ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 10 Ιουλίου 2019

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στο Ζυγό και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να έχεις και να σε βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Αργότερα περνάει στο Σκορπιό αλλάζοντας τη διάθεσή σου καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα και να συζητήσεις μαζί τους πιθανές ιδέες που μπορεί να τους ενδιαφέρουν και να τεθούν από κοινού σαν στόχοι.

Κριός 

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στο Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν τις συνεργασίες σου και την προσωπική ζωή. Αργότερα περνάει στο Σκορπιό και εντείνει τον εκνευρισμό και την εσωστρέφεια. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους μπορεί να προκύψουν που θα πρέπει να διευθετήσεις. Έντονα είναι τα συναισθήματα και σε ότι αφορά το ταίρι σου καθώς η καχυποψία εκτοξεύεται. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα δεν βοηθά στο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις με ιδανικό τρόπο και μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις που να δημιουργήσουν ένταση  στη σχέση σου.

 

Σήμερα δεν είναι η ιδανική συγκυρία για σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί το πιθανότερο είναι να προκληθούν προστριβές. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, όμως η ένταση που νιώθεις πιθανόν να δημιουργήσει προβλήματα. 


 

Ταύρος

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στο Ζυγό και σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα εργασιακά ή της καθημερινότητας που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει τον τελευταίο καιρό. Αργότερα περνάει στο Σκορπιό και επικεντρώνεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς επιδιώκεις να υπάρχει εξαιρετικό κλίμα. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα   μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παλαιότερα ζητήματα που να επιδιώξεις να συζητήσεις με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου, καλύτερα να μην το επιδιώξεις γιατί δεν είναι απίθανο να αντιπαρατεθείς έντονα και να προκληθούν έντονες  προστριβές.

 

Σήμερα δεν είναι εύκολη η επικοινωνία με το ταίρι σου και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις καθώς απόψεις και ανάγκες εκφράζονται με λάθος τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, όμως δεν αποκλείεται να επικρατήσει νευρικότητα και να επηρεάσει την όποια εξέλιξη.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στο Ζυγό και νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Αργότερα περνάει στο Σκορπιό και στρέφεις την προσοχή σου στην καθημερινότητα και στη δουλειά καθώς πιθανό είναι να αυξηθούν αγγαρείες και υποχρεώσεις που επωμίζεσαι, κάτι που θα σου δημιουργήσει άγχος και διάθεση για γκρίνια. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα δεν σε βοηθά να οργανώσεις όπως θα ήθελε τις εργασιακές υποχρεώσεις και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και σύγχυση στο πρόγραμμά σου.

 

Σήμερα η διάθεση για γκρίνια και το άγχος μπορεί να οδηγήσει σε διαπληκτισμούς με το/η σύντροφό σου που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η ένταση και πιθανή κακή διάθεση που μπορεί να έχουν προκαλέσει εργασιακά θέματα σε οδηγούν στο να ξεκουραστείς.

 

 

Καρκίνος

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στο Ζυγό και έχεις την ευκαιρία να λύσεις οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν θέματα ακίνητης περιουσίας. Αργότερα περνάει στο Σκορπιό ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου και τη διάθεση να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς καθώς νιώθεις πιο σίγουρος από ποτέ για τον εαυτό σου. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει παρερμηνείες και παρεξηγήσεις σε συζητήσεις με το ταίρι σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις τα σοβαρά θέματα και να επικεντρωθείς στο πώς να περάσετε καλά και να χαρείτε τον έρωτα σας. 

 

Σήμερα καλό είναι να μην επιδιώξεις σημαντικές συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν στο τέλος εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, πρόσεξε όμως γιατί ο τρόπος που εκφράζεσαι και επικοινωνείς θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξή της. 

 

 

Λέων

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στο Ζυγό δίνοντας σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να έχουν σχέση με εμπορικές συμφωνίες ή δημόσιες σχέσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Αργότερα περνάει στο Σκορπιό δημιουργώντας τη διάθεση να αποτραβηχτείς από τους πολλούς και να έρθεις σε επαφή με την οικογένειά σου επιδιώκοντας να νιώσεις τρυφερότητα και ζεστασιά. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα πιθανά να δημιουργήσει κλίμα για συζητήσεις με οικεία πρόσωπα ζητημάτων που απασχολούν από το παρελθόν, καλό είναι να τις αποφύγεις γιατί το πιθανότερο είναι να αντιπαρατεθείτε λόγω παρεξηγήσεων.

 

Σήμερα κυκλοθυμία και πιθανή σύγχυση μπορεί να οδηγήσει σε διαπληκτισμούς με το ταίρι σου, απέφυγε τους. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη για εσωστρέφεια πιθανά να μην αφήσει περιθώρια για να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. 

 

 

 

Παρθένος

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στο Ζυγό  και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις λογαριασμούς ή πιθανόν σε οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν. Αργότερα περνάει στο Σκορπιό και η διάθεση ανεβαίνει, καθώς επιδιώκεις να επικοινωνήσεις κατά κύριο λόγο με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος και να βρεθείς μαζί τους παίρνοντας χαλαρές στιγμές. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα πιθανά να οδηγήσει σε παρερμηνείες και παρεξηγήσεις για θέματα που μπορεί να συζητηθούν με κοντινά σου πρόσωπα που καλό είναι να αποφύγεις.

 

Σήμερα σημαντικό να χαρείς την ημέρα για τη διασκέδαση με το ταίρι σου αφήνοντας σημαντικά θέματα προς συζήτηση για άλλη στιγμή.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι γνωριμία μέσα από το στενό σου περίγυρο, ο τρόπος που εκφράζεται και επικοινωνείς μπορεί όμως να δυσκολέψει την όποια απορία.


 

Ζυγός

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να κάνει δυναμικές κινήσεις που μπορεί να αφορούν σε νέες συνεργασίες καθώς επικεντρώνεσαι στον δραστηριοποιηθείς έντονο τρόπο. Αργότερα περνάει στο Σκορπιό στρέφοντας την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα και πιθανούς λογαριασμούς που μπορεί να εκκρεμούν και θέλεις να τακτοποιήσεις. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα  δεν σε βοηθά να εκφράσεις απόψεις και συναισθήματα στο ταίρι σου με τον τρόπο που θέλεις και μπορεί να υπάρξουν παρερμηνείες που να οδηγήσουν σε κόντρες  δείξε προσοχή.

 

Σήμερα η αδιαλλαξία και  ο δύσκολος τρόπος επικοινωνίας μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές ανασφάλειες και περίεργες σκέψεις να μη σου επιτρέψουν να επικεντρωθείς στον έρωτα.

 

 

 

Σκορπιός

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στο Ζυγό και δεν αποκλείεται να σε απασχολούν ακόμα ζητήματα του παρελθόντος που δεν έχουν κλείσει χαλώντας σου τη διάθεση. Αργότερα περνάει στο ζώδιό σου και αποφασίζεις να βγεις με δυναμισμό στο προσκήνιο  δίνοντας το παρών και παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και πιθανά στην προσωπική σου ζωή. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα μπορεί να οδηγήσει συζητήσεις σε παρεξηγήσεις είτε με συνεργάτες είτε με το ταίρι σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχει νευρικότητα που θα οδηγήσει σε διαπληκτισμούς λόγω κακής συνεννόησης.

 

Σήμερα καλό είναι να αποφύγεις να συζητήσεις σπουδαία ζητήματα για τη σχέση σου γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε εντυπωσιάσουν, από την άλλη όμως η δυσκολία στην επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο.

 

 

Τοξότης

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στο Ζυγό και έχεις την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις που από αφορούν στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και θέλεις να τους επιτύχεις. Αργότερα περνάει στον Σκορπιό και εντείνεται η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα καθώς ζητήματα του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει έρχονται στο μυαλό σου και μπορεί να ρίξουν τη διάθεσή σου. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα δεν διευκολύνει να εκφράσεις με τον κατάλληλο τρόπο και να λύσεις πιθανά θέματα με τους δικούς σου ανθρώπους, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να μην επιδιώξεις συζητήσεις τα πιθανά να καταλήξουν σε προστριβές

 

Σήμερα η διάθεση να επικοινωνήσεις υπάρχει, παράλληλα όμως η σύγχυση και ο εκνευρισμός μπορεί να  δημιουργήσουν έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να υπάρξουν μην επιδιώξεις να  συζητήσεις για θέματα που σε απασχολούν γιατί θα καταλήξουν  πιθανά σε κόντρες. 

 

 

Αιγόκερως

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στο Ζυγό και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να έχεις και να σε βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Αργότερα περνάει στο Σκορπιό αλλάζοντας τη διάθεσή σου καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα και να συζητήσεις μαζί τους πιθανές ιδέες που μπορεί να τους ενδιαφέρουν και να τεθούν από κοινού σαν στόχοι. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα ενισχύει τον εκνευρισμό και τη σύγχυση και δεν θα είναι εύκολο να επικοινωνήσεις αυτό που σκέφτεσαι τους φίλους σου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και προστριβές.

 

Σήμερα δεν είναι ιδανική η συνθήκη για να ζητήσεις με το ταίρι σου για πιθανούς κοινούς στόχους που έχετε γιατί οι παρεξηγήσεις παραμονεύουν.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο, παράλληλα όμως πιθανή είναι και η ασυνεννοησία πως μπορεί να προκαλέσει εμπόδια. 

  

 

Υδροχόος

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στο Ζυγό και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα σπουδών, νομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή να έχεις επαφές με το εξωτερικό ανοίγοντας νέους δρόμους για σένα. Αργότερα περνάει στο Σκορπιό επικεντρώνοντας την προσοχή σου στην καριέρα και σε πιθανές ευθύνες που καλείσαι να αναλάβεις και μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα   δεν βοηθάει στην κατανόηση και στη συνεννόηση με πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου ή συνεργάτες και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διαπληκτισμούς που καλό είναι να αποφύγεις.

 

Σήμερα η νευρικότητα είναι στα ύψη, γι’ αυτό καλύτερα είναι να μην επιδιώξεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου που θα δημιουργήσουν επιπλέον ζητήματα για σένα.  Αν είσαι ελεύθερος/η   μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία, η δυσκολία στην επικοινωνία μπορεί να φέρει εντάσεις που δεν θα βοηθήσουν στην όποια εξέλιξη.

 

 

Ιχθύες

 

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στο Ζυγό και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα που αφορούν οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Αργότερα περνάει στο Σκορπιό ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με παρέες ή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου θέλοντας να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα δεν βοηθά στο να εκφράσεις ακριβώς αυτό που θέλεις και μπορεί να μην γίνουν κατανοητές οι απόψεις σου, κάτι που θα σε  εκνευρίσει και μπορεί να δημιουργήσει κόντρες. Προσοχή στον έντονο φανατισμό που θα ενοχλήσει.

 

Σήμερα ασυνεννοησία, αμέλεια και εκνευρισμός δεν δημιουργούν την καλύτερη συνθήκη για σημαντικές συζητήσεις με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τον ευρύτερο περίγυρό, ζητήματα συνεννόησης όμως επίσης θα προκύψουν και αυτά θα δημιουργήσουν δυσκολίες στην περαιτέρω εξέλιξη. 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!