ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 1 Αυγούστου 2019

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα πιθανά να ανοίξει μία νέα σελίδα σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για μία καινούργια δουλειά ή για εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα εργασιακή στέγη.

Κριός 

 

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα δίνει νέα δυναμική σε ότι αφορά καλλιτεχνικές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα που μπορεί να έχεις. Πιθανόν είναι να επιλέξεις να κάνεις νέα πράγματα με το ταίρι σου που θα ενισχύσουν το δέσιμο μεταξύ σας και θα δημιουργήσουν μοναδική ατμόσφαιρα. Όμως ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι καθώς η ένταση παραμονεύει και δεν αποκλείεται να έχεις ξεσπάσματα που να αιφνιδιάσουν το/η σύντροφό σου ή πιθανή νέα γνωριμία. Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου, διαφορετικά οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται που θα στιγματίσουν τη σχέση και θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες. 

 

Σήμερα προσοχή γιατί η νευρικότητα θα επηρεάσει τη σχέση σου και μπορεί να ανατρέψει πλάνα που είχες με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ξαφνικές γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα εκτοξεύσουν τον αισθησιασμό, όμως η αντίδρασή σου θα παίξουν καταλυτικό ρόλο.

 

Ταύρος

 

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα αναδεικνύει σημαντικά οικογενειακά θέματα και ζητήματα ακίνητης περιουσίας και μπορεί να σε καλεί στο να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα σηματοδοτήσει μία νέα διαδρομή. Είναι σημαντικό να είσαι προετοιμασμένος για ανατροπές σε πιθανά σχέδια με την οικογένεια ή σε ένταση που μπορεί να προκληθεί με οικεία πρόσωπα. Φαίνεται να αντιδράς με ιδιαίτερα συγκρουσιακό τρόπο θεωρώντας πιθανά ότι προσπαθούν να σου επιβληθούν ή να σε κατευθύνουν. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να αντιληφθείς τι πραγματικά θέλουν από σένα γιατί δεν αποκλείεται να υπερβάλεις. 

 

Σήμερα η ένταση είναι μεγάλη και μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου, γι’ αυτό προσπάθησε να αφήσεις ότι αντιμετωπίζεις έξω από αυτήν. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα έρθουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου, όμως η νευρικότητα σου θα δημιουργήσει δυσκολίες στην όποια εξέλιξη.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα δημιουργεί ιδιαίτερες συνθήκες σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό περίγυρο ή πιθανές εμπορικές συμφωνίες που μπορεί σε ενδιαφέρουν. Η νευρικότητα όμως μπορεί να κυριαρχήσει και να δημιουργήσει εντάσεις με δικά σου πρόσωπα ή να υπάρξουν ανατροπές που θα δυναμιτίσουν συμφωνίες και θα σε οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να αντιδράσεις σε ότι δεν σου αρέσει. Αν δεν μπορείς να τις αποφύγεις μην χάνεις την ψυχραιμία σου γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες.

 

Σήμερα το καλό κλίμα στη σχέση σου μπορεί να αλλάξει αιφνιδιαστικά καθώς ο εκνευρισμός δεν θα είναι εύκολο να χαλιναγωγηθεί. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι κεραυνοβόλες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν σε εξόδους, προσπάθησε να διαχειριστείς την υπερένταση για να μην τη μεταφέρεις στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

 

 

Καρκίνος

 

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα  επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να δρομολογήσεις σχέδια για νέους πόρους εισοδήματος η να προκαλέσει συζητήσεις για αύξηση ή μπόνους. Καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για ανατροπές ή για έντονα συγκρουσιακές στιγμές που δεν θα είναι εύκολο να τη χειριστείς. Ξαφνικά έξοδα έρχονται από το πουθενά και ανατρέπουν τον προϋπολογισμό σου, προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί η ανασφάλεια και ο εκνευρισμός είναι κακοί σύμβουλοι. Πρόσεξε επίσης και τις εντάσεις στη σχέση σου, γιατί οξυθυμία, απολυτότητα και κτητικότητα μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

 

Σήμερα οι φοβίες σου μπορεί να εκδηλωθούν με απότομο τρόπο στο/η σύντροφό σου και να προκαλέσουν έντονες προστριβές. Αν είσαι ελεύθερος/η υπερένταση και έλλειμμα αυτοπεποίθησης δεν θα σου επιτρέψουν να επικεντρωθείς στον έρωτα.

 

 

 

Λέων

 

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που πραγματοποιείται σήμερα σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις νέες συνεργασίες ή να ανοίξεις ένα νέο κύκλο σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στα επαγγελματικά σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι αφού δεν ανέχεσαι περιορισμούς και ότι μπορεί να σε καταπιέζει ή να σε προσβάλλει. Αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να υπερβάλλεις στις αντιδράσεις σου και να μην διστάσεις να συγκρουστείς μετωπικά, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις. Προσπάθησε να μετρήσεις τις αντιδράσεις σου και να μη οδηγηθείς σε οριακές καταστάσεις που μόνο θετικές δεν θα είναι.

 

Σήμερα δεν ανέχεσαι να μπεις σε καλούπια και αυτό καθίσταται σαφές στο/η σύντροφό σου, όμως η ένταση δεν θα βοηθήσει να γίνει αποδεκτό. Αν είσαι ελεύθερος/η κεραυνοβόλες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου, η αντιδραστικότητα δεν είναι η καλύτερη στάση για να εξελιχθούν θετικά. 

 

 

 

Παρθένος

 

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα σου δημιουργεί ιδιαίτερη αναστάτωση καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο εκκρεμότητες από παρελθούσες καταστάσεις που θα πρέπει να διαχειριστείς και να αιφνιδιάζουν. Τα ξεσπάσματα είναι πολύ πιθανά καθώς οδηγείσαι σε συναισθηματική υπερχείλιση χωρίς να μπορείς να ελέγξεις τη νευρικότητα σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο συναδελφικό περιβάλλον και σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά καθώς δεν αποκλείεται να εκτονωθείς σε αυτούς δημιουργώντας προβλήματα. Άφησε τη μέρα να περάσει για να μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς και τι πρέπει να κάνεις. 

 

Σήμερα το παραμυθένιο σκηνικό που επιδιώκεις για τη σχέση σου μπορεί να ανατραπεί λόγω των αντιδράσεων σου, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός.  Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου και εκτοξεύουν τον εκνευρισμό.

 

 

Ζυγός

 

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέους στόχους και φιλοδοξίες που θέλεις να επιτύχεις. Το πιθανότερο είναι να στραφείς στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα θέλουν να σε στηρίξουν. Προσοχή όμως γιατί οι αντιδράσεις σου μπορεί να είναι σπασμωδικές ή να υπάρξουν ανατροπές σε ότι σχεδιάζεις που θα εκτοξεύσουν την ένταση και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που δεν ωφελούν. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τη μέρα να περάσει για να μπορέσεις με ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις ότι προκύψει και να δείξεις τι πραγματικά σχεδιάζεις χωρίς νεύρα στο φιλικό σου περιβάλλον.

 

Σήμερα οι διαφωνίες σε κοινούς στόχους με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσουν την κατάσταση στα άκρα και να μην μπορέσεις να κρατήσεις τα νεύρα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από τον φιλικό περίγυρο που να σε αιφνιδιάσει, η ένταση όμως είναι στα ύψη και δεν υπόσχεται θετικές  προοπτικές.

 

 

Σκορπιός

 

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την καριέρα σου. Νέες προτάσεις που σε ενδιαφέρουν ή εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική στέγη μπορεί να υπάρξουν. Παράλληλα θα πρέπει να είσαι έτοιμος γιατί οι ανατροπές σε επαγγελματικά σχέδια δεν αποκλείονται, κάτι που θα  ανεβάσει τον εκνευρισμό στα ύψη και δεν θα είναι εύκολο να μην αντιπαρατεθείς σφοδρά με πρόσωπα που είναι σημαντικά για την καριέρα σου ή ανώτερους σου. Είναι προτιμότερο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να προσπαθήσεις να αποφύγεις σημαντικά ζητήματα και αποφάσεις γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις λόγω των σπασμωδικών αντιδράσεων.

 

Σήμερα δεν πρέπει να εκτονωθεί η ένταση που σου δημιουργούν επαγγελματικά ζητήματα στο ταίρι σου, γι’ αυτό κράτησε την ψυχραιμία σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν κεραυνοβόλοι έρωτες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, όμως η οξυθυμία και η αντιδραστικότητα δημιουργούν προβλήματα στην όποια  πορεία μπορεί να υπάρξει. 

 

 

 

Τοξότης

 

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με νέα αντικείμενα σε ότι αφορά τις σπουδές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν ή να υπάρξουν πρόσωπα από το εξωτερικό που θα ανοίξουν νέους δρόμους  για εσένα. Καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για ανατροπές ή για έντονες αντιδράσεις που μπορεί να  υπάρξουν από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος αφού θα σε οδηγήσουν σε  απότομες και συγκρουσιακές συμπεριφορές. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις σημαντικά θέματα συζήτησης καθώς η μέρα δεν ενδείκνυται.

 

Σήμερα οι απότομες και νευρικές αντιδράσεις θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή και μπορεί να απομακρύνουν το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν ξαφνικά στη ζωή σου, ο εκνευρισμός όμως είναι στα ύψη  και η συμπεριφορά σου μπορεί να  ανατρέψει την όποια εξέλιξη.

  

 

 

Αιγόκερως

 

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο αιφνιδιαστικές επιχειρηματικές προτάσεις ή οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους που θα σε απασχολήσουν έντονα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το πώς θα το διαχειριστείς γιατί η καχυποψία και εκνευρισμός δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα και δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με όποιον θεωρείς ότι προσπαθεί να κερδοσκοπήσει εις βάρος σου  ή να σε αδικήσει. Ένταση μπορεί να υπάρχει και στην ερωτική σου ζωή καθώς αντιδράς με οξύτητα στο ταίρι σου, κάτι που μπορεί να πάρει εκρηκτικές διαστάσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

 

Σήμερα το πάθος είναι στα ύψη, παράλληλα στα ύψη είναι και η νευρικότητα και οι εντάσεις μπορεί να οδηγήσουν τη σχέση στα όρια. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι κεραυνοβόλες γνωριμίες που θα ταράξουν για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά αλλά θα δημιουργήσουν και αίσθημα αστάθειας.

  

 

 

Υδροχόος

 

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα προσανατολίζει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν ξαφνικά στο προσκήνιο νέες συνεργασίες που μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα. Καλό είναι βέβαια να είσαι προετοιμασμένος και για ανατροπές που μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις λόγω νευρικότητας και συγκρουσιακής διάθεσης. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ηρεμία ότι κι αν προκύψει γιατί δεν αποκλείεται οι ανατροπές στα σχέδιά σου να κοστίσουν και τη σχέση με τους συνεργάτες σου. Ο εκνευρισμός μπορεί να επηρεάσει και την προσωπική σου ζωή, λόγω των απότομων συμπεριφορών που έχεις.

 

Σήμερα νιώθεις ότι καταπιέζεσαι και δεν αποκλείεται να αντιδράσεις με οξύτητα σε ότι προκύψει στη σχέση σου δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι κεραυνοβόλες γνωριμίες που θα εκτοξεύσουν το καρδιοχτύπι, παράλληλα όμως η ένταση θα είναι στα ύψη.

 

 

Ιχθύες

 

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα πιθανά να ανοίξει μία νέα σελίδα σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για μία καινούργια δουλειά ή για εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα εργασιακή στέγη. Καλό είναι να έχεις το νου σου ότι πιθανό είναι να υπάρξουν ανατροπές και να προκληθούν εντάσεις με πρόσωπα του συναδελφικού περιβάλλοντος καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι καταπιέζεσαι ή προσπαθούν να σου επιβληθούν. Προσπάθησε να κρατήσεις ψυχραιμία και να δείξεις ωριμότητα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι κι αν έρθει στο προσκήνιο.

 

Σήμερα η υπερένταση της δουλειάς είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει τη σχέση σου και να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση της ημέρας και η νευρικότητα δεν σου επιτρέπουν να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!