ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 28 Ιουλίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να δρομολογήσεις σχέδια και στόχους που σε ενδιαφέρουν. Φιλικά πρόσωπα μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθειά σου.

Κριός 

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η διάθεση να επικοινωνήσεις με κοντινά σου πρόσωπα είναι διάχυτη. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις ευχάριστα μαζί τους, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να είσαι υπερβολικός και να εκτεθείς μεταφέροντας πληροφορίες ή κάνοντας κοινωνικό σχολιασμό. Το απόγευμα το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις για εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, καλό είναι να μην πάρεις αποφάσεις γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη.

 

Σήμερα λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων μπορεί να οδηγήσει στο να απογοητευτείς με το ταίρι σου, μην το επιτρέψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τον  κοντινό σου περίγυρο πιθανή είναι νέα γνωριμία, πρόσεξε γιατί ωραιοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να πληγωθείς. 

 

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και προσανατολίζεται στα οικονομικά σου, γι’ αυτό και πιθανόν να τακτοποιήσεις λογαριασμούς που εκκρεμούν. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολικές σπατάλες και περιττά έξοδα που μετά θα μετανιώσεις. Προσπάθησε να είσαι συνετός στις αγορές σου για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού. Το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τις ανασφάλειες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που πιθανά να εκδηλωθεί στη σχέση σου και να δημιουργήσει προβλήματα με το/η σύντροφό σου.


Σήμερα η λάθος εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα λόγω ανασφαλειών που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η φοβίες και  υπερευαισθησία δεν σου επιτρέπουν να επικεντρωθείς στον έρωτα.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη βρίσκεται  το ζώδιό σου και κανείς δυναμικές κινήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που καθορίζουν την πορεία των πραγμάτων. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να φέρει σημαντικές νέες συνεργασίες  που θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για σένα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι πιθανές υπερβολές που μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις που θα ενοχλήσουν. Το απόγευμα το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες  δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων καλό είναι να μην πάρεις αποφάσεις που μπορεί να οδηγήσουν στην απογοήτευση.

 

Σήμερα επιθετικές διαθέσεις που μπορεί να προκαλούνται άνευ λόγου θα οδηγήσουν σε εντάσεις, είναι προτιμότερο να είσαι προσεκτικός προστατεύοντας τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες, άφησε το χρόνο να δείξει τις πραγματικές προθέσεις.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η ευαισθησία πιθανά σε οδηγεί στο να απομονωθείς μακριά από όλους καθώς αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα στη δουλειά που θα δημιουργήσουν προβλήματα με συναδέλφους ή με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Το απόγευμα το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να ισορροπήσεις και πιθανά να εντείνει τη θλίψη και την κατήφεια. Η τέχνη και ο διαλογισμός μπορούν να σου δώσουν τη διέξοδο που αναζητάς.

 

Σήμερα επικεντρώσου στο ρομαντισμό και στο πάθος, διαφορετικά η κατήφεια θα επηρεάσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να προκύψουν, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα καθώς το πιθανότερο είναι να πληγωθείς. 

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να δρομολογήσεις σχέδια και στόχους που σε ενδιαφέρουν. Φιλικά πρόσωπα μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθειά σου. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να φέρει ξαφνικά ευκαιρίες και πρόσωπα που να σε βοηθήσουν στο να επιτύχεις τις φιλοδοξίες σου. Προσπάθησε μόνο να αδράξεις την ευκαιρία και μην περιμένεις οι άλλοι να δραστηριοποιηθούν για σένα. Το απόγευμα το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες πιθανό είναι να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα για πρόσωπα ή καταστάσεις, καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν τις φιλικές σχέσεις. 

 

Σήμερα λάθος αποφάσεις για κοινούς στόχους με το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο, η τάση εξιδανίκευσης μπορεί να οδηγήσει σε πληγές. 

 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και προσπαθείς να επιλύσεις ζητήματα στην καριέρα σου καθώς αυξάνονται οι ευθύνες και υποχρεώσεις και αυτό πιθανό να σου δημιουργήσει άγχος και εκνευρισμό. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, καλό είναι βέβαια να τις αξιολογήσεις γιατί η υπερβολική αισιοδοξία μπορεί να μην ωφελήσει. Το απόγευμα το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες  σε οδηγεί στο να ωραιοποιήσεις καταστάσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην την πάρεις αποφάσεις σε ότι αφορά την καριέρα σου που μπορεί να είναι λανθασμένες. 

 

Σήμερα το άγχος των επαγγελματικών υποχρεώσεων και το έλλειμμα ξεκάθαρη σκέψεις πιθανά να εκτονωθεί στο ταίρι σου με δυσάρεστες συνέπειες.  Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον πιθανές είναι γνωριμίες που θα υπόσχονται πολλά, κρατά όμως μικρό καλάθι.

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και προσανατολίζεσαι σε θέματα σπουδών, νομικής φύσεως και ζητήματα σε σχέση με το εξωτερικό που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να φέρει σημαντικές προτάσεις από το εξωτερικό που να φαίνονται ιδανικές, καλό είναι βέβαια να αφήσεις τις υπερβολές στην άκρη και να προσπαθήσεις να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο . Θυμήσου ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και πέρασε στην πράξη. Το απόγευμα το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε παρεξηγήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός του  λόγω λανθασμένης αντίληψης των πραγμάτων που θα σε στενοχωρήσει.

 

Σήμερα υπερβολές στη διασκέδαση και στο ποτό μπορεί να δημιουργήσουν προστριβές με το ταίρι σου, κράτησε το μέτρο. Αν είσαι ελεύθερος/η  μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν, όμως καλό είναι να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

 

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και ανεβάζεις κατακόρυφα την ένταση εντείνοντας φοβίες και ανασφάλειες που μπορείς να έχεις. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη  δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα για ιδανικές λύσεις σε ό τι αφορά οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις, καλό είναι να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν. Το απόγευμα το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε οδηγεί στο να μην βλέπεις αντικειμενικά σε οικονομικά ζητήματα ή στην αισθηματική σου ζωή, κάτι που θα οδηγήσει σε λάθη και ένταση. 

 

Σήμερα η καχυποψία και η ζήλια εντείνονται και δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις με ξεκάθαρη σκέψη δημιουργώντας έτσι έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η οι ανασφάλειες και η έντονη συναισθηματικότητα πιθανά να σε οδηγήσουν στην εσωστρέφεια. 

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επιδιώκεις να λύσεις ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί ηρεμία. Η αντίθεση της με τον Δία στο ζώδιό σου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, αρκεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Το απόγευμα το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες εκτοξεύει τις ευαισθησίες στα ύψη θολώνοντας την κρίση και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις που θα σου κοστίσουν πιθανά τις συνεργασίες του. Μην προβεί σε σημαντικές κινήσεις

 

Σήμερα δεν έχεις αντικειμενική κρίση και αυτό μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, καλό είναι όμως να μην βιαστείς να ενθουσιαστείς γιατί ο χρόνος μπορεί να δείξει την πραγματικότητα και αυτή θα σε πληγώσει.

  

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους  και στρέφεσαι στο να λύσεις ζητήματα  της καθημερινότητας και της δουλειάς καθώς αναλαμβάνεις επιπλέον υποχρεώσεις και αγγαρείες που λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία και στο πρόγραμμά σου. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη  λειτουργεί σαν φύλακας άγγελος σου και μπορεί να οδηγήσει στη λύση δύσκολων καταστάσεων. Μην χάσεις το μέτρο λόγω άγχους γιατί αυτό θα επηρεάσει τη συναδελφικές σχέσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες  διαστρεβλώνει την εικόνα των πραγμάτων και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές σε εργασιακό επίπεδο.

 

Σήμερα τα νεύρα της καθημερινότητας και το έλλειμμα ξεκάθαρης σκέψης μπορεί να  δημιουργήσουν εντάσεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η υπερβολική προσπάθεια και η ένταση πιθανά να σε οδηγήσουν στο να ξεκουραστείς και όχι με φλερτάρει.

  

 

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αισιοδοξία, η χαρά και η παιδικότητα είναι στα ύψη, γι’ αυτό και επικεντρώνεσαι στο να ξεφαντώσεις με την παρέα και το ταίρι σου και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές στη συμπεριφορά ή στη διασκέδαση και αυτό να προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου. Το απόγευμα το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες πιθανά να σε οδηγήσει σε λανθασμένη εκτίμηση στην αισθηματική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξει απογοήτευση και κατήφεια.

 

Σήμερα ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις και σε αντιπαραθέσεις με το/η σύντροφό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πολλά πρόσωπα μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους,  άφησε το χρόνο να δείξει ποιες είναι οι πραγματικές τους προθέσεις.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι στο να βρεθείς με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος καθώς είναι έντονη η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου και να νιώσεις ζεστασιά. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη  μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας που καλό είναι να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το απόγευμα το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τις ευαισθησίες και δίνει λανθασμένες προεκτάσεις σε οικογενειακά ζητήματα κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να απογοητευτείς.

 

Σήμερα εκμεταλλεύσου το ρομαντικό κλίμα που επικρατεί και μην επιτρέψεις σε πιθανή θλίψη  να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η κυκλοθυμία και υπερευαισθησία σε οδηγούν στην εσωστρέφεια.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!