ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 30 Ιουλίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν.

Κριός 

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η διάθεση να βρεθείς με την οικογένεια και να νιώσεις τη θαλπωρή και την τρυφερότητα που μόνο αυτή μπορεί να σου δώσει είναι έντονη. Απομακρύνεσαι από το κοινωνικό σου περιβάλλον καθώς η εσωστρέφεια κυριαρχεί και η κυκλοθυμία κάνει την εμφάνισή της. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει σε κατήφεια η απογοήτευση λόγω πιθανών αντιπαραθέσεων με πρόσωπα της οικογένειάς σου που σου ρίχνουν την ψυχολογία. Προσπάθησε ακόμα να μην γίνεσαι πιεστικός για να επιβεβαιωθείς γιατί θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα.

 

Σήμερα η ανάγκη για μοναχικότητα και η κατήφεια δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν αποστάσεις και ψυχρότητα από το/η σύντροφό σου πρόσεχε. Αν είσαι ελεύθερος/η η διάθεσή σου δεν είναι η κατάλληλη για να ασχοληθείς με τον έρωτα. 

 

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και γίνεσαι περισσότερο κοινωνικός και ανοιχτός στη συζήτηση και στην επικοινωνία. Στρέφεσαι στο στενό σου περίγυρο για να μπορέσεις να συζητήσεις θέματα που πιθανά σε απασχολούν. Οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους δεν αποκλείονται, προσπάθησε να τις απολαύσεις. Η αντίθεση της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην εξέλιξη εμπορικών συμφωνιών ή συνεργασιών σε σχέση με το διαδίκτυο και την επικοινωνία, καλό είναι να μην απογοητευτείς. Διαφορετικές απόψεις μπορεί να οδηγήσουν σε αποστασιοποίηση με κοντινά σου πρόσωπα, μην το επιτρέψεις.


Σήμερα προσπαθώντας να πάρεις την επιβεβαίωση από το ταίρι σου μπορεί να γίνεις πιεστικός και αυτό να δημιουργήσει δυσαρέσκεια. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, πρόσεξε όμως γιατί δείχνεις ψυχρός και αδιάφορος και αυτό θα επηρεάσει την εξέλιξη τους.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Έχεις την επιμονή και την επιμονή να διεκδικήσεις την αύξηση του εισοδήματός σου καθώς είναι σημαντικό για σένα και σου δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει δυσκολίες και εμπόδια στην τακτοποίηση λογαριασμών ή οικονομικών θεμάτων που μπορεί να σε απογοητεύσουν. Αιτήματα για αύξηση ή μπόνους μπορεί να πέσουν στο κενό, μην πτοείσαι και προσπάθησε άλλη στιγμή που τα πράγματα θα είναι πιο ευοίωνα.

 

Σήμερα  οι ανασφάλειες μπορεί να σε οδηγήσουν στην εσωστρέφεια και την απογοήτευση και αυτό να επηρεάσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η οι φόβοι γίνονται εντονότεροι και σε αποθαρρύνουν από το ερωτικό παιχνίδι.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και δείχνεις δυναμισμό και αποφασιστικότητα σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Πιθανό είναι να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες για συνεργασίες που θεωρείς ότι μπορούν να αποδώσουν πολλά. Προσπάθησε να μην γίνεις υποκειμενικός γιατί αυτό θα επηρεάσει τις όποιες εξελίξεις. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει διαφωνίες και ενστάσεις που μπορεί να υπάρχουν σε επίπεδο συνεργασιών οδηγώντας σε στην απογοήτευση. Προσοχή γιατί η ανάγκη επιβεβαίωσης από το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει σε δυσαρέσκεια και να πάρετε αποστάσεις.

 

Σήμερα μην γίνεσαι πιεστικός με το/η σύντροφό σου γιατί το βέβαιο είναι ότι θα αντιδράσει και θα ψυχρανθεί μαζί σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, όμως η συμπεριφορά σου μπορεί να φέρει απόσταση. 

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και εντείνει πιθανές ανασφάλειες λόγω των τραυμάτων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα για να καταφέρεις να ισορροπήσεις και να ξεφύγεις από τη μελαγχολία. Η αντίθεσή της με τον χρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εμπόδια και δυσκολίες στην εξέλιξη υποχρεώσεων που μπορεί να έχεις αναλάβει και αυτό να σου δημιουργήσει απογοήτευση. Οι διαφωνίες με πρόσωπα του εργασιακού περίγυρου ενισχύουν την κατήφεια και τη θλίψη και σε οδηγούν πιθανά στο να απομονωθείς.

 

Σήμερα η κακή σου διάθεση μπορεί να δημιουργήσει ψυχρότητα στη σχέση σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να εντείνουν ανασφάλειες και φόβους. 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και θέλεις να επιτύχεις. Στρέφεσαι στο φιλικό περίγυρο καθώς απολαμβάνεις να συζητάς με φίλους και να εκφράζεις πρωτοποριακές ιδέες και απόψεις. Δείξε προσοχή στη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να γίνεις απαξιωτικός δημιουργώντας προβλήματα. Η αντίθεση της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο εμπόδια και δυσκολίες στην εξέλιξη των φιλοδοξιών σου που πιθανά να σε απογοητεύσουν. Δεν αποκλείεται φίλοι να γίνουν επικριτικοί μαζί σου, κάτι που θα σε οδηγήσει στο να πάρεις αποστάσεις.  

 

Σήμερα διαφωνίες για κοινούς σχεδιασμούς με το ταίρι σου μπορεί να  προκαλέσουν ψυχρότητα.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό περίγυρο μπορεί να υπάρξουν, πρόσεξε γιατί πιθανά να γίνεις πιεστικός και να μην εξελιχθούν όπως θα ήθελες.

 

 

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και καλείσαι να αντιμετωπίσεις αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες στην καριέρα σου που μπορεί να σε γεμίζουν άγχος. Θυμήσου όμως ότι έχεις την ευκαιρία να προβληθείς και να δείξεις τις δυνατότητές σου, αυτό θα σε οδηγήσει στην εξέλιξη που πιθανά επιδιώκεις. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει στο να αντιπαρατεθείς με ανωτέρους σου, κάτι που θα έχει επιπτώσεις στις σχέσεις σας. Καλό είναι να αποφύγεις τέτοιες καταστάσεις. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχουν προκύψει μπορεί να φαίνονται βουνό και μπαίνεις σε μία διαδικασία αυτοματαίωσης καθώς δεν πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. 

 

Σήμερα η κατήφεια και η νευρικότητα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα επηρεάσουν τη σχέση σου αν δεν είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, όμως πιθανή μελαγχολία και απαισιοδοξία να επηρεάσουν την πορεία τους.

 

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αισιοδοξία σου είναι έντονη καθώς νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει στο να επιτύχεις αυτά που θέλεις. Σπουδές, σεμινάρια, νομικά ζητήματα και επαφές με το εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο και πιθανά να κάνεις κινήσεις ώστε να δρομολογήσεις την εξέλιξή τους. Η παρέα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου δεν αποκλείεται. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε θέματα γνώσεων ή εμπόδια σε επαφές με το εξωτερικό που προσωρινά θα σε απογοητεύσουν. Μην φανατίζεται και γίνεσαι απολυτός στις απόψεις σου γιατί αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα σε παρέες που θα βρεθείς.

 

Σήμερα δεν αποκλείεται να γίνει σκληρός με το ταίρι σου και αυτό να οδηγήσει σε απόσταση. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να υπάρχουνε γνωριμίες, η στάση σου όμως θα καθορίσει την πορεία τους για αυτό μην γίνεσαι πιεστικός. 

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και προσανατολίζεσαι στο να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η ένταση είναι διάχυτη από το πρωί και μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη των οποίων θεμάτων σου καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο εμπόδια και δυσκολίες σε ότι θέλεις να λύσεις και αυτό να σε οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις που δεν θα βοηθήσουν στην θετική πορεία των οικονομικών στο θεμάτων. Πρόσεξε γιατί απαισιοδοξία και ζήλια δημιουργούν εκρηκτικό μείγμα για την προσωπική σου ζωή.

 

Σήμερα η ανάγκη να νιώσεις το ταίρι σου κοντά μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα πιεστικό και επιβλητικό και αυτό να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή καθώς η διάθεσή σου δεν είναι η κατάλληλη.

  

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι στο να κρατήσεις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η ανασφάλεια της μοναξιάς είναι έντονη. Καλό είναι να μην είσαι υποχωρητικός καθώς αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψεις ότι έχει συμβιβαστεί με καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειες και τους φόβους σου και μπορεί να γίνεις έντονα κυριαρχικός με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου, κάτι που θα προκαλέσει αντιπαραθέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξει ψυχρότητα. Προβλήματα στις συνεργασίες σου δεν αποκλείονται που θα σε βαρύνουν ψυχολογικά.

 

Σήμερα το να προσπαθήσεις να επιβληθείς στο ταίρι σου δεν θα μπορέσει να σου εξασφαλίσει τη συντροφικότητα που αποζητάς. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες, όμως μπορεί να γίνεις πιεστικός και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα.

  

 

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και ανεβάζει τους ρυθμούς της καθημερινότητας καθώς επωμίζεσαι περισσότερες υποχρεώσεις και αγγαρείες στη δουλειά που σε γεμίζουν άγχος. Σημαντικό είναι να βάλεις ένα είδος άσκησης στο πρόγραμμά σου για να μπορέσεις να εκτονώσεις την ένταση και να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Η αντίθεση της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια δυσκολίες στην εξέλιξη των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει ή αντιδικίες με πρόσωπα στη δουλειά που μπορεί να θεωρείς ότι δημιουργούν παρασκήνιο εις βάρος σου. Δείξε ωριμότητα και μην αφήνεις την απογοήτευση να σε καταβάλει. 

 

Σήμερα η ένταση της καθημερινότητας δεν δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για έντονα τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και η κακή ψυχολογία σου δεν αφήνουν περιθώρια να ασχοληθείς με τον έρωτα.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η παιδικότητα, η χαρά, η θετική διάθεση είναι έντονη. Νιώθεις πιο σίγουρος από ποτέ για τον εαυτό σου και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό από το περιβάλλον σου. Ο έρωτας παίζει καταλυτικό ρόλο καθώς απολαμβάνει στο ερωτικό παιχνίδι και το να βρίσκεσαι με το/η σύντροφο ή με πιθανή νέα γνωριμία. Η αντίθεση της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις περιοριστικός και να πιέσεις το ταίρι σου, κάτι που θα οδηγήσει στο να πάρετε αποστάσεις και να ψυχρανθείτε. Προσπάθησε να ελέγξεις τις ανασφάλειές σου, διαφορετικά οι συνέπειες στην προσωπική σου ζωή δεν θα είναι ευχάριστες.

 

Σήμερα μην επιτρέψεις σε ότι σε φοβίζει να επηρεάσει τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, η ανάγκη όμως επιβεβαίωσης μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!