GOSSIP

Άντρη Καραντώνη: Τι αποκαλύπτει για το γάμο της

Η Άντρη Καραντώνη είναι το cover girl Αυγούστου της Madame Figaro Cyprus. Μεταξύ άλλων μιλάει και για το σύντροφό της, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Νο1 γυναικείο περιοδικό της Κύπρου.

H Άντρη Καραντώνη απάντησε στις ερωτήσεις της Βαρβάρας Γεωργιάδου και αναφέρθηκε και στον επικείμενο γάμο της με τον Νεοκλή Σκουρουμούνη, κάτι για το οποίο οι περισσότεροι θέλουν να μάθουν.

Έχω την υποψία πως και η πρόταση γάμου θα σου έχει μείνει αξέχαστη…
(Χαμογελά) Δεν ξεχνιέται. Ήταν πριν από δυο χρόνια και είχαμε πάει με το Νεοκλή σε ένα ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα. Κάποια στιγμή μου ζήτησε να ανέβουμε σε ένα θαλάσσιο αερόστατο. Στο απέναντι βουνό είχαν μαζευτεί όλοι μας οι φίλοι με ένα πανό που έγραφε «Θέλεις να με παντρευτείς»; Κάπως έτσι έγινε η πρόταση γάμου.

Πάντα ονειρευόμουν την ημέρα του γάμου μου. Ήθελα να ειναι παραμυθένιος, με πολλά λουλούδια. Από μικρή με φανταζόμουν να φοράω ένα νυφικό με τεράστια ουρά. Αυτό είνα και το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω για το νυφικό μου.

Ήταν να υποθέσω κάτι που περίμενες;
Σίγουρα το περίμενα, μιας και μετά από τόσα χρόνια, ο γάμος ήταν κάτι που θέλαμε και οι δύο πολύ. Ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο έγινε η πρόταση γάμου, ήταν κάτι που δεν περίμενα και με ξάφνιασε ευχάριστα.

Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση, όταν σου ζήτησε να τον παντρευτείς;
Συγκινήθηκα, είναι η στιγμή που νιώθεις μοναδική, ξεχωριστή!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Άντρης Καραντώνη στη Madame Figaro που κυκλοφορεί ή κατεβάστε το τεύχος Ιουνίου στο iPad σας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!