GOSSIP

Αποκαλύφθηκε το πρόσωπο και το ονοματεπώνυμο του συζύγου της Έλενας Ράπτη

Με το... σταγονόμετρο αποκαλύπτονται νέες πληροφορίες για το γάμο που έκανε υπό άκρα μυστικότητα η πολιτικός Έλενα Ράπτη.

Με  μια ανάρτηση στα social media, η Έλενα Ράπτη, που είναι μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, έκανε γνωστό πως παντρεύτηκε με τον σύντροφό της Κίμωνα, χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα άλλο για το γάμο της ή το σύζυγό της.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί. Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram η Έλενα Ράπτη.

Αμέσως άρχισαν οι εικασίες για το ποιος είναι ο γαμπρός.

Στην πορεία μάθαμε πως ο γάμος πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς κανείς να μάθει το παραμικρό, ενώ ημοσιεύματα αποκάλυψαν πως ο σύζυγος της Έλενας Ράπτη είναι πρόσωπο που εργάζονταν ως σωματοφύλακας της γοητευτικής πολιτικού και πως οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από δύο περίπου χρόνια.


Και τώρα το parapotika.gr αποκαλύπτει το ονοματεπώνυμο του συζύγου της Έλενας Ράπτη και το πρόσωπό του.


Πρόκειται για τον Κίμωνα Μπάλλα.




 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!