ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 20 Ιουλίου 2019

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς  και η διάθεση να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο είναι έντονη. Πιθανά να στραφείς στο κοντινό σου περιβάλλον καθώς θέλεις να βρεθείς με δικά σου άτομα, να συζητήσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

Κριός 

 

Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και κάνει εντονότερη από ποτέ την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους καθώς οι αναμνήσεις που έρχονται στο νου θολώνουν τη σκέψη και εντείνουν το συναισθηματισμό. Απωθημένα και ενοχές δυναμώνουν τις ευαισθησίες και καλείσαι να διαχειριστείς την εσωτερική ένταση που κρύβεις μέσα σου. Η τέχνη μπορεί να αποτελέσει μοναδική διέξοδο εκτόνωσης και μέσω αυτής να καταφέρεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά πρόσωπα από το παρελθόν και πάλι μπροστά σου περνώντας μαζί τους ευχάριστες στιγμές.

 

Σήμερα επίλεξε να βιώσεις έντονες στιγμές για δύο μακριά από όλους που θα εκτοξεύσουν το πάθος και τον αισθησιασμό. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και ο αιφνιδιασμός σε ξεσηκώνει για τα καλά. 

 

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς  και στρέφεσαι στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς είναι μεγάλη σου η ευχαρίστηση να βρίσκεσαι με φίλους, να εκφράζεις απόψεις και πρωτότυπες ιδέες να κάνετε ατελείωτες συζητήσεις για κοινωνικά θέματα που πιθανά σας απασχολούν από κοινού. Σημαντικές είναι για σένα και οι οργανώσεις ή οι σύλλογοι καθώς η ομαδική προσπάθεια σε ικανοποιεί τα μέγιστα. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει ξαφνικές ιδέες που θα γίνουν αποδεκτές από το περιβάλλον σου και εσύ θα απολαύσεις το θαυμασμό και την αποδοχή των γύρω σου.

 

Σήμερα πιθανές είναι αιφνιδιαστικές προσκλήσεις για φιλικές παρέες που είναι ότι πρέπει για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν ξαφνικά μέσα από το φιλικό περίγυρο για να ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς  και είναι επιτακτική ανάγκη να επικεντρωθείς στην επαγγελματική σου πορεία και σε πιθανές υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις και πρέπει να καταβάλεις έντονη προσπάθεια για να ανταπεξέλθεις. Έχεις τα προσόντα την υπομονή, την επιμονή και τη μεθοδικότητα να μπορέσεις να δείξεις με τη δουλειά σου ότι αξίζεις και να κάνεις ένα ακόμα βήμα για την προσωπική σου εξέλιξη. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ξαφνικά προτάσεις από το παρελθόν και πάλι στη ζωή σου που μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσες και να ανοίγουν μία νέα πορεία μπροστά σου.

 

Σήμερα μην επιτρέψεις στο βεβαρημένο πρόγραμμα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να μην αφήσει χρόνο για το ταίρι σου, κάνε την έκπληξη που θα εντείνει το συναισθηματισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η κεραυνοβόλος γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα δημιουργήσουν συναισθηματική  θύελλα.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς  και επικεντρώνεσαι κυρίως σε σπουδές, νομικά θέματα και επαφές στο εξωτερικό που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου κάνουν την εμφάνιση τους και πιθανά να επιδιώξεις να βρεθείς και να διασκεδάσεις μαζί τους μετά από καιρό. Το εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις που θα σε ευχαριστήσουν ή αιφνίδιες αποδράσεις στην ύπαιθρο που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και χαρά καθώς είναι έντονη η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τη φύση και αυτά που μπορεί να σου προσφέρει.

 

Σήμερα μία αιφνιδιαστική εκδρομή είναι αυτή που μπορεί να απογειώσει τη χαρά και το κέφι στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να σε κεραυνοβολήσουν και να απογειώσουν την αισιοδοξία και τον αισθησιασμό. 

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς  και η ένταση ανεβαίνει καθώς νιώθεις τις ανασφάλειες και τους φόβους να σε κατακλύζουν και δεν είναι εύκολο να τους διαχειριστείς. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά θέματα και επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο, εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και να είσαι βέβαιος ότι μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχεις. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείει να υπάρξουν ξαφνικές οικονομικές συμφωνίες από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σε ικανοποιήσουν πλήρως. Ξαφνικά κέρδη από επιχειρηματικές δράσεις δεν αποκλείονται.

  

Σήμερα το πάθος μπορεί να εκτοξεύσει στα ύψη την προσωπική σου ζωή, αφέσου σε αυτό και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα σε αιφνιδιάσουν και θα απογειώσουν τον πόθο και την έξαψη. 

 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς  και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μην επικρατούν εντάσεις που σου δημιουργούν ανασφάλεια. Η υποχωρητικότητα σου όμως μπορεί να οδηγήσει στο να συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν και αργά ή γρήγορα να αντιδράσεις, γι’ αυτό καλύτερα είναι να εκφράσεις αυτό που θέλεις και σκέφτεσαι. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για ξαφνικές προτάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε νέες συνεργασίες άκρως ενδιαφέρουσες για εσένα.

 

Σήμερα μία αιφνιδιαστική έξοδο με το ταίρι σου πω μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση.  Αν είσαι ελεύθερος/η  κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα αναστατώσουν το ρου της προσωπικής σου ζωής.

 

 

Ζυγός

 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς  και η καθημερινότητα ανεβάζει σημαντικά τους ρυθμούς της καθώς προστίθενται υποχρεώσεις και αγγαρείες στη δουλειά που θα πρέπει να ανταποκριθείς. Είναι ανάγκη να περιορίσεις το άγχος ,την γκρίνια καθώς αυτά μπορεί να σε οδηγήσουν στο να αντιπαρατεθείς σε έντονα κυρίως σε συναδελφικό επίπεδο αλλά και με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δώσει διεξόδους και ιδιαίτερα ευρηματικές λύσεις για όποια ζητήματα που έχουν προκύψει. Παράλληλα δεν αποκλείονται ικανοποιητικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο.

 

Σήμερα η καθημερινότητα δεν πρέπει να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή,  κάνε την ανατροπή και εδώ στις μία πιο ενδιαφέρουσα πορεία που θα απολαύσει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανές μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα  σε βοηθήσουν να αφήσεις τη ρουτίνα στην άκρη και να απολαύσεις το πάθος και το φλερτ.

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς  και ο έρωτας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα καθώς νιώθεις έντονα την ανάγκη να παίξεις να φλερτάρεις και να απογειώσεις τη σχέση σου ή πιθανή νέα γνωριμία. Η χαρά και το κέφι είναι στα ουράνια και αυτό σε ωθεί στο να διασκεδάσεις με παρέες αλλά και να βάλεις την τέχνη στη ζωή σου απολαμβάνοντας μία θεατρική ή κινηματογραφική παράσταση. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο προμηνύει κεραυνοβόλους έρωτες και αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες που θα προκαλέσουν συναισθηματικές αναταράξεις και μπορεί να εξελιχθούν σε σημαντικό κομμάτι της προσωπικής τους ζωής.

 

Σήμερα εκπλήσσοντας το ταίρι σου με το έντονο πάθος που σε διέπει είναι ιδανικό για να βιώσεις μοναδικές στιγμές που θα εντείνουν το συναίσθημα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σε αιφνιδιάσουν θετικά και θα προκαλέσουν έντονο καρδιοχτύπι.

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς  και ο έντονος συναισθηματισμός σε ωθεί στο να στραφείς στο οικογενειακό περιβάλλον, στις ρίζες, στο σπίτι σου καθώς θέλεις να νιώσεις έντονα την ασφάλεια και τη θαλπωρή της πατρικής οικίας. Πιθανός είναι ο απολογισμός των τελευταίων πεπραγμένων σου που θα εντείνουν την κυκλοθυμία και την μοναχικότητα. Προσοχή γιατί η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να  δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να  δημιουργήσεις το κλίμα και να περάσεις καλά με την οικογένειά σου αιφνιδιάζοντας τους άκρως θετικά.

 

Σήμερα αιφνιδίασε το/η σύντροφό σου δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο και θα είναι αρκετό να απογειωθεί ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε κεραυνοβολήσουν και θα δημιουργήσουν συναισθηματικές αναταράξεις.  

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς  και η διάθεση να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο είναι έντονη. Πιθανά να στραφείς στο κοντινό σου περιβάλλον καθώς θέλεις να βρεθείς με δικά σου άτομα, να συζητήσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Το εμπόριο και οι δημόσιες σχέσεις έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο και πιθανές νέες συνεργασίες στους συγκεκριμένους τομείς. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε σημαντικές συμφωνίες για εσένα αλλά επίσης και ξαφνικές μετακινήσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την ψυχολογία σου.

 

Σήμερα μία ξαφνική κοντινή απόδραση θα απογειώσει τη χαρά και τη διάθεση για διασκέδαση στην προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον που θα σε κεραυνοβολήσουν και θα εκτοξεύσουν το πάθος στα ύψη.

  

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς  και επικεντρώνουν την προσοχή σου στο να τακτοποιήσεις λογαριασμός και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν και να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά περιττά έξοδα και σπατάλες καθώς μπορείς να ξεφύγεις και να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ξαφνικά έσοδα που πιθανά να προέλθουν από το οικογενειακό περιβάλλον και σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις οικονομικά.

 

Σήμερα ο πόθος και η έξαψη μπορεί να κυριαρχήσει αρκεί να κάνεις την έκπληξη και να αιφνιδιάσεις θετικά το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα εκτοξεύσουν το πάθος στα ύψη.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο καθώς παίρνεις πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο δείχνοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε σταματήσει στο να καταφέρεις αυτό που επιθυμείς. Εκφράζεις άμεσα τις ανάγκες σου στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου θέλοντας να τις αντιληφθούν και αν είναι δυνατό να τις καλύψουν. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές προτάσεις ή γνωριμίες που να οδηγήσουν σε σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή  ανοίγοντας νέους δρόμους για συνεργασίες.

 

Σήμερα έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου μία έκπληξη θα αλλάξει άκρως θετικά την διάθεση και την ψυχολογία του/ης συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται ξαφνικά και υπάρχουν προϋποθέσεις για να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!