GOSSIP

Στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση θα γίνει ο γάμος της Heidi Klum

Η ξανθιά καλλονή με καταγωγή από τη Γερμανία ετοιμάζεται να κάνει ένα γάμο υπερπαραγωγή, και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, ο γάμος της διάσημης παρουσιάστριας και top model Heidi Klum και του μουσικού Tom Kaulitz, θα γίνει στο Κάπρι, στο υπερπολυτελές σκάφος που άνηκε στον Αριστοτέλη Ωνάση: τη θρυλική θαλαμηγό "Χριστίνα".

Το ζευγάρι ήδη βρίσκεται στο Κάπρι και κάνει αναρτήσεις στο Instagram που δείχνουν πως και οι δυο είναι τρισευτυχισμένοι και έχουν στο πλευρό τους πολλούς και καλούς φίλους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Jul 30, 2019 at 6:54am PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Jul 30, 2019 at 7:44am PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Jul 30, 2019 at 8:01am PDT


Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής Bild, το μοντέλο και ο μουσικός θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης στο Κάπρι της Ιταλίας, πάνω στο κατάστρωμα του θρυλικού σκάφους "Χριστίνα". 


Αν και πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καλεσμένοι θα είναι περίπου 120 άτομα, ενώ στο πλευρό τους θα είναι και οι οικογένειές τους. Το μυστήριο θα τελεστεί το Σάββατο ενώ θα ακολουθήσει και φαντασμαγορικό πάρτι.

Θυμίζουμε πως η 46χρονη Heidi ήδη έχει κάνει δύο γάμους (με τον τραγουδιστή Seal και με τον ηθοποιό Ric Pipino), ενω ήδη έχει παντρευτεί με πολιτικό γάμο και τον 29χρονο Tom Kaulitz (των Tokio Hotel). Οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί λίγο πριν τη φετινή Πρωτοχρονιά και κανείς δεν πήρε χαμπάρι πως παντρεύτηκαν την περασμένη Άνοιξη.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!