ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα τρία ζώδια συχνά αρέσκονται να κάνουν... γυμνισμό

Υπάρχουν άτομα που τρελαίνονται να κάνουν γυμνισμό και άλλα που κοκκινίζουν στην ιδέα και μόνο πως κάποιο μάτι θα δει το γυμνό κορμί τους σε μια παραλία. Και σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν τρία ζώδια που δεν τα ενοχλεί καθόλου η γύμνια και συχνά είναι φανατικοί γυμνιστές.

Δίδυμος
Ως γνωστόν, ο Δίδυμος αγαπάει την ελευθερία, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη ότι είναι ένα από τα ζώδια που κάνουν γυμνισμό. Ο Δίδυμος δεν ενδιαφέρεται και πολύ για τους γύρω του, όταν κάνει κάτι που του αρέσει. Οπότε, ακόμη και αν υπάρχουν αδιάκριτα βλέμματα θα αδιαφορήσει.

Παρθένος
Ναι, το… περίεργο αυτό ζώδιο, που δεν είναι και το πιο εύκολο, δεν έχει θέμα με τον γυμνισμό και όταν το δοθεί η ευκαιρία θα βγάλει το μαγιό. Η Παρθένος αγαπάει τη φύση, οπότε της αρέσει να εναρμονίζεται με αυτή. Η αλήθεια είναι πως την πρώτη φορά θα διστάσει, αλλά θα είναι και η τελευταία που θα έχει δεύτερες σκέψεις.

Ζυγός
Ο Ζυγός αναρωτιέται γιατί πρέπει να φοράει μαγιό. Το θεωρεί μια μικρή καταπίεση προς την αρμονία της φύσης και του ανθρώπου. Θα τον δεις να είναι κουλ και να βγάζει το μαγιό του, χωρίς να κοιτά δεξιά και αριστερά. Μην του πιάσεις, όμως, κουβέντα για περί γυμνισμού γιατί θα σου αρχίσει τα δικά του.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!