέσματα αυτής της διέλευσης θα τα δούμε σε κάθε εκδοχή. Οπότε αφεθείτε, ερωτευτείτε, φιληθείτε κάτω από τα αστέρια, κάντε έρωτα σαν να μην υπάρχει αύριο.

Ταύρος 
Ο Ταύρος είναι το άλλο ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, γι 'αυτό είναι αυτονόητο ότι θα ζήσει και αυτός έναν μεγάλο έρωτα. Οι Ταύροι είναι αισθησιακοί, απολαμβάνουν τη σταθερότητα και νιώθουν την ανάγκη να ερωτεύονται. Το ζώδιο λατρεύει τη συντροφικότητα και σίγουρα αυτό το φθινόπωρο θα την βρει. 

Κριός 
Επειδή ο Κριός βρίσκεται ακριβώς αντίθετα από τον Ζυγό (ή έξι ζώδια μακριά από αυτόν), αυτή η διέλευση θα επηρεάσει έντονα και το ζώδιο της φωτιάς. Παρορμητικό και τολμηρό ζώδιο, ο Κριός θα φλερτάρει με αρκετά άτομα, μέχρι τη στιγμή που θα βρεθεί αυτός/ή που θα τραβήξει την προσοχή του. Αλλά με την Αφροδίτη στο Ζυγό, ο Κριός μπορεί να αισθανθεί την ανάγκη να αναπτύξει μια ισχυρή σχέση βασισμένη στον αμοιβαίο σεβασμό και την αγάπη. 

Σκορπιός
Αυτό το ζώδιο του νερού είναι γνωστό για τον ερωτισμό του. Ως ζώδιο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Ταύρο, ο Σκορπιός θα επηρεαστεί επίσης από την Αφροδίτη στον Ζυγό. Ο Σκορπιός αυτό το φθινόπωρο θα απελευθερώσει την πιο ρομαντική και ευάλωτη πλευρά του και θα βγει να.. παίξει. Και ένα είναι βέβαιο. Θα ερωτευτεί αυτόν/ή που θέλει. 

 

 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!