ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 13 Ιουλίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η καθημερινότητα δείχνει τα δόντια της καθώς αυξάνονται κατακόρυφα υποχρεώσεις και αγγαρείες  στη δουλειά και ο προγραμματισμός σου αλλάζειμ κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει στρες. 

Κριός 

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα σπουδών που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, με νομικά θέματα που πιθανά σε απασχολούν και θέλεις να δρομολογήσεις, με επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που ανοίγουν νέους ορίζοντες για σένα. Σημαντικό είναι να διασκεδάζεις και να περάσεις όμορφα και δεν αποκλείεται να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία απογειώνει την αισιοδοξία, τη χαρά και τη διάθεση για ξεφάντωμα και υπόσχεται να περάσεις μοναδικά σε όποια παρέα και αν βρεθείς.

 

Σήμερα η αισιοδοξία κατακλύζει τη σχέση, διασκέδασε με το ταίρι σου και ξεπέρασε ότι μπορεί να σας προβληματίζει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι γνωριμία μέσα από παρέες που διασκεδάζεις που θα απογειώσει τη χαρά και τη θετικότητα στη ζωή σου. 


 

Ταύρος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και φαίνεσαι ιδιαίτερα εκνευρισμένος από το πρωί καθώς υπάρχει μία εσωτερική ένταση που δεν σου είναι εύκολο να ελέγξεις. Σημαντικό είναι για σένα να δρομολογήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά ή επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς η διαίσθησή σου είναι έντονη. Το πάθος είναι διάχυτος στην προσωπική σου ζωή, πρόσεξε μόνο για τη ζήλια μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία σε βοηθάει να ξεπεράσεις τις όποιες ανασφάλειες και να περάσεις μοναδικές στιγμές έντονου ερωτισμού που θα σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου.

 

Σήμερα ο πόθος και η έξαψη είναι αυτά που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανόν να υπάρξει που θα απογειώσει το καρδιοχτύπι και θα απαλύνει ανασφάλειες και φόβους.

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για σένα να υπάρχει ηρεμία και καλή διάθεση. Η ανασφάλεια που σου δημιουργεί η σκέψη της μοναξιάς είναι έντονη και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να υποχωρήσεις και να συμβιβαστείς με καταστάσεις που μπορεί να μη σου ταιριάζουν. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες εύνοιας που χρειάζεται για να  υπάρξουν γνωριμίες που μπορεί να οδηγήσουν σε άκρως θετικές νέες συνεργασίες. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικά πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα.

 

Σήμερα η χαρά και η αισιοδοξία που διέπει  τη σχέση σου λειτουργεί ευεργετικά και σε βοηθά να αφήσεις πίσω ότι σε φοβίζει. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην πορεία σου από δω και στο εξής.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η καθημερινότητα δείχνει τα δόντια της καθώς αυξάνονται κατακόρυφα υποχρεώσεις και αγγαρείες  στη δουλειά και ο προγραμματισμός σου αλλάζειμ κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει στρες. Σημαντικό είναι να εκτονώσεις αυτό το ψυχικό δυναμικό σε άσκηση καθώς έτσι θα μπορέσεις να ισορροπήσεις και να μην δημιουργήσεις εντάσεις με τους γύρω σου. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία  σε βοηθάει να δεις τα πράγματα με αισιοδοξία και να βρεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις ζητήματα απαλλάσσοντας από το άγχος.

 

Σήμερα είναι ιδανική ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολήσουν με το ταίρι σου καθώς υπάρχει θετική διάθεση για να λύσετε ότι σας προβληματίζει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σε γεμίσει αισιοδοξία. 

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η χαρά εκδηλώνεται άμεσα και γίνεται αντιληπτή στο περιβάλλον σου. Νιώθεις να λάμπεις και είσαι βέβαιος για τον εαυτό σου, κάτι που είναι εμφανές και μαγνητίζει τους πάντες όπου κι αν βρεθείς. Ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, γι’ αυτό θα επιδιώξεις να βρεθείς με το ταίρι ή με πιθανή νέα γνωριμία απολαμβάνοντας τις στιγμές. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το/η σύντροφό σου, αλλά και να γνωρίσεις πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους και μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή.

 

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το/η σύντροφό σου διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες για σημαντική νέα γνωριμία στη ζωή σου. 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και έντονη είναι η ανάγκη να βρεθείς στο οικογενειακό περιβάλλον και καθώς επιδιώκεις να νιώσεις τη ζεστασιά και τη θαλπωρή που μόνο αυτό μπορεί να σου δώσει. Πιθανή εσωστρέφεια μπορεί να σε διακατέχει καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογισμού των τελευταίων πεπραγμένων σου. Πρόσεχε την κυκλοθυμία καθώς πιθανό είναι να δημιουργήσει ένταση. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία σου δίνει τη δυνατότητα να λύσεις ζητήματα με πρόσωπα της οικογένειας που μπορεί να σε ταλαιπωρούσαν ή να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία άκρως συμφέρουσες για εσένα.

 

Σήμερα μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητα με το/η σύντροφό σου στον προσωπικό σου χώρο που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα παίξει σημαντικότατο ρόλο στην προσωπική σου ζωή.


 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη  και νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με όποιο τρόπο πιο έντονα από ποτέ. Το πιθανότερο είναι να στραφείς σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να επιδιώξεις να βρεθείς μαζί τους περνώντας χαλαρές στιγμές συζητώντας για διάφορα θέματα. Εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις, την επικοινωνία που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ η σύνοδος της με το Δία σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα σε όποια παρέα και αν βρεθείς ή ακόμα να δρομολογήσεις σημαντικές συμφωνίες σε ότι αφορά εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα άκρως θετικές για εσένα.

 

Σήμερα η διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να περάσει ιδανικά με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τον κοντινό περίγυρο πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα είναι άκρως θετική και αισιόδοξη για εσένα.

 

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν αλλά και λογαριασμούς που θέλεις να τακτοποιήσεις. Έχεις την ευκαιρία να καταστρώσεις σχέδια για την αύξηση του εισοδήματός σου καθώς έχεις την επιμονή και την υπομονή για να επιτύχεις. Προσπάθησε μόνο να μην είσαι αδιάλλακτος γιατί αυτό θα προκαλέσει συγκρούσεις. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία  μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες ευκαιρίες που θα βοηθήσουν στην αύξηση του εισοδήματός σου, αλλά και την αισιοδοξία και τον ερωτισμό να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου.

 

Σήμερα το πάθος  και ο αισθησιασμός μπορούν να κατακλύσουν τις σχέσεις σου, γι’ αυτό μην χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα εντείνει τον πόθο και την έξαψη και θα νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα.

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας ότι θεωρείς ότι μπορείς να καταφέρεις και παίρνοντας δυναμικές αποφάσεις που αφορούν κυρίως σε νέες συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Έντονη είναι η διάθεση να εκφράσεις στο ταίρι σου ή σε νέα γνωριμία τις ανάγκες σου, καλό είναι να δώσεις και στους άλλους χώρο να εκφράσουν τις δικές τους και να αποφύγεις τους εγωισμούς. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία δημιουργεί έντονη αισιοδοξία και μπορείς να έχεις άκρως θετικές εξελίξεις σε συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν, αλλά και σημαντικές νέες γνωριμίες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.

 

Σήμερα η χαρά και η θετικότητα που σε κατακλύζει δεν μπορούν να αφήσουν ασυγκίνητο το ταίρι σου που το πιθανότερο είναι να επιδιώξει να καλύψει όλες τις ανάγκες. Αν είσαι ελεύθερος/η είσαι άκρως κοινωνικός και χαμογελαστός και αυτό αποτελεί πόλο έλξης για νέα γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σπουδαία για τη ζωή σου. 

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και έρχεσαι αντιμέτωπος με ζητήματα του παρελθόντος  που ακόμα σε ταλαιπωρούν, κάτι που σου ρίχνει τη διάθεση και σε οδηγεί στο να απομακρυνθείς από το περιβάλλον σου. Καλό είναι να ασχοληθείς με πρακτικά και καθημερινά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά, αρκεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να υπάρχουν λάθη. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία σε βοηθάει να δεις τη ζωή από τη θετική της πλευρά και να αφήσεις πίσω ότι σε έχει πληγώσει και στιγματίσει περνώντας μοναδικά με το ταίρι ή με δικούς σου ανθρώπους.

 

Σήμερα είναι ιδανική συγκυρία για να περάσεις ονειρεμένες στιγμές στην προσωπική σου ζωή που θα απογειώσουν το συναίσθημα.  Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν και πάλι τα έντονα συναισθήματά σου δημιουργούν απίστευτη χαρά. 

  

Υδροχόος

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και έρχεσαι σε επαφή κυρίως με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος καθώς θέλεις να συζητήσεις μαζί τους, να εκφράσεις πιθανές ιδέες και πρωτοποριακές απόψεις που μπορεί να ενδιαφέρουν και να εξελιχθούν σε κοινοί στόχοι. Η συμμετοχή σου σε  συλλογικές δράσεις δεν αποκλείεται καθώς σε ενδιαφέρει να προσφέρεις μέσω ομάδας το καλύτερο που έχεις. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία δημιουργεί ιδανικό κλίμα για εσένα και τους φίλους σου για να περάσεις υπέροχα, αλλά και πιθανά να σου δοθεί η δυνατότητα για νέες γνωριμίες που θα είναι άκρως θετικές για την εξέλιξη των στόχων σου. 

 

Σήμερα το κέφι και η διάθεση για διασκέδαση με φίλους μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική και άκρως θετική για τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον πιθανή είναι μία γνωριμία που θα απογειώσει την αισιοδοξία και τη χαρά στη ζωή σου.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και έρχεσαι αντιμέτωπος με υποχρεώσεις και ευθύνες  της καριέρας καθώς οι απαιτήσεις για σένα αυξάνονται και πιθανά αναλάβεις πράγματα είναι περισσότερα από όσο μπορείς να αντέξεις και αυτό να σε πιέζει. Σημαντικό είναι να πιστέψεις στον εαυτό σου, στις δυνατότητες που έχεις και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Δία μπορεί να δημιουργήσει ιδανικές εξελίξεις για την επαγγελματική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα αποδειχθούν άκρως θετικές για την προσωπική σου εξέλιξη.

 

Σήμερα πιθανό είναι να υπάρξουν κοινωνικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να παραβρεθείς, το να έχεις το ταίρι σου δίπλα σου είναι βέβαιο ότι σε κάνει πολύ χαρούμενο. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!