ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 27 Ιουλίου 2019

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους εντείνοντας τη διάθεση για εσωστρέφεια και μοναχικότητα καθώς μνήμες του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και μπορεί να θολώνουν τη σκέψη.

Κριός 

 

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και η ανάγκη να επικοινωνήσεις γίνεται εντονότερη από ποτέ. Στρέφεσαι σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος επιδιώκοντας να συναντηθείς μαζί τους και να συζητήσεις για θέματα που μπορεί να σας  απασχολούν. Το εμπόριο, η επικοινωνία, οι δημόσιες σχέσεις σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σου δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να πείσεις με τα επιχειρήματά σου οποίους συναλλάσσεται. Εντυπωσιάζεις σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς με την λάμψη και το χιούμορ σου, διασκέδασε το. 

 

Σήμερα η κατανόηση που υπάρχει στη σχέση σου μπορεί να δώσει υπέροχες στιγμές, η διασκέδαση είναι κάτι που θα απολαύσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η καλή διάθεση και η αυτοπεποίθηση που έχεις δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα σε κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να βρεθείς. 

 

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και εντείνεται το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν. Επιδιώκεις να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες που πιθανά σε αγχώνουν. Σχέδια για συζητήσεις ή εύρεση νέων πόρων εισοδήματος μπορεί να υπάρξουν καθώς ο προϋπολογισμός σου είναι αυτό που κυρίως σου δημιουργεί ανασφάλεια. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα  σου δίνει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε πιθανές συζητήσεις ή διεκδικήσεις οικονομικού επιπέδου. Το πιθανότερο είναι το αίτημά σου να γίνει αποδεκτό καθώς μπορείς να τεκμηριώσεις και να υποστηρίξεις αυτό που πιστεύεις.

 

Σήμερα  μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς πάθος και συναίσθημα εναρμονίζονται και δημιουργούν ιδανικό κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθώς εντυπωσιάζεις με την θετική σου αύρα.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και ο δυναμισμός είναι στα ύψη καθώς διεκδικείς την προσοχή των σημαντικών προσώπων της ζωής σου. Οι  προσωπικές σου ανάγκες είναι κυρίαρχες, όμως καλά θα κάνεις να περιορίσεις υποκειμενικές διαθέσεις  που μπορεί να σε φέρουν σε σύγκρουση με συνεργάτες ή το ταίρι σου. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα  σου δημιουργεί ιδιαίτερα καλή διάθεση και δείχνεις να μπορείς να κατανοήσεις τι θέλουν οι γύρω σου αλλά και να γίνεις κατανοητός και εσύ. Έχεις την ευκαιρία να προβάλλεις τη δουλειά σου και να πάρει σημαντικές αποφάσεις για συνεργασίες που πιθανόν να σε ενδιαφέρουν και μπορούν να δώσουν πολλά.

 

Σήμερα εκφράζοντας τις ανάγκες σου είναι βέβαιο ότι θα βρεις την κατανόηση του/ης συντρόφου, μην διστάσεις να δείξεις και τη δική σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικός σου σήμερα και είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσεις πολλούς στο πέρασμά σου.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους εντείνοντας τη διάθεση για εσωστρέφεια και μοναχικότητα καθώς μνήμες του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και μπορεί να θολώνουν τη σκέψη. Είναι σημαντικό για σένα να συγκεντρωθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις γιατί είναι αυτές που θα σε γειώσουν και θα ισορροπήσουν τη διάθεσή σου. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα  σου δίνει την ευκαιρία να ξεφύγεις από ότι σε ταλαιπωρεί και να νιώσεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος μπορούν τώρα να λυθούν, μην χάσεις την ευκαιρία.

 

Σήμερα είναι ιδανικά για εσένα και το/η σύντροφό σου να ζήσετε ονειρικές στιγμές που θα απογειώσουν τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείεται να υπάρξουν, πιθανή είναι η επαναπροσέγγιση από την πλευρά σου. 

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με φίλους καθώς έχεις την ανάγκη να συζητήσεις, να εκφράσεις ιδέες και πρωτοποριακές απόψεις που έχεις. Συλλογικές προσπάθειες και οργανώσεις μπορούν να μπουν στο πρόγραμμά σου καθώς απολαμβάνεις την ομαδική  δουλειά. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να ξεχωρίσεις σε φιλικές παρέες ή σε ομάδες που θα βρεθείς λόγω της προσωπικότητας και των απόψεων που εκφράζεις. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και μπορείς να δρομολογήσεις θετικότατα στόχους και φιλοδοξίες που έχεις.

 

Σήμερα εξέφρασε σχέδια και όνειρα που έχεις στο ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα σταθεί αρωγός δίπλα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τα φιλικό περίγυρο που θα νιώσεις ότι μπορούν να αντιληφθούν τη στάση ζωής σου. 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους αυξάνοντας τους ρυθμούς σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες που αναλαμβάνεις. Αυτό μπορεί να σε αγχώσει, όμως έχεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις καθώς σε διακρίνει υπευθυνότητα,  μεθοδικότητα και διάθεση για δουλειά. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα  μπορεί να φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικές προτάσεις από το παρελθόν που καλό είναι να επανεξετάσεις γιατί πιθανά να είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν στο να προβληθείς και να εξελιχθείς στην καριέρα σου.

 

Σήμερα οι πολλές υποχρεώσεις δεν σε εμποδίζουν να βρεις χρόνο για το/η σύντροφό σου, άλλωστε φαίνεται να δείχνει κατανόηση και διάθεση στήριξης.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μέσα από κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν πιθανές είναι γνωριμίες που θα σηματοδοτήσουν κάτι σημαντικό για εσένα.

 

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους εκτοξεύοντας την αισιοδοξία και το κέφι. Σημαντικό είναι για σένα να ασχοληθείς με σεμινάρια και σπουδές που μπορεί να ενδιαφέρουν, με νομικά ζητήματα που θέλεις να ξεκαθαρίσεις, με επαφές στο εξωτερικό που θέλεις να αναπτύξεις. Προτάσεις για εξόδους από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου είναι πιθανές. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου και μπορεί να προχωρήσεις σε κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου. Η διασκέδαση και το φλερτ αποκτούν κυρίαρχο ρόλο, καθώς εντυπωσιάζεις. 

 

Σήμερα μία απόδραση στην ύπαιθρο είναι κάτι που θα εκτιμήσει απόλυτα το ταίρι σου και θα δώσει ανανεωτική πνοή στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η φλερτάρεις και εντυπωσιάζεις και πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σε προσεγγίσουν.

 

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και νιώθεις έντονο εκνευρισμό και κατήφεια από το πρωί που θα πρέπει να διαχειριστείς για να μην μεταφέρεις στους γύρω σου. Μπορείς να επικεντρωθείς σε οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να βρεις την ηρεμία και την αυτοπεποίθησή σου και να προχωρήσεις σε σημαντικές κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις οικονομικούς στόχους που έχεις. Καχυποψία και ζήλια μένουν μακριά από τη σχέση σου και το πάθος απογειώνεται. 

 

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις άκρως αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου, βαθύτερα συναισθήματα θα έρθουν στην επιφάνεια. Αυτό θα εκτοξεύσει το πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα νιώσεις ότι σε επηρεάζουν σε βαθύτερο επίπεδο. 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και προσανατολίζεσαι σε ότι αφορά συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις, καθώς είναι κυρίαρχο για εσένα να επικρατήσει ισορροπία και καλή διάθεση. Γεγονός είναι ότι οι βαθύτερες ανασφάλειές σου σε καθορίζουν και μπορεί να σε οδηγήσουν σε συμβιβασμούς. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα ανεβάζει το κέφι, την αυτοπεποίθησή σου και δημιουργεί στις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προωθήσεις τις προσωπικές του απόψεις σε συνεργασίες που μπορεί να έρθουν. Όμορφες στιγμές διασκέδασης μπορεί να υπάρξουν με το ταίρι σου που θα οδηγήσουν σε έντονα ερωτικό κλίμα και ανανεωτική διάθεση στην προσωπική σου ζωή.

 

Σήμερα διασκέδασε με το/η σύντροφό σου και να είσαι βέβαιος ότι θα περάσεις υπέροχα μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η το ερωτικό παιχνίδι σου πάει και αυτό φέρνει κοντά σου νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

  

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά την καθημερινότητα και πιθανές αγγαρείες που μπορεί να έχουν προκύψει και αναστατώνουν το πρόγραμμά σου. Σημαντικό είναι να μπορέσεις να διαχειριστείς το άγχος σου, διαφορετικά οι εντάσεις με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά δεν αποκλείονται. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα  σε βοηθά να ισορροπήσεις ψυχολογικά, να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να χειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει στη δουλειά δείχνοντας πραγματικά τις δυνατότητες και την προσφορά σου. 

 

Σήμερα θέματα ρουτίνας που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου έχεις τη δυνατότητα να λύσεις καθώς η κατανόηση του/ης συντρόφου σου είναι άπλετη. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το εργασιακό περιβάλλον πού να εντείνουν το πάθος.

  

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και προσανατολίζεσαι στο πώς να περάσεις όμορφα καθώς το κέφι, η παιδικότητα είναι στα ύψη. Θες να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας, γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να διασκεδάσεις με παρέες ή το ταίρι σου. Η τέχνη σου δίνει πολλά και πιθανά να βάλεις στο πρόγραμμά σου το θέατρο και τον κινηματογράφο. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα  δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προωθήσεις σημαντικές εργασίες πιθανά καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα που θέλεις ανάπτυξης. Γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

 

Σήμερα το ξεφάντωμα και το έντονο ερωτικό στοιχείο ευνοούν σημαντικά τη σχέση σου και απογειώνουν τον αισθησιασμό.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου σηματοδοτώντας σπουδαίες εξελίξεις.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και στρέφεις την προσοχή σου στην οικογένεια καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με οικεία πρόσωπα και να νιώσεις ζεστασιά και ασφάλεια. Πιθανό είναι να χειριστείς ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να προκύψουν. Δείξε προσοχή  στην κυκλοθυμία που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με τους γύρω σου.

Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να βρεις την καλή σου διάθεση και το δυναμισμό που χρειάζεται για να δρομολογήσεις τις εξελίξεις σε ότι αφορά ακίνητα, αγοραπωλησίες ή μετακομίσεις. Η κατανόηση που σου δείχνουν τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος είναι σημαντικότατη. 

 

Σήμερα ο ρομαντισμός είναι κυρίαρχος και μπορείς να απολαύσεις στιγμές για δύο στον προσωπικό σου χώρο που θα απογειώσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα εντείνουν τα συναισθήματα και την ανάγκη της ασφάλειας. 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!