ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 29 Ιουλίου 2019

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή να δραστηριοποιηθείς σε ότι αφορά επιχειρηματικά ενδιαφέροντα που σε απασχολούν. Προσοχή γιατί η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε καβγάδες. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο, ανεβάζει τη διάθεση σου κατακόρυφα, βρίσκεις την αισιοδοξία σου και επιδιώκεις να βρεθείς με παρέες όπου θα διασκεδάσεις. 

Κριός 

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις, το διαδίκτυο. Πιθανό είναι να βρεθείς με παρέες και πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος απολαμβάνοντας  τη χαλαρή συζήτηση. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και σε οδηγεί στο να απομακρυνθείς από όλους καθώς εντείνει την εσωστρέφεια. Η ανάγκη να έρθεις κοντά με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου είναι κυρίαρχη καθώς θέλεις να νιώσεις τρυφερότητα και ασφάλεια. Πρόσεξε μόνο για την κυκλοθυμία μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις.

 

Σήμερα μπορείς να βιώσεις έντονα ρομαντικές στιγμές στον προσωπικό σου χώρο με το ταίρι σου που θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η η κυκλοθυμία και η μοναχικότητα πιθανά να μην αφήνουν περιθώρια να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. 

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να σε απασχολούν. Πρόσεξε μόνο γιατί θέλοντας να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου μπορεί να οδηγηθείς σε έξοδα που είναι περιττά. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο απογειώνοντας την κοινωνικότητα και τη διάθεση για επικοινωνία. Αυτό σε οδηγεί στο να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους συζητώντας. Η νευρικότητα και η μεταβαλλόμενη διάθεση σου μπορεί να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις που καλό είναι να αποφύγεις.


Σήμερα  η διασκέδαση κυριαρχεί και επεδίωξε να βγεις και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου γιατί αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πρωταγωνιστείς σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι και είναι βέβαιο ότι θα τραβήξεις τα βλέμματα και το ενδιαφέρον.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και μπορείς να κινηθείς δυναμικά σε ότι αφορά νέες συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Διεκδίκησε την προσοχή του/ης συντρόφου σου και θα την έχεις, αρκεί να μην επικεντρωθείς στο εγώ σου. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και πιθανές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι καθώς μπορείς να γίνεις κτητικός και άκαμπτος με το/η σύντροφό σου και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα.

 

Σήμερα το πάθος και ο αισθησιασμός απογειώνονται και νιώθεις ότι το ταίρι σου  μπορεί να σε καλύψει απόλυτα. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα εντείνουν τον πόθο για τον ερωτισμό.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και αυτό δεν σε βοηθά να νιώσεις ευχάριστα καθώς εγκλωβίζεσαι στην εσωστρέφεια και σε μνήμες του παρελθόντος που μπορεί να σε πληγώνουν. Η καθημερινότητα μπορεί να είναι κατάλληλη διέξοδο, αρκεί να είσαι προσεκτικός σε πιθανά λάθη που μπορεί να συμβούν. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου ανεβάζοντας κατακόρυφα ρυθμούς και σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις έντονα υποκειμενικός και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα με το περιβάλλον σου.

 

Σήμερα εξέφρασε χωρίς εγωισμούς τις συναισθηματικές σου ανάγκες στο/η σύντροφό σου και να είσαι βέβαιος ότι θα προσπαθήσει να σε καλύψει. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη κοινωνικότητα και ο δυναμισμός σου ξεχωρίζουν, γι’ αυτό και πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες. 

 

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την παρέα των φίλων σου και να δρομολογήσεις στόχους και φιλοδοξίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Καλό είναι να αποφύγεις το να γίνεις απαξιωτικός και εριστικός γιατί αυτό μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στο φιλικό σου περιβάλλον. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και σου δημιουργείται η ανάγκη να απομονωθείς καθώς τραύματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια. Μέσα από την τέχνη θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και να βελτιώσεις τη διάθεσή σου

 

Σήμερα μακριά από όλους και όλα επιδιώκεις να νιώσεις μοναδικές στιγμές τρυφερότητας που θα σας φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος, θυμήσου ποιοι είναι οι λόγοι που σε οδήγησαν  στην απομάκρυνση. 

 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να έχεις επιφορτιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο. Φρόντισε να αναδείξεις τη δουλειά σου και απέφυγε τις συγκρούσεις με ανώτερους σου για να μην υπάρξουν εμπόδια στην εξέλιξή σου. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και η ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς και να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα είναι έντονη. Ομαδικές προσπάθειες και οργανώσεις δείχνουν να σε ενδιαφέρουν πολύ καθώς απολαμβάνεις να προσπαθήσεις συλλογικό επίπεδο. Μην γίνεσαι εριστικός γιατί θα υπάρχουν συγκρούσεις. 

 

Σήμερα οι υποχρεώσεις μπορεί να μην σου αφήνουν χρόνο για να ασχοληθείς με το ταίρι σου και να δημιουργηθούν προβλήματα.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σε εντυπωσιάσουν.

 

 

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις θέματα σπουδών, νομικής φύσεως και ότι αφορά επαφές στο εξωτερικό καθώς οι συνθήκες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές. Η διάθεση να διασκεδάσεις είναι έντονη και δεν σε αφήνει να επικεντρωθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και πιθανά να προκύψουν επαγγελματικές υποχρεώσεις που πρέπει να αναλάβεις. Το άγχος εντείνεται, όμως με την μεθοδικότητα και την εργατικότητα που σε διακρίνει μπορείς να ανταπεξέλθεις σε ότι και αν προκύψει.

 

Σήμερα οι ευθύνες της δουλειάς μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος, μην το εκτονώσεις το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που έχουν να σου προσφέρουν πολλά.

 

 

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή να δραστηριοποιηθείς σε ότι αφορά επιχειρηματικά ενδιαφέροντα που σε απασχολούν. Προσοχή γιατί η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε καβγάδες. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο, ανεβάζει τη διάθεση σου κατακόρυφα, βρίσκεις την αισιοδοξία σου και επιδιώκεις να βρεθείς με παρέες όπου θα διασκεδάσεις. Είναι ευκαιρία να δεις πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που και να περάσεις υπέροχες στιγμές μαζί τους συζητώντας και απολαμβάνοντας την καλή παρέα. 

 

Σήμερα η διάθεσή σου είναι στα ύψη και αυτό επηρεάζει άκρως θετικά και την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν καθώς εντυπωσιάζεις με τη θετική σου διάθεση και τον τρόπο που φλερτάρει. 

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Δίδυμους και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις για νέες συνεργασίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Καλό είναι να εκφράσεις τις ανάγκες σου στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου και να μην είσαι υποχωρητικός. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και ανεβάζει σταδιακά τον εκνευρισμό λόγων ασφαλειών και απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια. Έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις καθώς το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά και τα αποτελέσματα να είναι ιδιαίτερα θετικά για σένα.

 

Σήμερα το πάθος απογειώνεται, πρόσεξε όμως γιατί οι ανασφάλειές σου μπορούν να οδηγήσουν σε εκρήξεις που θα επηρεάσουν τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα εντείνουν το καρδιοχτύπι.

  

 

 

 Αιγόκερως

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα καθημερινότητας και δουλειάς που μπορεί να σε απασχολούν τις τελευταίες μέρες. Η γρήγορη αντίληψη σου θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες λύσεις, απέφυγε όμως στην γκρίνια γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις εργασιακό επίπεδο. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και ανεβάζει τη διάθεση σου για επικοινωνία. Επικεντρώνεσαι στο να υπάρχει ήρεμο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αυτό που εξασφαλίζει ασφάλεια και διώχνει το φόβο της μοναξιάς. Πιθανές είναι οι προτάσεις για νέες συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

 

Σήμερα δίνεις την προσοχή σου στο να ικανοποιήσεις το ταίρι σου αποφεύγοντας εντάσεις και συγκρούσεις που θα επηρεάσουν τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη κοινωνικότητα και ο τρόπος που φλερτάρεις κινούν το ενδιαφέρον νέων προσώπων.

  

 

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε θέματα που μπορεί να απασχολούν εσένα και το/η σύντροφό σου και να τα λύσεις για τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρόσεχε μόνο γιατί ο εγωισμός είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και είναι πιθανόν να αυξηθούν οι υποχρεώσεις και αγγαρείες της καθημερινότητας, κάτι που θα σε αγχώσει. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς την εργατικότητα και τη γρήγορη αντίληψη που σε διακρίνει και να μην αφεθείς στην γκρίνια και στη νευρικότητα που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

 

Σήμερα η διάθεση να επικρίνεις το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσει δυσάρεστες καταστάσεις, καλύτερα να το αποφύγεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η νευρικότητα που νιώθεις λόγω πιθανών υποχρεώσεων που επωμίζεσαι δεν επιτρέπει να επικεντρωθείς στον έρωτα.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να προσπαθήσεις να λύσεις οικογενειακά θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές με τους γύρω σου. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει τον Καρκίνο φτιάχνοντας την ψυχολογία σου και επικεντρώνεσαι στο να απολαύσεις κάθε στιγμή με την παρέα ή το/η σύντροφό σου. Η τέχνη είναι αυτό που απολαμβάνεις περισσότερο, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμά σου το θέατρο ή τον κινηματογράφο για να περάσεις όμορφα.

 

Σήμερα το ερωτικό παιχνίδι κορυφώνεται και μπορεί να δώσει ανάσα φρεσκάδας στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η λάμπεις και η απαράμιλλη γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!