ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 14 Αυγούστου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να επικοινωνήσεις και να κοινωνικοποιηθείς καθώς η εξωστρέφεια είναι έντονο χαρακτηριστικό της ημέρας.

Κριός 

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να στραφείς στο φιλικό περιβάλλον απολαμβάνοντας την παρέα, την συζήτηση, την ανταλλαγή απόψεων. Είναι σημαντικό για σένα να έχει κοινό τρόπο σκέψης με φίλους για κοινωνικά ζητήματα μπορεί να σε απασχολούν αυτές τις μέρες. Η ανάγκη να προσφέρεις μέσω ομαδικής δουλειάς μπορεί να σε οδηγήσει σε συλλόγους ή οργανώσεις που θα βάλεις στη ζωή σου. Σημαντικό είναι βέβαια να μην γίνεσαι εριστικός με όποιον θεωρείς ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί το πνεύμα σου γιατί θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις.

 

Σήμερα απόλαυσε τη συντροφιά του φιλικού περίγυρου με το ταίρι σου, κάτι που θα είναι αρκετό για να σας ανεβάσει το κέφι. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα έχει την αίσθηση της διαφορετικότητας.

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σε απασχολούν έντονα υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να έχεις αναλάβει σε επαγγελματικό επίπεδο. Το άγχος και η πίεση αυξάνονται κατακόρυφα, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να αντιπαρατεθείς με ανώτερους σου και δεν αποκλείεται να έρθεις σε ρήξη. Επικεντρώσου στις δυνατότητές σου και στη μεθοδικότητα που δείχνεις στην επαγγελματική ζωή και είναι βέβαιο ότι μόνο κερδισμένος θα βγεις. Σκέψου ότι τώρα είναι η ευκαιρία για να δείξεις τι πραγματικά αξίζεις και κάνεις σημαντικά βήματα προς την πολυπόθητη εξέλιξη.

 

Σήμερα βρες χρόνο για το ταίρι σου γιατί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, καλό είναι να μην είσαι αυστηρός με πρόσωπο που θα δείξει ενδιαφέρον.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεφαντώσεις με τις παρέες σου και να περάσεις έντονα ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος και να απολαύσεις στιγμές συζήτησης και διασκέδασης μαζί τους. Η αισιοδοξία σου είναι στα ύψη, γι’ αυτό σε καθιστά το επίκεντρο σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Προσπάθησε μόνο να μην φανατίζεται με τις απόψεις σου γιατί γίνεσαι αυθάδης και οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται.

 

Σήμερα μία εκδρομή στην ύπαιθρο με το ταίρι σου θα είναι ιδανική για να σας φέρει πιο κοντά και να απολαύσετε ο ένας τον άλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα ανοίξει νέους ρευματικούς δρόμους μπροστά σου.

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις έντονα εκνευρισμό από το πρωί και δεν είναι εύκολο να τον χαλιναγωγήσεις. Ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στο φως και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις και να τα διαχειριστείς. Ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν σε απασχολούν έντονα. Το ένστικτό σου σε βοηθά στο να κανείς τις καλύτερες δυνατές επιλογές για εσένα. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην προσωπική σου ζωή γιατί οι φόβοι προκαλούν ζήλια  που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στη σχέση σου. Αφέσου στο πάθος και δεν θα χάσεις.

 

Σήμερα επικεντρώσου στο να περάσεις μοναδικές στιγμές ερωτισμού και πόθου με το ταίρι σου αφήνοντάς την ανασφάλεια στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να σου κόψει την ανάσα άμα τη εμφανίσει. 

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στρέφεις την προσοχή σου στο να μπορέσεις να λύσεις ζητήματα που πιθανά απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επιδιώκεις να επικρατεί ήρεμο κλίμα και να υπάρχουν ισορροπίες καθώς ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και δύσκολα διαχειρίσιμος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για νέες συνεργασίες που μπορεί να έχουν εξαιρετική εξέλιξη καθώς φροντίζεις να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Πρόσεξε μόνο γιατί πιθανό είναι να καταπιέζεις ανάγκες και θέλω για να είσαι αρεστός αργά ή γρήγορα όμως αυτό θα εκτονωθεί με δυσάρεστα αποτελέσματα.

 

Σήμερα η ανάγκη για συντροφικότητα είναι έντονη και σε φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σου, μία έξοδος θα είναι ιδανική για τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία καθώς γοητεύεις με το ερωτικό σου ταπεραμέντο.

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και ζητήματα καθημερινότητας σε απασχολούν έντονα καθώς φαίνεται να αναλαμβάνεις υποχρεώσεις και αγγαρείες  που σου δημιουργούν άγχος και νευρικότητα. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε ότι αφορά τους συναδέλφους και το περιβάλλον που συναναστρέφεσαι καθημερινά καθώς πιθανά ξεσπάσματα σου να ενοχλήσουν και να προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Η καλύτερη μέθοδος εκτόνωσης είναι κάθε είδος άσκησης που μπορεί να σου αρέσει  και να σε βοηθήσει να ισορροπήσεις αποβάλλοντας την ένταση και τον εκνευρισμό. Παράλληλα ασχολήσου με την σωματική υγεία και φρόντισε το σώμα σου για να μπορέσεις να έχεις την απαιτούμενη ενέργεια.

 

Σήμερα  η γκρίνια μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή για αυτό καλό είναι να την αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση της καθημερινότητας πιθανά να μη σου επιτρέψει να επικεντρωθείς στον έρωτα.

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η διάθεσή σου είναι καλύτερη από ποτέ καθώς νιώθεις γεμάτος αυτοπεποίθηση και αυτό είναι εμφανές το περιβάλλον σου. Είναι σημαντικό για εσένα να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με παρέες το/η σύντροφό σου ή πιθανή νέα γνωριμία. Στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά την τέχνη και καλλιτεχνικά γεγονότα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμά σου μία κινηματογραφική θεατρική παράσταση που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Πρόσεχε γιατί η ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου μπορεί να σε οδηγήσει στον εγωκεντρισμό.

 

Σήμερα απόλαυσε την κάθε στιγμή με το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα λειτουργήσει σαν αέρας φρεσκάδας  στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος και αυτό μπορεί να φέρει πολλές νέες κατακτήσεις.

 

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και έντονη είναι η διάθεσή σου να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειας καθώς αυτό που θέλεις είναι να νιώσεις ασφάλεια. Η τρυφερότητα και η θαλπωρή που δίνουν τα οικεία σου πρόσωπα είναι καταλυτική για εσένα. Μνήμες του παρελθόντος και διάθεση για απολογισμό μπορεί να σε οδηγήσουν στην εσωστρέφεια και στη μοναχικότητα για να επιλέξεις να απομακρυνθείς από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Σημαντικά θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν διαισθητικά, μπορείς να αντιληφθείς τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη των πραγμάτων.

 

Σήμερα η ανάγκη να έρθεις κοντά με το ταίρι σου είναι χαρακτηριστική και θα κάνεις τα πάντα για να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να έρθουν στη ζωή σου για να σου χαρίσουν τη ζεστασιά που αναζητάς. 

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να επικοινωνήσεις και να κοινωνικοποιηθείς καθώς η εξωστρέφεια είναι έντονο χαρακτηριστικό της ημέρας. Πιθανά να επιλέξεις πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος για να έρθεις σε επαφή μαζί τους και να συζητήσετε ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν. Εμπορικές συμφωνίες ή θέματα δημοσίων σχέσεων έρχονται στο προσκήνιο και έχει όλες τις προϋποθέσεις για να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για μία κοντινή απόδραση που θα δώσει σημαντικές ανάσες από τη ρουτίνα και από ότι σου δημιουργεί βαρεμάρα.

 

Σήμερα η διασκέδαση με κοντινά σου πρόσωπα και το ταίρι σου θα δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε υπέροχες στιγμές μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς γοητεύεις με την ευστροφία και το χιούμορ σου.

  

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως, όπως λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Προσπάθησε να είσαι λογικός στον τρόπο που ξοδεύεις χρήματα γιατί δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε περιττά έξοδα που αργότερα θα μετανιώσεις. Δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία για νέα σχέδια που θα δώσουν ανάσα στον προϋπολογισμό σου. Η κτητικότητα και η αδιαλλαξία που μπορεί να δείξεις στο/η σύντροφό σου θα είναι αιτία για έντονες συγκρούσεις, γι’ αυτό καλό είναι να επικεντρωθείς στο να περάσεις μοναδικές στιγμές έρωτα μαζί του παρά αντιπαραθέσεων που θα σας κοστίσουν.

 

Σήμερα ο αισθησιασμός απογειώνεται και μπορεί να χαρίσει υπέροχες στιγμές στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, πρόσεξε όμως γιατί η ανασφάλεια σου μπορεί να καθορίσει τη συμπεριφορά σου.

  

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να εκφράσεις άμεσα και με δυναμισμό όλα αυτά που σου λείπουν από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις επιδιώκοντας την κάλυψη των αναγκών σου. Προσπάθησε μόνο να δώσεις χώρο τους γυρίσει να εκφράσουν και τις δικές σου ανάγκες και μην εγκλωβίζεσαι στον υποκειμενισμό που μόνο αντιπαραθέσεις θα δημιουργήσει με συνεργάτες ή με το ταίρι σου. Δεν θα διστάσεις να κινηθείς δυναμικά σε νέες συνεργασίες εάν θεωρήσεις ότι θα είναι αποδοτικές.

 

Σήμερα ο τρόπος που θα εκφράσεις της ανάγκης σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη κοινωνικότητα και ο δυναμισμός δεν αφήνουν περιθώρια και πολλοί θα δείξουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και μπαίνουν σε μία διαδικασία έντονης εσωστρέφειας καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις που αφορούν στο παρελθόν αλλά ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει. Είναι σημαντικό για εσένα να βρεις τρόπους να γειωθείς για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τη διάθεσή σου. Η ενασχόληση με καθημερινές υποχρεώσεις θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς σε αυτές και να απαλλαγείς από πιθανούς φόβους. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν και αυτό μπορεί να χαρακτηρίσει την προσωπική σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για δύο.

 

Σήμερα είναι κυρίαρχο για εσένα να έρθεις κοντά με το ταίρι σου μακριά από όλους και να βιώσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος  θολώνουν τη σκέψη και πιθανά να οδηγήσουν σε συναισθηματική υπερχείλιση.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!