ΖΩΔΙΑ

Δείτε ποια ζώδια επηρεάζει η αυριανή έκλειψη σελήνης του Ιουλίου

Αύριο θα έχουμε έκλειψη σελήνης και για κάποια ζώδια αυτή είναι η εποχή για να βάλουν τέλος σε πράγματα που τους ταλανίζουν και τους βαραίνουν συναισθηματικά εδώ και πολύ καιρό.

Η Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, που πραγματοποιείται  στις 16 Ιουλίου ώρα Ελλάδας 23:38 στην 24η μοίρα του Αιγόκερω, έρχεται για να μας φέρει αντιμέτωπους με όλες αυτές τις καταστάσεις και τα συναισθήματα που μας έχουν τελματώσει και δεν μας αφήνουν να πάμε παρακάτω. Η συμμετοχή του Πλούτωνα στο φαινόμενο της Έκλειψης,  μας δίνει το μήνυμα ότι αυτή την εποχή, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τους φόβους μας , προκειμένου να τους ξορκίσουμε και καλούμαστε να κάνουμε οριστικά ξεκαθαρίσματα, προκειμένου στη συνέχεια να καλωσορίσουμε την αρχή μίας νέας εποχής.  Σε ατομικό επίπεδο, η Σεληνιακή Έκλειψη μας καλεί να κάνουμε “εκκαθάριση” από καταστάσεις που έχουν τελματώσει και προκαλούν ανισορροπία στη ζωή μας. Έντονες συγκρούσεις, σημαντικές αποκαλύψεις σε μυστικά και ψέματα, μάχες εξουσίας, σκληρότητα, απολυτότητα και γεγονότα που προκαλούν πόνο και ισχυρή δοκιμασία αλλά οδηγούν και τις ανθρώπινες συμπεριφορές στα άκρα.  Ζητήματα αισθηματικά και οικονομικά βρίσκονται σε μία περίοδο δοκιμασίας και η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου που κορυφώνεται ανήμερα της Έκλειψης, μας δίνει το μήνυμα πως θα κυριαρχεί η ανεπάρκεια τόσο η συναισθηματική όσο και η οικονομική.

Όπως αναφέρει το astrkouskous.oroskopos.gr, το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα που μπορεί να δοθεί με αυτή την Έκλειψη είναι ότι μέσα από ισχυρές δοκιμασίες, θα μπορέσουμε να κλείσουμε ανοιχτούς λογαριασμούς του παρελθόντος, θα δούμε πιο καθαρά την αλήθεια και θα κάνουμε  μεταμορφωτικές κινήσεις στη ζωή μας!

Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο;

Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν ζώδιο, ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22-26η μοίρα των παραπάνω ζωδίων

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!