ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 21 Αυγούστου 2019

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος καθώς έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις μαζί τους και να συζητήσεις πιθανές ιδέες που έχεις.

Κριός 

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα. Λογαριασμοί και οικονομικές διευθετήσεις έρχονται στο προσκήνιο και προσπαθείς να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προτεραιότητές σου. Το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις καλύτερες οικονομικές συνθήκες στον εργασιακό χώρο και η δυναμική σου μπορεί να διασφαλίσει την επιτυχία. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα και μπορεί να εκτονωθείς στο ταίρι σου λόγω ανασφαλειών, καλό είναι να δείξεις ψυχραιμία.

 

Σήμερα προσπάθησε να πρωτοτυπήσεις στη σχέση σου, διαφορετικά η ένταση θα προκαλέσει συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να σε αιφνιδιάσει, παράλληλα όμως θα εντείνει τη νευρικότητα και τις φοβίες σου. 

 

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και νιώθεις έντονο δυναμισμό που μπορείς να διοχετεύσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εκφράζεις ανάγκες και επιθυμίες στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου με την ελπίδα να σε ικανοποιήσουν. Το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο ανεβάζει την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση στα ύψη και μπορείς να πρωταγωνιστήσεις στην προσωπική σου ζωή απογειώνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό  μπορεί να σε οδηγήσει στο να επαναστατήσεις σε πράγματα που δεν σου αρέσουν και να αντιδράσεις σπασμωδικά. Οι χαμηλοί τόνοι είναι αυτοί που θα κερδίσουν.

 

Σήμερα απέφυγε την όποια νευρικότητα και αφέσου στον έντονο ερωτισμό που μπορεί να βιώσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, προσπάθησε να διαχειριστείς την ένταση που βιώνεις μέσα σου.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επιδιώκεις να απομακρυνθείς από το κοινωνικό σου περιβάλλον καθώς εντείνεται η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα. Ο συναισθηματισμός εκτοξεύεται αφού άλυτα ζητήματα του παρελθόντος σε ταλαιπωρούν ακόμα και δεν σε αφήνουν να σκεφτείς καθαρά. Το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο σε ωθεί με δυναμισμό στο να λύσεις εκκρεμούσες καταστάσεις που αφορούν την οικογένειά σου. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό εντείνει τη θλίψη και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους γύρω σου ή το/η σύντροφό σου.

 

Σήμερα ρομαντισμός και πάθος μπορούν να εναρμονιστούν μοναδικά, αρκεί να περιορίσεις τα ξεσπάσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, οι εκρήξεις δεν αποκλείονται.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος καθώς έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις μαζί τους και να συζητήσεις πιθανές ιδέες που έχεις. Πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις απαξιωτικός με όποιον διαφωνεί. Το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο σου δίνει το δυναμισμό και την ενεργητικότητα που χρειάζεται να κυνηγήσεις πιθανές εμπορικές ή επικοινωνιακές συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις για εξόδους με φίλους που θα σε ευχαριστήσουν.

 

Σήμερα κάνε τη διαφορά και αιφνιδίασε με κοινές δράσεις το ταίρι σου απογειώνοντας τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι γνωριμία που θα έρθει αιφνιδιαστικά μέσα από το φιλικό περίγυρο για να σε ταρακουνήσει για τα καλά. 

 

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καθώς από ότι φαίνεται επιφορτίζεται ευθύνες που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να κάνει σημαντικά βήματα προς την προσωπική σου ανέλιξη. Το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο σου δίνει τη δυνατότητα για οικονομικές συζητήσεις με ανώτερους σου και έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις σημαντικά το εισόδημά σου. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό  ενισχύει τον εκνευρισμό και τη διάθεση να επαναστατήσεις, κάτι όμως που μπορεί να σε οδηγήσει σε ρήξεις με σημαντικά πρόσωπα, προσοχή.

 

Σήμερα η ένταση που μπορεί να προκαλούν ζητήματα καριέρας επηρεάζουν τη σχέση σου, προσπάθησε  να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι γνωριμία που θα σε κεραυνοβολήσει μέσα από τον επαγγελματικό χώρο και θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο  και η διάθεσή σου απογειώνεται καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ γι’ αυτά που έρχονται στο μέλλον. Σπουδές και επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού μπορούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον σου καθώς δημιουργούν νέες προϋποθέσεις για σένα. Το τρίγωνο της με τον Άρη στο ζώδιό σου σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και μπορείς να διεκδικήσεις και να πετύχεις ότι θεωρείς ότι μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντες μπροστά σου. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για ξαφνικές προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που μπορεί να περάσεις μοναδικά.

 

Σήμερα αιφνιδίασε θετικά το ταίρι σου με μία εκδρομή στην ύπαιθρο που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει κεραυνοβόλα και να απογειώσει το ερωτικό παιχνίδι.

 

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και νιώθεις τη νευρικότητα να αυξάνεται στη διάρκεια της ημέρας καθώς εντείνονται ανασφάλειες και ενοχές που έχεις κρυμμένες μέσα σου. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες και δημόσιο ή επιχειρηματικές δράσεις μπορεί να σε απασχολήσουν, εμπιστεύσου το ένστικτό σου γιατί είναι αλάθητο. Το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος που αρχικά θα σε αγχώσουν, όμως έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό πιθανά να εκτοξεύσει τους φόβους σου στα ύψη και να εκτονωθείς απότομα στο ταίρι σου δημιουργώντας εκρηκτικό κλίμα.

 

Σήμερα μετουσίωσε την ένταση σε πάθος στη σχέση σου και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει γνωριμία που να προκαλέσει αισθησιακή θύελλα.

 

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και προσανατολίζεται σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ζητήματα που τις απασχολούν. Η ανάγκη να διατηρήσεις τις ισορροπίες είναι διάχυτη, πρόσεξε μόνο γιατί δείχνεις να συμβιβάζεσαι σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο απογειώνει την ενεργητικότητα και σε δραστηριοποιεί έντονα σε ότι αφορά το εμπόριο ή τις δημόσιες σχέσεις, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για σημαντικές νέες συνεργασίες. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει ένταση στην προσωπική σου ζωή ή πιθανό είναι να υπάρξουν κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες που θα σε απασχολήσουν.

 

Σήμερα επικεντρώσου στο έντονο ερωτικό στοιχείο της ημέρας και μην αφήσεις τη νευρικότητα να σε απομακρύνει από το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστικές γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα της προσωπικής σου. 

 

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η καθημερινότητα ανεβάζει ρυθμούς καθώς αυξάνονται οι αγγαρείες και υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς, κάτι που πιθανά σου δημιουργεί νευρικότητα. Προσπάθησε να μην γίνεσαι επικριτικός με τους γύρω σου γιατί θα υπάρξει δυσαρέσκεια. Το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο  σου δίνει το ψυχικό δυναμικό και την ενέργεια που χρειάζεται για να ανταποκριθείς σε ότι έχεις επωμιστεί, κάτι που θα λειτουργήσει θετικά στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό  μπορεί να φέρει ανατροπές στο πρόγραμμά σου που θα σε αιφνιδιάσουν και θα εκτοξεύσουν την ένταση στα ύψη, ψυχραιμία!

 

Σήμερα πρωτοτύπησε στην καθημερινότητα με το ταίρι σου, διαφορετικά τα νεύρα και η γκρίνια θα φέρουν αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η ένταση και η κούραση της ημέρας πιθανά να σε οδηγήσει στο σπίτι.

  

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και ο έρωτας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα καθώς νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη και είσαι έτοιμος να μπεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι κατακτώντας το αντικείμενο του πόθου σου. Η διασκέδαση και η τέχνη κυριαρχούν. Το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει το πάθος και τον αισθησιασμό και μπορείς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το/η σύντροφό ή πιθανή γνωριμία ώστε να περάσετε μοναδικά μαζί. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό  προμηνύει ξαφνικές προσκλήσεις για εξόδους που θα σε ενθουσιάσουν αλλά και ξαφνικές γνωριμίες που  ανεβάσουν κατακόρυφα το καρδιοχτύπι.

 

Σήμερα μοναδικές στιγμές πάθους μπορείς να δώσεις σήμερα με το/η σύντροφό σου, μη χάσεις την ευκαιρία και απογείωσε τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κεραυνοβόλες γνωριμίες μπορεί να έρθουν για να ταρακουνήσουν την ερωτική σου ζωή.

  

 

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να βρεθείς πιο κοντά με την οικογένειά σου καθώς είναι αυτή που μπορεί να σου δώσει τρυφερότητα, θαλπωρή και ζεστασιά. Οικογενειακά ζητήματα ή θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν που μπορεί να χρειαστεί να λύσεις. Το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο  σε γεμίζει αυτοπεποίθηση  και έντονη διαίσθηση για πιθανές συμφωνίες που μπορεί να δρομολογήσεις σε ότι αφορά ακίνητη περιουσία αγοραπωλησίες ή μετακομίσεις. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να ανατρέψει το καλό κλίμα στην οικογενειακή εστία και  ξαφνική ένταση να οδηγήσει σε συγκρούσεις.

 

Σήμερα διατήρησε χαμηλούς τόνους και αφέσου στο ρομαντισμό και στον αισθησιασμό μπορεί να δώσουν μοναδικές στιγμές για εσένα και το/η σύντροφό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η κυκλοθυμία και η νευρικότητα δεν αφήνουν περιθώρια για έντονη κοινωνική ζωή.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και νιώθεις έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο, γι’ αυτό στρέφεσαι στο κοντινό σου περιβάλλον όπου επιδιώκεις να βρεθείς με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους, να συζητήσεις μαζί τους, να ανταλλάξεις απόψεις για θέματα που μπορεί να σας απασχολούν. Το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο  δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για νέες συνεργασίες σε σχέση με το εμπόριο, την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις καθώς μπορείς να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για σένα. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό σου επιφυλάσσει πιθανά ξαφνικές προσκλήσεις για διασκέδαση, μην χάσεις την ευκαιρία.

 

Σήμερα μία αιφνιδιαστική κοντινή απόδραση θα λειτουργήσει ευεργετικά για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα εκτοξεύσουν τη διάθεση για διασκέδαση και επικοινωνία.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!