GOSSIP

Μάθαμε ποιον παντρεύτηκε... στα κρυφά η βουλευτής Έλενα Ράπτη

Χθες η βουλευτής της ΝΔ Έλενα Ράπτη, αποκάλυψε πως πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε και κανείς δεν πήρε χαμπάρι το παραμικρό.

Ποιος είναι ο γαμπρός;

Η 44χρονη γοητευτική πολιτικός απλά αποκάλυψε μέσω Instagram, πως παντρεύτηκε τον Κίμωνα,όμως κανείς dεν γνώριζε ποιος είναι o σύντροφό της.

 Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Έλενα Ράπτη, παντρεύτηκε έναν άνδρα που ήταν μέλος της ομάδας που είχε αναλάβει την προσωπική της ασφάλεια και πολλοί σχολιάζουν πως αυτό το love story θυμίζει την ταινία "Σωματοφύλακας" με την Whitney Houston.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως ο γαλανομάτης Κίμωνας ήταν ο άνδρας της προσωπικής ασφάλειας της Έλενα Ράπτη με τον οποίο είχε κάνει διακοπές στη Μύκονο το 2017. 


Η ίδια η Έλενα Ράπτη, απλά αποκάλυψε μέσω Instagram πως έγινε ο γάμος και δεν έδωσε καμιά άλλη λεπτομέρεια μόνο έγραψε: "Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη".


Από τη σχεδιάστρια του νυφικού φορέματος Σήλια Κρηθαριώτη, μάθαμε πως ο γάμος έγινε σε κάποιο μοναστήρι και πως το ζευγάρι δεν ήθελε να αποκαλύψει το γάμο του, λόγω εκλογών.
Τελικά η Espresso αναφέρει πως ο γάμος τελέστηκε στις 18 Μαϊου και μάλιστα κάτω από άκρα μυστικότητα, αφού κανένας μέχρι τότε δεν γνώριζε το παραμικρό για τις προθέσεις του ζευγαριού. Για τον λόγο αυτό η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Καρδία Θεσσαλονίκης, εκεί όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι της Έλενας Ράπτη και στο οποίο εξακολουθούν να ζουν οι γονείς της Δημήτρης και Φωτούλα.


Τώρα δε το ζευγάρι κάνει διακοπές στη Χαλκιδική.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Rapti (@rapti_elena_official) on Aug 17, 2019 at 2:01pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!