GOSSIP

Έξαλλος έγινε ο άνθρωπος που φροντίζει τον ηθοποιό Γιώργο Μαρίνο

Ο άνθρωπος που το τελευταίο διάστημα έχει αναλάβει τη φροντίδα του Γιώργου Μαρίνου, φάνηκε να έχει θυμώσει πολύ με τις καταγγελίες που έκανε η ηθοποιός Άννα Φόνσου.

Μετά από όσα δήλωσε η Άννα Φόνσου στην Espresso σχετικά με τον Γιώργο Μαρίνο, ο άνθρωπος που τον φροντίζει εδώ και αρκετό καιρό απαντά τόσο στην ηθοποιό όσο και σε όσους τον κατηγορούν ότι κρατάει τον ηθοποιό απομονωμένο.

«H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είναι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο» δήλωσε στο star.gr και στην Δέσποινα Μαλέλη.

Θυμίζουμε πως η Άννα Φόνσου, είχε, μεταξύ άλλων, επι στην εφημερίδα Espresso, πως  “Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον. Δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του”!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!