ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 31 Ιουλίου 2019

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Καρκίνο και έχεις την δυνατότητα να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς και εφορία που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Η ένταση είναι μεγάλη όπως και η καχυποψία, εμπιστεύσου όμως η διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις. Αργότερα το απόγευμα η Σελήνη περνάει το Λέοντα απογειώνοντας το κέφι, την χαρά, την αισιοδοξία.

Κριός 

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Καρκίνο και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις οικογενειακά ζητήματα που καλείσαι να λύσεις ή θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στην κυκλοθυμία καθώς είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Αργότερα το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου. Η στροφή στη διασκέδαση και στο αισθηματικό παιχνίδι είναι εμφανής. Δεν θα χάσεις χρόνο να απολαύσεις κάθε στιγμή με την παρέα ή με το/η σύντροφό σου που μπορείς να περάσεις μοναδικά. 

 

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις έντονα αισθησιακή ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η λάμπεις και γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου. Πιθανό είναι πολλοί να δείξουμε το ενδιαφέρον τους για σένα.

 

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Καρκίνο και έχεις την ευκαιρία να δεις τα κοντινά σου πρόσωπα και να συζητήσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Εμπορικά ζητήματα, συμφωνίες επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων ευνοούνται σημαντικά, γι’ αυτό προσπάθησε να τα δρομολογήσεις. Αργότερα το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και επιδιώκεις να βρεθείς με την οικογένεια καθώς ο συναισθηματισμός είναι έντονος και έχεις ανάγκη για ζεστασιά και τρυφερότητα. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις την κυκλοθυμία και τη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου γιατί είναι αυτή που θα δημιουργήσει εντάσεις με τα οικεία πρόσωπα χωρίς πραγματικά να υπάρχει λόγος. 

 

Σήμερα δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό του χώρο και είναι βέβαιο ότι θα βιώσεις έντονα ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που να έχουν την αίσθηση του γνώριμου.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Καρκίνο και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν. Προσοχή γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε σπατάλες και περιττά έξοδα που μετά θα μετανιώσεις. Αργότερα το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και η ανάγκη για επικοινωνία γίνεται κυρίαρχη. Δεν θα διστάσεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος, να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν, να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους κοινωνικού σχολιασμού. Βαριέσαι εύκολα και αυτό μπορεί να σε κάνει νευρικό, πρόσεξε γιατί οι αντιδράσεις θα είναι έντονες.

 

Σήμερα προσκλήσεις για εξόδους και πάρτι δεν αποκλείονται που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η σε κοινωνικές εκδηλώσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες καθώς εντυπωσιάζεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και έχεις τη δυνατότητα να δράσεις καταλυτικά σε ότι αφορά συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε εγωκεντρικές τάσεις και υποκειμενισμό που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Αργότερα το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και στρέφεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να σε απασχολούν. Πρόσεχε γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

 

Σήμερα ένα ρομαντικό δείπνο που θα απογειώσει το πάθος θα είναι ιδανικό για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα εντείνει τον αισθησιασμό και τον πόθο. 

 

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Καρκίνο και εντείνει τις ευαισθησίες θολώνοντας τη σκέψη, κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί άμεσα στην καθημερινότητα προκαλώντας λάθη. Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τη διάθεσή σου και να αποφύγεις ότι μπορεί να σε εκθέσει. Αργότερα το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από το παρασκήνιο με δυναμισμό αυτοπεποίθηση και διάθεση να πρωταγωνιστήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό βέβαια μπορεί να σε οδηγήσει στο να επικεντρωθείς μόνο στις ανάγκες του αδιαφορώντας για τους άλλους και να αρχίσουν τα προβλήματα.

 

Σήμερα εξέφρασε στο ταίρι σου τι θέλεις πραγματικά, δώσε όμως και τον κατάλληλο χώρο να εκφράσει και αυτό τις ανάγκες του. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν καθώς η δυναμική προσωπικότητά σου εντυπωσιάζει όπου κι αν βρεθείς. 

 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Καρκίνο και έχεις την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που θέλεις να επιτύχεις. Οι φιλικές παρέες σου τραβούν το ενδιαφέρον αφού μπορείς να εκφράσεις ιδέες και απόψεις που έχεις. Μην απαξιώνεις όποιον διαφωνεί μαζί σου δημιουργώντας εντάσεις. Αργότερα το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και γίνεσαι πιο εσωστρεφής. Οι ευαισθησίες εκτοξεύονται και αυτό δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά τα πράγματα καθώς η σκέψη θολώνει. Η τέχνη είναι μοναδική διέξοδος για να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου.  

 

Σήμερα θέλεις να απολαύσεις το/η σύντροφό σου μακριά από όλους και όλα, επεδίωξε το και να είσαι βέβαιος ότι θα ζήσεις απόλυτα ρομαντικές στιγμές.  Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές από το παρελθόν μπορεί να δημιουργήσουν συναισθηματική θύελλα.

 

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις λύσεις ή να κατευθύνεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει στην επαγγελματική σου ζωή. Απέφυγε να συγκρουστείς με ανώτερους σου γιατί αυτό θα μπει εμπόδιο στην προσωπική σου εξέλιξη. Αργότερα το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα αλλάζοντας τη διάθεσή σου αφού επιδιώκεις να βρεθείς με φίλους, να συζητήσεις μαζί τους και να περάσεις όμορφα. Συλλογικές προσπάθειες και οργανώσεις μπορεί να κινήσουν το ενδιαφέρον σου καθώς απολαμβάνεις να λειτουργείς ομαδικά. 

 

Σήμερα η έξοδος με την παρέα θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό περίγυρο που να σας φέρουν πιο κοντά οι πρωτοποριακές σκέψεις και απόψεις.

 

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα σπουδών και σεμιναρίων, νομικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, ότι αφορά το εξωτερικό και επαφές που μπορεί να έχεις με αυτό. Πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις αμελής και να κάνεις λάθη. Αργότερα το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και προσανατολίζεσαι σε ότι αφορά την καριέρα και πιθανές ευθύνες που μπορεί να επωμίζεσαι και να σου δημιουργούν άγχος. Εμπιστεύσου τις δυνατότητες και την εργατικότητά σου και να είσαι βέβαιος ότι αυτά μπορούν να σε βοηθήσουν στο να εξελιχθείς.

 

Σήμερα οι υποχρεώσεις της καριέρας μπορεί να φορτίζουν την ψυχολογία σου, μην εκτονωθείς το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που να σου θυμίζουν έντονα το ενδιαφέρον. 

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Καρκίνο και έχεις την δυνατότητα να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς και εφορία που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Η ένταση είναι μεγάλη όπως και η καχυποψία, εμπιστεύσου όμως η διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις. Αργότερα το απόγευμα η Σελήνη περνάει το Λέοντα απογειώνοντας το κέφι, την χαρά, την αισιοδοξία. Επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που έχεις καιρό να δεις και να διασκεδάσεις μαζί τους. Καλό είναι να μην φανατίζεσαι με τις απόψεις σου γιατί αυτό που μπορεί να σε οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και να χαλάσεις το ευχάριστο κλίμα.

 

Σήμερα η διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι θα δώσουν ανάσα φρεσκάδα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς πρωταγωνιστής στο ερωτικό παιχνίδι.

  

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Καρκίνο και μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν τις συνεργασίες σου και να επικεντρωθείς στο να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις που έχουν διαταράξει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μην δείχνεις έντονη η υποχωρητικότητα καθώς μπορεί να συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν σου αρέσουν. Αργότερα το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και μπορεί να προκύψουν οικονομικής φύσεως θέματα σε σχέση με τρίτους οι επιχειρηματικές κινήσεις που θα πρέπει να ασχοληθείς. Ο εκνευρισμός εντείνεται καλό είναι βέβαια να δείξεις ωριμότητα και να πιστέψεις στη διαίσθησή σου που θα σε καθοδηγήσει μοναδικά.

 

Σήμερα το πάθος μπορεί να κυριαρχήσει σήμερα αρκεί να βάλει στην άκρη καχυποψία και ζήλια που θα δυναμιτίσουν το κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα δόνηση για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά της προσωπικής του ζωής.

  

 

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Καρκίνο και έχεις την ευκαιρία να δρομολόγησης υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να έχεις σε εργασιακό επίπεδο και πιθανά λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε να μην είσαι επικριτικός με τους συναδέλφους σου γιατί θα προκληθούν κόντρες. Αργότερα το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και η ανάγκη να έρθει σε επαφή με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου είναι έντονη. Στην προσπάθεια να επικρατήσει ηρεμία και να υπάρξουν ισορροπίες στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου μπορείς να ανεχτείς καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν, εξέφρασε αυτό που πραγματικά θέλεις.

 

Σήμερα η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με το/η σύντροφό σου είναι διάχυτη, θέλεις να τον/ην περιποιηθείς και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί.  Αν είσαι ελεύθερος/η φλερτάρεις και ερωτοτροπείς και σαν αποτέλεσμα οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Καρκίνο και κυρίως σε ενδιαφέρει όλα να βαίνουν καλώς στην προσωπική σου ζωή καθώς ο έρωτας για σένα είναι άκρως σημαντικός. Μπορεί όμως να γίνεις εγωιστής και αυτό να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, γι’ αυτό καλό είναι να ακούσεις τι είναι αυτό που θέλει από εσένα. Αργότερα το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και πιθανά να σε απασχολήσουν ζητήματα της δουλειάς σου μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος. Εμπιστεύσου τη γρήγορη αντίληψη που έχεις και τη διάθεση τελειομανίας και να είσαι βέβαιος ότι θα εντυπωσιάσεις πάλι με την προσπάθειά σου. Το να είσαι επικριτικός δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου.

Σήμερα η πίεση της δουλειάς σου δημιουργεί γκρίνια και δεν αποκλείεται να την εκτονώσεις στο ταίρι σου δημιουργώντας προστριβές. Αν είσαι ελεύθερος/η  μέσα από το εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που να εντείνει το ενδιαφέρον σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!