ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχεις αναλάβει σε επαγγελματικό επίπεδο. Πρόσεξε μόνο γιατί το άγχος που έχεις μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις με ανώτερους ή πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου που μπορεί να εμποδίσει την εξέλιξή σου.

Κριός 

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και προσπαθείς να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου, γι’ αυτό ασχολείσαι με λογαριασμούς που μπορεί να εκκρεμούν. Σκέψεις για νέους οικονομικούς πόρους ή συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματός σου είναι πολύ πιθανές καθώς θα σου δημιουργήσουν ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πιθανές συζητήσεις που θέλεις σε επαγγελματικό επίπεδο και να αποδώσουν το μέγιστο δυνατό σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται αυτό που προσφέρεις. 

 

Σήμερα έντονο πάθος και αισθησιασμός επικρατεί στην προσωπική σου ζωή, μην χάσεις  την ευκαιρία για ένα έντονα ερωτικό βράδυ. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα εντείνει τα συναισθήματα και θα εκτοξεύσει τον πόθο. 

 

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό στον περίγυρό σου. Σημαντικό είναι για εσένα να αντιληφθούν το ταίρι ή οι συνεργάτες σου αυτά που νιώθεις και να προσπαθήσουν να σε καλύψουν και να σε ικανοποιήσουν. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τον δυναμισμό που χρειάζεσαι να κινηθείς σε επαγγελματικό επίπεδο και την ενόραση για να ξεχωρίσεις ποια ευκαιρία είναι η κατάλληλη για σένα. Πιθανό είναι να προκύψουν συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

 

Σήμερα ο πόθος και η έξαψη κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή, κάτι που εκδηλώνεται άμεσα και απογειώνει τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία που μπορεί να λειτουργήσει μεταμορφωτικά για την πορεία σου από δω και στο εξής.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και εντείνει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να μείνεις μόνος σου. Καταστάσεις του παρελθόντος και τραύματα που ακόμα υπάρχουν έρχονται στο προσκήνιο και θολώνουν τη σκέψη σου. Ασχολούμενος με καθημερινά πράγματα θα καταφέρεις να προσγειωθείς και να ισορροπήσεις. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τη διαίσθηση και τη διεισδυτικότητα που μπορεί να δείξεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν από το παρελθόν και να βγεις κερδισμένος. Το πάθος στη σχέση απογειώνεται και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου.

 

Σήμερα ο έντονος συναισθηματισμός και ο πόθος εκφράζονται άμεσα στο/η σύντροφό σου και λειτουργούν ευεργετικά στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα του παρελθόντος μπορεί να επιστρέψουν και να εκτοξεύσουν την ευαισθησία και το ρομαντισμό.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι στο να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Στρέφεσαι στο φιλικό περιβάλλον καθώς εκεί μπορείς να εκφράσεις πρωτότυπες ιδέες και απόψεις που μπορούν να γίνουν κατανοητές. Θυμήσου μόνο ότι η εριστική σου διάθεση μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω πιθανά να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τους στόχους σου που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά σε επαγγελματικό επίπεδο. Σημαντικές οικονομικές απολαβές δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθώς φαίνεται να έχεις τη δυνατότητα να έρθεις κοντά στα όνειρά σου.

 

Σήμερα οι από κοινού στόχοι με το ταίρι σου σας φέρνουν πιο κοντά  και ανεβάζουν κατακόρυφα το πάθος στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μέσα από τον φιλικό περίγυρο μπορεί να προκύψει που θα εκτοξεύσει τον ερωτισμό και τον πόθο. 

 

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχεις αναλάβει σε επαγγελματικό επίπεδο. Πρόσεξε μόνο γιατί το άγχος που έχεις μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις με ανώτερους ή πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου που μπορεί να εμποδίσει την εξέλιξή σου. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δώσει σημαντικές ιδέες ή σχέδια που θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά στη δουλειά σου και μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο. Προτάσεις που πιθανόν να υπάρξουν αλλάζουν ριζικά την καθημερινότητά σου.

 

Σήμερα η κούραση των επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να είναι αυξημένη, όμως το πάθος στη σχέση παραμένει στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που να λειτουργήσει αναγεννησιακά για την εικόνα σου. 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και προσανατολίζεσαι στο να δρομολογήσεις ζητήματα σπουδών, νομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν και ότι αφορά το εξωτερικό και επαφές που έχεις με πρόσωπα εκεί. Δεν αποκλείεται να διασκεδάσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που έχεις να δεις καιρό. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε εφοδιάσει με την κατάλληλη διεισδυτικότητα στο να δρομολογήσεις τα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα ο έρωτας μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα και να αποδειχθεί μεταμορφωτικός για σένα.

 

Σήμερα ερωτικό παιχνίδι και πάθος εναρμονίζονται μοναδικά και σου δίνουν την ευκαιρία να απογειώσεις τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον πιθανή νέα γνωριμία που θα εντείνει το καρδιοχτύπι.

 

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και στρέφεσαι στο να δρομολογήσεις ζητήματα που αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες σε σχέση με τρίτους  κληρονομιές ή δάνεια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η  υπερένταση που υπάρχει δεν θα βοηθήσει στις συναλλαγές καθώς μπορεί να συγκρουστείς. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε βοηθά να αντιληφθείς άμεσα πως πρέπει να χειριστείς τις οικονομικές υποθέσεις και να δρομολογήσεις έτσι τις εξελίξεις ώστε να υπάρξουν άκρως θετικά αποτελέσματα για εσένα. Ο ενθουσιασμός και το πάθος και κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή.

 

Σήμερα το πάθος είναι έντονο και είναι αυτό που μπορεί να εκτοξεύσει τη σχέση στα ουράνια, αιφνιδίασε το ταίρι σου και δεν θα χάσει. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε κεραυνοβολήσει και θα ανεβάζει τους παλμούς της καρδιάς.

 

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και η ανάγκη να βρίσκονται σε ισορροπία οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου είναι διάχυτη. Πρόσεξε μόνο γιατί έχεις την τάση να συμβιβάζεσαι καθώς ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και σε καθορίζει. Νέες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τη διαίσθησή σου και μπορεί να σε οδηγήσει σε καθοριστικές συμφωνίες που μπορεί να αποφέρουν και σημαντικά κέρδη. Σε προσωπικό επίπεδο, το πάθος κυριαρχεί και οι συζητήσεις είναι έντονες και άκρως ουσιαστικές. 

 

Σήμερα επικεντρώσου στο ταίρι σου και φρόντισε να τον εκπλήξεις θετικά. Αυτό θα εκτοξεύσει το πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα φέρουν τα πάνω κάτω στην  αισθηματική σου ζωή. 

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο καλείσαι να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε εργασιακό επίπεδο και να σου προκαλούν άγχος. Καλό είναι να εντάξεις κάποιο είδους άσκηση στην καθημερινότητα για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την ένταση και να μην εκτονωθείς στο συναδελφικό περιβάλλον. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  σου δίνει την ευκαιρία για σημαντικές συζητήσεις σε εργασιακό επίπεδο που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά και σε ότι αφορά το εισόδημά σου. Γεγονός είναι ότι εντοπίζεις γρήγορα και σε βάθος τι πρέπει να κανείς για να μπορέσεις να λύσεις και να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όποιες αγγαρείες έχεις επωμιστεί.

 

Σήμερα  συζητώντας σε βάθος πιθανές καθημερινές λεπτομέρειες που μπορεί να ενοχλούν τη σχέση σου μπορείς  να δώσεις λύσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά. Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από  το εργασιακό περιβάλλον  που θα εντείνει το πάθος.

  

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο  και η χαρά κυριαρχεί καθώς νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου οπότε. Θέλεις να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα με την παρέα ή το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να βάλεις καλλιτεχνικές δραστηριότητες στο πρόγραμμα καθώς απολαμβάνεις την τέχνη στο μέγιστο. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να σηματοδοτήσει μία σημαντική νέα γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο που να αποτελέσει κομβικό σημείο για σένα και να λειτουργήσει αναγεννησιακά. Το πάθος και αισθησιασμός είναι στα ύψη. Πιθανές είναι οι εξελίξεις και σε δημιουργικές δράσεις που έχεις που μπορεί να αποφέρουν πολλά σε οικονομικό επίπεδο. 

 

Σήμερα ευνοείται απόλυτα η διασκέδαση αλλά και οι μοναδικές ερωτικές στιγμές που μπορείς να ζήσεις με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα είναι μεταμορφωτική για εσένα.

  

 

  

Υδροχόος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επιδιώκεις να βρεθείς με την οικογένειά σου καθώς είναι προσωπική σου ανάγκη να νιώσεις τρυφερότητα, ασφάλεια και θαλπωρή. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν που θα πρέπει να διαχειριστείς, το ένστικτό σου αποτελεί το καλύτερο δυνατό εφόδιο. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα οικογενειακά που σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν. Έχεις τώρα την ψυχική δύναμη να τα αντιμετωπίσεις, να συζητήσεις με τα οικεία πρόσωπα και να τα αφήσεις πίσω σου διά παντός. 

 

Σήμερα  η τρυφερότητα και ο πόθος εναρμονίζονται μοναδικά και μπορούν να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σε αναστατώσει για τα καλά.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις πιο έντονα από ποτέ με το περιβάλλον σου, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να δεις κοντινά σου πρόσωπα να συζητήσεις μαζί τους και να περάσεις χαλαρές στιγμές. Εμπορικές συμφωνίες πιθανά να έρθουν στο προσκήνιο που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τη διαίσθησή σου και μπορείς να λειτουργήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να βγεις κερδισμένος σε εμπορικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Δεν αποκλείονται επίσης οικονομικά κέρδη. Γεγονός είναι ότι ο τρόπος σκέψης και δράσης σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο αφού το ένστικτό σου είναι κυρίαρχο.

 

Σήμερα διασκέδαση και αισθησιασμός μπορούν να συνδυαστούν μοναδικά και να υπάρξουν έντονα ερωτικές στιγμές για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από τον κοντινό περίγυρο που θα εκτοξεύσουν το πάθος.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!