ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 15 Ιουλίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και οι ευαισθησίες έρχονται στο φως καθώς ανακαλείς στη μνήμη σου πράγματα και καταστάσεις του παρελθόντος που σου προκαλούν εσωστρέφεια και την ανάγκη να μείνεις μόνος.

Κριός 

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και έρχεσαι αντιμέτωπος με υποχρεώσεις και ευθύνες που αυξάνονται σε επαγγελματικό επίπεδο και που πιθανά λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να πιστέψεις στον εαυτό σου γιατί έχεις τις ικανότητες να αντιμετωπίσεις ότι κι αν προκύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο σου δίνει  την έμπνευση για λύσεις που μπορεί να σε απεγκλωβίσουν από δυσκολίες της καριέρας αλλά και την ευκαιρία για ξαφνικά κέρδη μέσω αυτής για παράδειγμα αύξηση ή μπόνους..

 

Σήμερα ξαφνικές κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να είναι ιδανικές για να περάσεις όμορφα εσύ και από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να σε αιφνιδιάσει μέσα από τον επαγγελματικό χώρο και να εκτοξεύσει το πάθος στα ύψη. 

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα καθώς η διάθεση είναι στα ύψη, η αισιοδοξία σε κατακλύζει και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με παρέες για διασκέδαση. Πρόσωπα από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον μπορεί να επικοινωνήσουν μαζί σου και να συναντηθείς μετά από αρκετό καιρό. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου πιθανόν να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες από το εξωτερικό που ανοίγουν τους ορίζοντές σου ή προσκλήσεις που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα και θα απογειώσουν το κέφι και το ξεφάντωμα.

 

Σήμερα ξάφνιασε το ταίρι σου με μία κοντινή απόδραση στην ύπαιθρο που θα φτιάχνεις ανανεωτικά για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι ξαφνική νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου  που θα ανοίξει νέα μονοπάτια στον έρωτα.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και πιθανό είναι από το πρωί να υπάρχει έντονη νευρικότητα. Καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να διαχειριστείς για να μην υπάρξουν εντάσεις τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και σε περίπτωση οικονομικών συναλλαγών με συνεργάτες. Ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, επενδύσεις, κληρονομιές και επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο και κινείσαι διαισθητικά καθώς αντιλαμβάνεσαι πώς μπορείς να κερδίσεις. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει  ξαφνικά παρελθούσες προτάσεις και πάλι στο προσκήνιο άκρως κερδοφόρες για σένα φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς.

 

Σήμερα το πάθος εκτοξεύεται στα ύψη και το συναίσθημα ξεπηδά με ένταση δημιουργώντας απίστευτα ερωτική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η κεραυνοβόλα νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της ζωής σου και πιθανά να ξυπνήσει φόβους καλά κρυμμένους μέσα σου.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σημαντικό είναι για σένα να διατηρήσεις τις καλές συνθήκες και την ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς υπάρχει ενδόμυχα ο φόβος της μοναξιάς και δεν θα θελες σε καμία περίπτωση να απομακρυνθείς είτε από το ταίρι είτε από τους συνεργάτες σου λόγω παρεξήγησης. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές προτάσεις για νέες συνεργασίες άκρως θετικές για σένα ή δεν αποκλείεται να υπάρξει κεραυνοβόλα γνωριμία που θα πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή.

 

Σήμερα αιφνιδίασε με τον μοναδικό σου τρόπο το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι αυτό θα λειτουργήσει σαν ανάσα φρεσκάδας στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα έρθει αιφνιδιαστικά για να ανατρέψει το ρου της ερωτικής σου ζωής. 

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και αυξάνει τους ρυθμούς της καθημερινότητας καθώς μπορεί να υπάρξουν επιπλέον αγγαρείες στη δουλειά να επωμιστείς και αυτό λειτουργεί πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Θυμήσου ότι  ο εκνευρισμός δεν θα βοηθήσει ούτε να λύσεις ότι προκύπτει ούτε στις σχέσεις με τους γύρω σου και κυρίως με συναδέλφους. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο σου δίνει τη διορατικότητα να κινηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να διεκπεραιώσεις ότι έχει προκύψει, κάτι που θα έχει άκρως θετικό αντίκτυπο στην προσωπική σου εξέλιξη σε επίπεδο καριέρας.

 

Σήμερα μπορεί η καθημερινότητα να είναι πιεστική, κάνε την ανατροπή αιφνιδιάζοντας το ταίρι σου και βάζοντας στο πρόγραμμά σας κάτι πρωτότυπο και ανανεωτικό. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξειι μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα λειτουργήσει ανατρεπτικά στην καθημερινότητα. 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η χαρά είναι διάχυτη καθώς νιώθεις πια σίγουρος για τον εαυτό σου και επιδιώκεις να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά σου καθώς απολαμβάνεις ότι έχει σχέση με θέατρο και κινηματογράφο. Ο έρωτας και το φλερτ σου δίνουν άλλη ώθηση και δεν χάνεις να δείξεις το ερωτικό ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θέλεις τη ζωή σου. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο απογειώνει τον ερωτισμό και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για  κεραυνοβόλες γνωριμίες σε παρέες που διασκεδάζεις.

 

Σήμερα εκπλήσσοντας το ταίρι σου είναι κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση σας, γι’ αυτό μην διστάσεις να κάνεις τη διαφορά.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι μέσα από παρέες να υπάρξουν αιφνιδιαστικές γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν σε ερωτικό επίπεδο.


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι στο να βρεθείς με τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος αφού νιώθεις ότι μπορούν να σου δώσουν τη θαλπωρή και την ασφάλεια που χρειάζεσαι.  Πιθανό είναι να προκύψουν θέματα ακίνητης περιουσίας που θα χρειαστεί να δείξεις την προσοχή σου. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές με οικεία σου πρόσωπα, γι’ αυτό προσπάθησε να τη χαλιναγωγήσεις. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ιδανικές εξελίξεις ξαφνικά σε ότι αφορά ακίνητη περιουσία, μετακομίσεις ή αγοραπωλησίες που μπορούν να τους εξασφαλίσουν και ικανοποιητικά κέρδη.

 

Σήμερα αιφνιδίασε το ταίρι σου δημιουργώντας άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα στο προσωπικό σου χώρο και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει κεραυνοβόλος έρωτας πού να εκτοξεύσει τον συναισθηματισμό και τον αισθησιασμό.

 

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η διάθεση να επικοινωνήσεις κυριαρχεί γι’ αυτό και πιθανά να στραφείς σε πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος θέλοντας να βρεθείς να συζητήσεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν σε ζητήματα εμπορίου και δημοσίων σχέσεων καθώς τα επιχειρήματά σου μπορούν να πείσουν και αυτούς που αμφιβάλλουν. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον  Ταύρο μπορεί να σηματοδοτήσει σημαντικές εξελίξεις σε επίπεδο νέων συνεργασιών σε σχέση με το εμπόριο, την επικοινωνία και το διαδίκτυο που έχουν πολλά να σου προσφέρουν.

 

Σήμερα ξαφνικές προσκλήσεις από κοντινά πρόσωπα μπορούν να προκαλέσουν θετική διάθεση και χαρά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον ή από παρέες που θα βρεθείς μπορεί να υπάρξει αιφνιδιαστική γνωριμία που θα σε ταρακουνήσει για τα καλά.

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα ή εκκρεμότητες που μπορεί να σε αγχώνουν και θέλει να τακτοποιήσεις. Σημαντικό είναι ότι νιώθεις ανασφάλεια αν δεν υπάρχει οικονομική ευημερία και αυτό σε βάζει σε διαδικασία να σχεδιάσεις ή να σκεφτείς νέους  πόρος εισοδήματος  για να αυξήσεις τον προϋπολογισμό σου. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις σε εργασιακό επίπεδο καθώς πιθανές προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν να σου δώσουν την ευκαιρία και για αύξηση του μισθού ή μπόνους.

 

Σήμερα αιφνιδιάζοντας το ταίρι σου θετικά και αφήνοντας στην άκρη πιθανές ανασφάλειες και κτητικότητα θα απογειώσεις το πάθος και τον αισθησιασμό της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα έρθει ξαφνικά στη ζωή σου και  θα δώσει το κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο. 

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι κυρίως στις προσωπικές σου ανάγκες, γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να τις εκφράσεις στο ταίρι ή σε συνεργάτες σου επιδιώκοντας να τις κατανοήσουν και να τις ικανοποιήσουν. Ο δυναμισμός σου είναι έκδηλος και αυτό γίνεται εμφανέστερο σε ότι αφορά επαγγελματικά θέματα καθώς παίρνεις πρωτοβουλίες σημαντικές χωρίς να σκεφτείς τα εμπόδια. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις αλλά και να γνωρίσεις πρόσωπα που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

 

Σήμερα αιφνιδιαστικές προσκλήσεις από παλιούς φίλους που μπορούν να σηματοδοτήσουν μία άκρως διασκεδαστική και ερωτική μέρα για σένα και το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να έρθει κεραυνοβόλα στη ζωή σου και να παίξει καταλυτικό ρόλο.

  

Υδροχόος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και οι ευαισθησίες έρχονται στο φως καθώς ανακαλείς στη μνήμη σου πράγματα και καταστάσεις του παρελθόντος που σου προκαλούν εσωστρέφεια και την ανάγκη να μείνεις μόνος. Η καθημερινότητα μπορεί να σε βοηθήσει να ισορροπήσεις ασχολούμενος με πρακτικά ζητήματα, πρόσεχε όμως γιατί είναι πιθανό να κάνεις λάθη λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωση. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει από το παρελθόν ξαφνικές υποθέσεις οικογενειακές που έχεις την ευκαιρία να λύσεις και να τις αφήσεις πίσω σου. 

 

Σήμερα αιφνιδίασε στο ταίρι σου δημιουργώντας άκρως ρομαντική και τρυφερή ατμόσφαιρα είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται ξαφνικά και πάλι στη ζωή σου εκτοξεύοντας την ένταση και το συναισθηματισμό στα ύψη.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με φίλους, να συζητήσεις μαζί τους, να εκφράσεις πιθανές απόψεις και ιδέες που έχεις και να περάσεις όμορφα. Σύλλογοι και οργανώσεις πιθανά να μπουν στη ζωή σου καθώς η ομαδική προσπάθεια είναι αυτή που σε εκφράζει περισσότερο. Πρόσεξε μόνο τις αντιδράσεις σου γιατί μπορεί να είναι απότομες και σπασμωδικές και αυτό να ενοχλήσει τους γύρω. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο πιθανά να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις για έξοδο με φιλικά πρόσωπα θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να ανταλλάξεις απόψεις για θέματα που σε απασχολούν.

 

Σήμερα άδραξε την ευκαιρία με ξαφνικές προσκλήσεις για εξόδους που μπορεί να υπάρχουν και θα δώσουν  σε εσένα και το ταίρι σου την ευκαιρία να διασκεδάσετε. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που θα σε αιφνιδιάσουν με τα συναισθήματά τους  ή νέες γνωριμίες που θα έχουν το κάτι διαφορετικό που θα σε εντυπωσιάσει. 

 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!