ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 22 Ιουλίου 2019

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο και βοηθά να διεκδικήσεις ότι θεωρείς ότι σου αξίζει τον εργασιακό χώρο που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά σου.

Κριός 

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο σε βοηθά να αφήσεις πίσω όποια ζητήματα μπορεί να σε ταλανίζουν και να χαλούν τη διάθεσή σου. Η βοήθεια οικογενειακών προσώπων δεν αποκλείεται. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και δείχνεις να βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή των γύρω σου. Η ανάγκη αυτή σε οδηγήσει στο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και ότι δεν σε καλύπτει στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να γίνει άκρως υποκειμενικός και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα.

 

Σήμερα ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικός σου και αν αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη θα το αποδεχθεί και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία και ο δυναμισμός δεν κρύβονται και ελκύουν νέες σημαντικές γνωριμίες για σένα. 

 

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, καθώς η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και η αντίληψή σου είναι σε απόλυτη εγρήγορση. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό και μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης εσωστρέφειας, αφού μνήμες του παρελθόντος σε απασχολούν και μπορεί να εντείνουν τη θλίψη. Καλό είναι να απολαύσεις την τέχνη και τη μουσική που μπορούν να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις. Προσοχή ιδιαίτερα στην καθημερινότητα γιατί τα λάθη δεν αποκλείονται. 

 

Σήμερα ο ρομαντισμός εκτοξεύεται και μπορείς να απολαύσεις στιγμές για δύο με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να δημιουργήσουν συναισθηματική θύελλα.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο σου δημιουργεί έντονη αυτοπεποίθηση και αυτό σε βοηθά να δρομολογήσεις ζητήματα που πιθανά σε προβληματίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι οικονομικές εξελίξεις δεν αποκλείονται που προμηνύονται θετικές για σένα. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό και στρέφεις την προσοχή σου στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς απολαμβάνεις να βρίσκεσαι με την παρέα σου, να εκφράσεις τις απόψεις σου και τις πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να έχεις. Πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις  εριστικός με όσους διαφωνούν και να υπάρξουν εντάσεις.

 

Σήμερα  το βράδυ είναι ιδανικό για να περάσεις όμορφες στιγμές με την παρέα και το ταίρι σου, μην διστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα  σας φέρουν πιο κοντά οι κοινές κοινωνικές σας ανησυχίες.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις θέματα σπουδών, νομικής φύσεως και επαφές που αφορούν το εξωτερικό καθώς νιώθεις ότι μπορείς να επιτύχεις οποίο στόχο και αν θέσεις. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα τους ρυθμούς στην επαγγελματική σου ζωή καθώς προστίθενται οι υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να σε αγχώνουν. Η μεθοδικότητα και η εργατικότητά σου είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν στο να ανταποκριθείς σε ότι κι αν προκύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Σήμερα οι πολλές υποχρεώσεις της δουλειάς μπορεί να δημιουργήσουν ένταση και να επηρεάσει τη σχέση σου. Προσπάθησε να αφήσεις μακριά ότι σε προβληματίζει. Αν είσαι ελεύθερος/η σε κοινωνικές υποχρεώσεις ή σε εξόδους με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει. 

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να λήξεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν καθώς η διαίσθησή σου δουλεύει εξαιρετικά και σε κατευθύνει μοναδικά σε θετικά  αποτελέσματα. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό  ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία να συναναστραφείς πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που έχεις καιρό να δεις. Θέλεις να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι πιθανός φανατισμός στην έκφραση των απόψεων σου.

  

Σήμερα μοναδικές αισθησιακές στιγμές μπορείς να περάσεις σήμερα καθώς διασκεδάζοντας με το ταίρι σου απογειώνεται η σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τις παρέες που διασκεδάζεις πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα ανεβάσει κατακόρυφα την αισιοδοξία. 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να προωθήσεις συνεργασίες που σε βοηθούν να επιτύχεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Η αυτοπεποίθηση και σιγουριά που αποπνέεις θα παίξουν καταλυτικό ρόλο. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό και ο εκνευρισμός κάνει την εμφάνισή του καθώς φοβίες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και αλλάζουν τη διάθεσή σου. Πιθανή είναι η ενασχόλησή σου με οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις. Άφησε την καχυποψία στην άκρη  γιατί η διαίσθησή σου θα σε κατευθύνει εξαιρετικά.

 

Σήμερα άκρως αισθησιακό προβλέπεται το βράδυ αυτό αρκεί να περιορίσεις πιθανή ζήλια που μπορεί να δημιουργήσει οι συγκρούσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται νέα γνωριμία να υπάρξει που θα εκτοξεύσει το πάθος και θα σου προκαλέσει έντονο καρδιοχτύπι.

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο και σε βοηθά να δρομολογήσεις ζητήματα καθημερινότητας και αγγαρείες της δουλειάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς εμπιστεύεσαι τις δυνατότητές σου και αυτό αναγνωρίζεται στο επαγγελματικό περιβάλλον. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κάτι που σου δημιουργεί ανασφάλεια. Η ανάγκη για ισορροπίες είναι διάχυτη και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε συμβιβασμούς που θα σε καταπιέσουν. Μην διστάσεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις.

 

Σήμερα μία έξοδο με το ταίρι σου είναι ιδανική για να δημιουργήσει έντονα αισθησιακό και συντροφικό κλίμα στη σχέση συνάμα. Αν είσαι ελεύθερος/η φλερτάρεις και γοητεύεις και πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους.

 

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου, κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο στην προσωπική σου ζωή. Έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα στη σχέση σου και να προχωρήσεις με το ταίρι σου αισιόδοξα στο μέλλον. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό επικεντρώνει την προσοχή σου στην καθημερινότητα καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στη δουλειά και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος. Πρόσεξε γιατί η γκρίνια και η επίκριση μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν, ιδιαίτερα με συναδέλφους σου. 

 

Σήμερα μην χαλάσεις την αισιόδοξη ατμόσφαιρα στη σχέση σου, άφησε την γκρίνια της καθημερινότητας στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία άμεσα από το εργασιακό περιβάλλον που μπορεί να σου θυμίσει το ενδιαφέρον.

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο μπορεί να σε οδηγήσει στο να λύσεις ζητήματα οικογενειακής φύσεως που πιθανά να σου δημιουργούν άγχος, όμως η αυτοπεποίθησή σου και η πίστη είναι ισχυρή, κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο στο περιβάλλον. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό  και ανακτάς τη χαρά και την παιδικότητα καθώς νιώθεις πιο σίγουρος από ποτέ για τον εαυτό σου. Η ανάγκη να διασκεδάσεις είναι έντονη και δεν αποκλείεται να κανονίσεις με την παρέα ή το ταίρι σου και να απολαύσεις κάθε στιγμή. Ο αισθησιασμός και το πάθος είναι στα ύψη και αυτό αντικατοπτρίζεται στην προσωπική σου ζωή.

 

Σήμερα το πάθος και η έξαψη μπορούν να κατακλύσουν τη σχέση σου, απόλαυσε κάθε στιγμή με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  η γοητεία και η αυτοπεποίθησή σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και θα προκαλέσουν το έντονο ενδιαφέρον.  

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο  σε βοηθά να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εμπορικά ζητήματα ή επικοινωνιακές συμφωνίες ανοίγοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο στην πορεία των συνεργασιών σου. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειας καθώς είναι έντονη η ανάγκη να νιώσεις τρυφερότητα, ζεστασιά, θαλπωρή. Έντονη κυκλοθυμία μπορεί να υπάρξει που καλό είναι να την ελέγξεις για να μην υπάρξουν προβλήματα με τους γύρω σου.

 

Σήμερα άκρως τρυφερές στιγμές για δύο στον προσωπικό σου χώρο μπορούν να απογειώσουν τη σχέση σου στα ύψη.  Αν είσαι ελεύθερος/η η κυκλοθυμία και πιθανή εσωστρέφεια δεν αφήνει περιθώρια για ενασχόληση με τον έρωτα.

  

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο και βοηθά να διεκδικήσεις ότι θεωρείς ότι σου αξίζει τον εργασιακό χώρο που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά σου. Μία αύξηση ή  μπόνους δεν αποκλείεται καθώς αναγνωρίζεται η εργατικότητα και η προσφορά σου. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό και κάνει έντονη την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να συζητήσεις, κάτι που επιδιώκεις να το κάνεις με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Η διασκέδαση μπαίνει στο πρόγραμμά σου καθώς προσκλήσεις από πιθανές κοινωνικές εκδηλώσεις ή πάρτι να γεμίσουν το βράδυ σου.

 

Σήμερα η καλή επικοινωνία και η διάθεση για ξεφάντωμα θα δώσουν μοναδικές στιγμές σε σένα και το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μέσα από τον κοντινό περίγυρο δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που να σε εντυπωσιάσει.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στο ζώδιό σου και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο σε βοηθά να πρωταγωνιστήσεις και να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον σε ότι αφορά συνεργασίες και κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιηθείς. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σε ωθούν στο να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό και προσανατολίζεσαι στα οικονομικά σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν λογαριασμοί οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις. Η ανασφάλεια που μπορεί να νιώθεις θα επηρεάσει τη σχέση σου, προσπάθησε να τη  χαλιναγωγήσεις.

 

Σήμερα  έντονο είναι το πάθος και ο ερωτισμός που θέλεις να βιώσεις με το/η σύντροφό σου, προσοχή γιατί η κτητικότητα βλάπτει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές ανασφάλειας και φόβοι να μην σου επιτρέψουν να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!