ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 2 Αυγούστου 2019

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που πιθανά έχουν προκύψει. Καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε καθημερινές υποχρεώσεις καθώς το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη που θα σε εκθέσουν. 

Κριός 

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι ή την παρέα σου αφήνοντας στην άκρη τη ρουτίνα. Δεν αποκλείεται να προωθήσεις δημιουργικές και καλλιτεχνικές ανησυχίες στις οποίες πιθανά να θεωρείς ότι μπορείς να δώσεις πάρα πολλά. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητα και στη δουλειά καθώς αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες και αγγαρείες, κάτι που σου δημιουργεί γκρίνια και στρες. Καλό είναι να μη γίνεσαι επικριτικός με τους συναδέλφους καθώς αυτό θα προκαλέσει δυσαρέσκεια. 

 

Σήμερα το άγχος και η κούραση της καθημερινότητας μπορεί να μεταφερθούν στη σχέση σου και να υπάρξει νευρικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που να σου κινήσουν το ενδιαφέρον.

 

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικογενειακά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας και αγοραπωλησιών που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία σου μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με τον οικογενειακό περίγυρο. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με παρέες ή με το ταίρι σου για να διασκεδάσεις. Η τέχνη σε απογειώνει, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμά σου θέατρο ή κινηματογράφο καθώς το απολαμβάνεις. 

 

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς το πάθος και ο ερωτισμός κυριαρχούν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα εντείνουν τον αισθησιασμό και θα σε ενθουσιάσουν.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις εμπορικές συμφωνίες ή ό τι αφορά δημόσιες σχέσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρει. Οι συζητήσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα δίνουν και παίρνουν καθώς η επικοινωνία είναι κυρίαρχη για εσένα και την απολαμβάνεις. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειας καθώς έχεις ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια και θαλπωρή. Μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογισμού των τελευταίων πεπραγμένων σου που μπορεί να σου δημιουργήσει κυκλοθυμία και ένταση με τους γύρω σου.

 

Σήμερα ο ρομαντισμός μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου και να δημιουργήσει μοναδικές στιγμές για δύο στο προσωπικό σου χώρο. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου πιθανόν να μη σου επιτρέψει να επικεντρωθείς στο φλερτ.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσει οικονομικά ζητήματα ή να προωθήσεις σχέδια που αφορούν την αύξηση του εισοδήματός σου. Πρόσεξε γιατί μπορεί να κάνεις περιττά έξοδα που αργότερα πιθανά να μετανιώσεις. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και ενισχύει την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να κοινωνικοποιηθείς. Επιλέγεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος, να συζητήσεις μαζί τους και να περάσεις όμορφες στιγμές. Πιθανές είναι οι κοντινές αποδράσεις για επαγγελματικούς λόγους που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα.

 

Σήμερα εκμεταλλεύσου πιθανές προσκλήσεις του κοντινού σου περιβάλλοντος για διασκέδαση που μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που μπορεί να βρεθείς καθώς εντυπωσιάζεις την επικοινωνιακή σου δεινότητα.

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου για λίγο ακόμα και έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Μπορείς να πάρεις άμεσα και δυναμικά αποφάσεις και αυτό θα δώσει νέα ώθηση σε ότι επιδιώκεις να πετύχεις. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις επιθετικός στις αντιδράσεις σου και έντονα υποκειμενικός δημιουργώντας παρεξηγήσεις. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Λογαριασμοί και οικονομικές εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο που θέλεις να τακτοποιήσεις αφού πιθανά να σου δημιουργούν ανασφάλεια.

 

Σήμερα το πάθος εντείνεται και μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση, αρκεί να περιορίσεις την αδιαλλαξία και την κτητικότητα που θα δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα δώσουν τον πόθο που θέλεις στη ζωή σου. 

 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που πιθανά έχουν προκύψει. Καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε καθημερινές υποχρεώσεις καθώς το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη που θα σε εκθέσουν. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και διεκδικείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επιδιώκεις τα σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σου να κατανοήσουν τις ανάγκες σου και να σε ικανοποιήσουν. Θυμήσου ότι ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των πραγμάτων. 

 

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που θέλεις από τη σχέση σου και πιθανό είναι να σε ικανοποιήσει το ταίρι σου, αρκεί να μην αγνοείς τις δικές του ανάγκες.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα απογειώσει το πάθος στην προσωπική σου ζωή.

 

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις κινήσεις ώστε να έρθεις πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου. Απολαμβάνεις την παρέα του φιλικού του περιβάλλοντος και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα που έχεις κοινές κοινωνικές ανησυχίες. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και κλείνεσαι στον εαυτό σου καθώς έρχονται στο νου καταστάσεις του παρελθόντος μπορεί να σε έχουν πληγώσει. Η τέχνη και ο εσωτερισμός είναι αυτά που μπορούν να σε βγάλουν από το αδιέξοδο και να ισορροπήσουν τη διάθεσή σου.

 

Σήμερα επιδιώκεις να νιώσεις στιγμές με το ταίρι σου μακριά από όλους και όλα όπου θα απογειωθεί η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να υπάρξουν που θα εντείνουν τις ευαισθησίες.

 

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν τις τελευταίες μέρες. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους με ανωτέρους και σημαντικά πρόσωπα της καριέρας σου, καθώς οι συγκρούσεις μπορεί να είναι έντονες. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα καθώς θέλεις να επικοινωνείς, να εκφράζεις τις απόψεις σου που μπορεί να είναι πρωτοποριακές για τα σημερινά δεδομένα. Μπορεί να γίνεις εριστικός και να απαξιώνεις όποιον δεν αντιλαμβάνεται το σκεπτικό σου και αυτό πιθανά να δημιουργήσει εντάσεις. 

 

Σήμερα επεδίωξε να βγεις με φιλικά πρόσωπα και το ταίρι σου, κάτι που θα δώσει ανάλαφρη χροιά στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα νιώθεις ότι μπορεί να καταλάβει τον τρόπο σκέψης σου. 

 

 

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις σπουδές, σεμινάρια και νομικές υποθέσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η αισιοδοξία είναι στα ύψη και έχεις την ευκαιρία να συναντηθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου και να περάσεις χαλαρές στιγμές. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και στρέφεις την προσοχή σου σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν υποχρεώσεις και ευθύνες που θα σε αγχώσουν. Πίστεψε στις ικανότητές σου και να είσαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

 

Σήμερα προσπάθησε να βρεις χρόνο για το ταίρι σου, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις πιθανά να σε κρατήσουν απασχολημένο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που θα παίξουν σημαντικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή.

  

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους ή να κινηθείς σε επιχειρηματικό επίπεδο. Προσοχή γιατί το άγχος και η καχυποψία μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες προστριβές με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και εκτοξεύει την διάθεσή σου στα ουράνια καθώς νιώθεις αισιόδοξος και κεφάτος. Προσκλήσεις από παρέες με κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα ή του ευρύτερου περιβάλλοντός σου σού δίνουν την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά και να φλερτάρεις.

 

Σήμερα μπορείς να ξεφαντώσεις με το ταίρι σου, κάτι που θα αναζωογονήσει τον έρωτά σας Δεν αποκλείονται και οι κοντινές εξορμήσεις στις ύπαιθρο που απολαμβάνετε. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν καθώς η χαρά και ο ερωτισμός που εκπέμπεις γίνεται πόλος έλξης.

  

 

 

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και μπορείς να προωθήσεις θέματα σε σχέση με τις συνεργασίες σου. Η ανάγκη να διατηρήσεις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις μπορεί να σε οδηγήσουν στο να συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Προσπάθησε να το αποφύγεις εκφράζοντας τα θέλω σου. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και γίνεται εντονότερη η εσωστρέφεια. Ανασφάλειες και φόβοι μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις ότι σε τρομάζει, διαφορετικά η ένταση πιθανά να εκτονωθείς στο ταίρι σου με δυσάρεστες συνέπειες. 

 

Σήμερα αφέσου στο πάθος και στον αισθησιασμό και μην επιτρέψεις στη ζήλια και την καχυποψία να κυριαρχήσουν δυναμιτίζοντας το κλίμα.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει, προσπάθησε να μην μπουν εμπόδιο στην όποια εξέλιξή της οι ανασφάλειές σου.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες της δουλειάς και της καθημερινότητας που μπορεί να σε πιέζουν. Μην αφήσεις το άγχος και την επικριτική συμπεριφορά να κυριαρχήσουν γιατί είναι βέβαιο ότι οι γύρω σου θα αντιδράσουν. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και επιδιώκεις να περιποιηθείς το ταίρι σου θέλοντας να υπάρξει ηρεμία στην προσωπική σου ζωή. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις κυριαρχούν, καθώς δεν θέλεις να διαταραχθούν οι ισορροπίες. Είναι όμως ζητούμενο για εσένα να εκφράσεις συναισθήματα και ανάγκες, καθώς με ευκολία τα καταπιέζεις για να είναι καλά οι άλλοι.

 

Σήμερα  το να απολαύσεις στιγμές έντονης συντροφικότητας είναι κάτι που αποζητάς και σε καλύπτει. Αν είσαι ελεύθερος/η φλερτάρεις και γοητεύεις με τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και νέες κατακτήσεις πιθανά να είναι προ των πυλών. 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!