GOSSIP

H Irina Shayk σπάει τη σιωπή της μετά το χωρισμό της με τον Bradley Cooper

Πριν από σχεδόν ένα μήνα έγινε γνωστό πως το super model Irina Shayk και ο χολιγουντιανός σταρ Bradley Cooper, που μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 4 χρόνια σχέσης.

Και τώρα, για πρώτη φορά μετά το χωρισμό, η Ρωσίδα καλλονή, που συστηματικά αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή, έσπασε τη σιωπή της και παραχώρησε μια εκτενή συνέντευξη στο αμερικανικό Harper's Bazaar.


Και μπορεί να απέφυγε να μιλήσει για τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό της, σχολίασε όμως το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν όλοι για αυτόν το χωρισμό λέγοντας: "Είναι απλά ανθρώπινα πλάσματα: αν κάτι δεν μπορείς να το έχεις, θέλεις να το έχεις. Όταν σηκώνεις την κουρτίνα υποθέτω πως απλά πρόκειται για περιέργεια".


Παράλληλα όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έχει παντρευτεί (λέγονταν πως με τον Bradley είχε αρραβωνιαστεί) η ίδια απάντησε πως δεν είναι κατά του γάμου και πως πιστεύει στο γάμο.


Τέλος μίλησε και για την ομορφιά και είπε πως και η ίδια κάποιες μέρες δεν μοιάζει με μοντέλο και πως είναι ένα απλός άνθρωπος. Είπε δε πως δεν θα κρίνει αυτούς που κάνουν αισθητικές επεμβάσεις, αλλά η ίδια προτιμά τη φυσική ομορφιά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!